μην βιαζεσται να βγαζεται συμπερασματα και μαλιστα χρονιαρες μερες να σκοτωνομασται. η τεχνολογια μια ζωη προχωρα και δεν υπαρχουν ορια οπως αναφερονται. γιατι βιαζεσται να βγαζεται συμπερασματα απο την στιγμη που υπαρχουν συνεχως εξελιξεις?? η πορεια θα δειξει!!! καλή χρονια να εχουμε
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΝΑ ΠΩ ΚAΤΙ ΣΧΕΤΙΚΌ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗ
Ο ΚAΘΕ ΈΜΠΟΡΟΣ ΈΧΕΙ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΣΈΛΙΔΑ ΤΟΥ
Ο ΔΙΚΌΣ ΜΑΣ ΡΌΛΟΣ ΕΊΝΑΙ ΚΑΘΑΡA ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΌΣ .
ΑΥΤΌ ΠAΝΤΩΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΌΤΙ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΚAΝΟΥΝ ΌΡΓΙΑ ΜΈΣΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΣΈΛΙΔΑ ΤΟΥΣΚαλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1 -
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
Τελικά για να κλείσει το θέμα, υπάρχει video που να δείχνει ότι το Λορεντζ πιάνει τα 3 μέτρα στο εν λόγω δοκιμαστήριο? Αν όχι μπορεί να τραβήξει ένα εκ νέου αν επιθυμεί ο φίλος ο @Teacher και να το ανεβάσει ώστε να κλείσει ο κύκλος χωρίς ασάφειες, θα προτιμούσα αν είναι δυνατόν να κάνει 1 συνολικό πέρασμα και στους 4 στόχους χωρίς σταματημό και με ότι ρυθμίσεις θέλει. Μπορεί να κάνει όσα δοκιμαστικά θέλει και να καταγράψει μόνο το τελικό πέρασμα και να το ανεβάσει. Παράκληση μετά το 4ο στόχο να κάνει μερικά βήματα ακόμη καλύπτοντας 2-3 μέτρα.
Το δικό μας video που αφορά τους 4 συνεχόμενους στόχους (είτε το πιστεύουν κάποιοι είτε όχι) είναι αυτό link text δίχως κανένα μοντάζ, είναι συνεχόμενο 48 δευτερόλεπτα και με 1 πέρασμα χωρίς κανένα reset ή οποιαδήποτε ρύθμιση στο ενδιάμεσο των στόχων, πιάνει και τους 4 στόχους πεντακάθαρα με μεγάλο εύρος. Χειριστής ο Γιάννης ίσως ο καλύτερος στην Ελλάδα με full (6,5KW peak Power) σε simple mode. -
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@soulis1 η διαχειρηση να κανει την δουλεια της οπως πρεπει. εαν υπονοεις εμενα ως εμπορα γνωριζεις ΄πολυ καλα οτι οτι εχω κανει εως τωρα το εχω κανει και θα το κανω απο χομπυ και οχι για κερδος!!!!! επισης γνωριζεις πολυ καλα οτι εχω ξοδεψει πολλαπλασια των εισπραχθεντων οπως το γνωριζουν και πολοι φιλοι μας. σε αγαπω πολυ και μην ξαναγραψεις παλι για οργια για τον μπαρμπα την στιγμη που ξερεις πολυ καλα τον αγωνα του. φιλακια στην ανηψουδα φωκια του θερμαικου. ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
| last edited by dimitrisps Φήμη: 405 | Δημοσιεύσεις: 7481 -
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@TechnoManiak βαζεις δυσκολα εως ακατορθωτα χωρις το δαχτυλο στο zerooo!!!
ασε εμας.... με το simble mode!!! οταν ο Νικολας τα τιναξε ολα στον αερα με τα λεγομενα του ιδιου του Χρηστου οπως και του Περικλη οπως και του Σταυρου περαν του Περκλεους κανεις δεν ειπε κουβεντα!!!! Ψεματα λεω??? περιμενουμε λοιπον το βιντεο το αντιστοιχο. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙς ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ| last edited by dimitrisps Φήμη: 405 | Δημοσιεύσεις: 7481 -
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
Ο/Η @dimitrisps είπε στο Δοκιμαστηριο Σκυδρας:
Οταν αναφερω το αντιστοιχο βιντεο να περνας Χρησταρα οπως εσυ θελεις ολο το δοκιμαστηριο που το γνωριζεις απ εξω με οτι ρυθμισεις θελεις..... ΑΛΛΛΛΛΑ ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ!!!! ΠΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ!!! οχι εκει που ξερεις εσυ μετα τον στοχο μηδενιζουμε!! περιμενω με την υσηχια σου
Ρε συ Δημήτρη μία φορά μπορείς να μην είσαι εριστικός? Άσε να κάνει όσα reset και ότι θέλει, απλά να δω το πέρασμα θέλω από τους 4 συνεχόμενους στόχους, τίποτα άλλο.
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
Χρονια πολλα και παλι σε ολους το βιντεο θα το δειτε με την πρωτη ευκαιρια με τα χερια στην τσεπη κεντραροντας τα σημεια ακριβως με το τελαρο, οχι με τα ματια και οχι σε 40 δευτερα αλλα σε δυο λεπτα ετσι ωστε να μπορει ο καθενας να καταλαβει το που υπαρχει στοχος και που δεν υπαρχει τιποτα, καλη χρονια να εχουμε με υγεια και καλες επιτυχιες σε ολους!!!
| last edited by Teacher Φήμη: 153 | Δημοσιεύσεις: 478 -
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@Teacher περιμενουμε ! γιατι παρολο τις καθημερινες δοκιμες χρησταρα περασες ανεπιτυχως για 3 φορες απο τον τεταρτο στοχο!!! η εχω λαθος???
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@dimitrisps ΑΑΑΑΑΑ!!!!! Και κατι αλλο!!! το βουνο το ξεχασες μετα που πηγαμε και εξαφανιστηκες!!! η εχω παλι λαθος??
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@Teacher περιμενουμε ! γιατι παρολο τις καθημερινες δοκιμες χρησταρα περασες ανεπιτυχως για 3 φορες απο τον τεταρτο στοχο!!! η εχω λαθος???
Αν και παλι βλεπω οτι ξεκιναμε απ την αρχη το σημειο που περασα και δεν χτυπησε ηταν το δικο σας οταν το κεντραρα ακριβως χτυπησε και παραχτυπησε και το ειδαν ολοι οσοι ηταν εκει ασε που οταν ξεκινησα καποιος ρωτησε αν εχει ηχο γιατι ηταν παρα πολυ ηρεμο, και μηδενισα δυο φορες στους στοχους που ηταν κοντα ο ενας με τον αλλο.Οπως και δεν εβγαλε κιχ στο σημειο διπλα απο τα 2,5 μετρα το οποιο μου το υπεδειξες εσυ που και για να μην ξεχνιομαστε ειχες παει ψαχνοντας κενο.Αυτα για το δοκιμαστηριο και πιστευω πως οτι και να πουμε απλα θα επαναλαμβανομαστε καλο βραδυ και καλη συνεχεια!!
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@Teacher χρηστο ασε τσ μαλακιες στον μπαρμπα χρονιαρες μερες. ο ιδιος δεν ησουν που ειπες με τον Νικο οτι τα πηρε πεντακαθαρα τα 3μετρα??? ο ιδιος λοιπον παρολο που το ξερεις απ εξω και ανακατωτα το δοκιμαστηριο να πας μας τραβηξεις ενα βιντεο οπως περναω εγω ολους τους στοχους αερα πατερα!!! δεν σου υποδεικνειω ρυθμισεις παρα απλα περιμενω μιας και εισαι διπλα. χρονια καλα
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@Teacher χρηστο ασε τσ μαλακιες στον μπαρμπα χρονιαρες μερες. ο ιδιος δεν ησουν που ειπες με τον Νικο οτι τα πηρε πεντακαθαρα τα 3μετρα??? ο ιδιος λοιπον παρολο που το ξερεις απ εξω και ανακατωτα το δοκιμαστηριο να πας μας τραβηξεις ενα βιντεο οπως περναω εγω ολους τους στοχους αερα πατερα!!! δεν σου υποδεικνειω ρυθμισεις παρα απλα περιμενω μιας και εισαι διπλα. χρονια καλα
Καταρχας ο Νικος ηταν αλλη μερα που ηρθε γιατι τα μπερδευεις ολα μαζι? και φυσικα ειπα οτι τα επιασε αλλα με το τουρμπο και με μισο μετρο ευρος οχι με 3 οπως ειπαν και αλλοι που το ειδαν πχ.Ο Σταυρος .Εγω αυτα που ειδα δεν τα αρνουμαι αλλα δεν μ αρεσει να κοροιδευω τον εαυτο μου ουτε να μου βαζει κανενας λογια στο στομα που δεν εχω πει.
Υγ:Καλη χρονια να εχεις με υγεια
| last edited by Teacher Φήμη: 153 | Δημοσιεύσεις: 478 -
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@Teacher κατ αρχας που ειδες να αναφερω οτι ηταν την ιδια μερα??? αλλη μερα ειχε ερθειωο Νικος και σε σηκωσε στον αερα!!! η κανω λαθος??? για να μην το παιδευουμε ομως αυτο ΄που εκανα εγω στο ρελαντι και ανεβασα το τελικο βιντεο μπορεις να το κανεις εσυ με τα χερια κρεμασμενα κατω εφοσων εχεις κανει οτι ρυθμισεις θελεις???
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@dimitrisps αν μπορεις και οποτε μπορεις μιας και εισαι μια πορτα και πας καθε μερα καντο να το δουμε και εμεις και ασε τα παχια τα λογια!! μια και εξω!!!!
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@Teacher κατ αρχας που ειδες να αναφερω οτι ηταν την ιδια μερα??? αλλη μερα ειχε ερθειωο Νικος και σε σηκωσε στον αερα!!! η κανω λαθος??? για να μην το παιδευουμε ομως αυτο ΄που εκανα εγω στο ρελαντι και ανεβασα το τελικο βιντεο μπορεις να το κανεις εσυ με τα χερια κρεμασμενα κατω εφοσων εχεις κανει οτι ρυθμισεις θελεις???
Κανεις λαθος στον αερα δεν σηκωσε τιποτα να μην ξαναγραφω τα ιδια φυσικα και μπορω και αν χρειαστει θα μηδενισω.Ο χειριστης σου με το ταμπλετ γιατι δεν το αφησε στιγμη απ τα χερια του? εγω ξερω βαζεις μια ρυθμιση και μετα το αφηνεις να δουλεψει αντε και να μηδενισεις και καμμια φορα και κανεις ερευνα.
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@Teacher εεεε τωρα τι να σου πω??? σου μιλαω για τον ΝΙΚΟΛΑ που παρουσια σου τα τιναξε στον αερα!!! σου μιλαω για το βιντεο το δικο μου και σου ζητω να βγαλεις αντιστοιχο!! μηδενιζεις και φευγεις δλδ μεχρι τον τελευταιο στοχο!!! ΜΠΟΡΕΙΣ??? ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ???
| last edited by dimitrisps Φήμη: 405 | Δημοσιεύσεις: 7481 -
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@Teacher εεεε τωρα τι να σου πω??? σου μιλαω για τον ΝΙΚΟΛΑ που παρουσια σου τα τιναξε στον αερα!!! σου μιλαω για το βιντεο το δικο μου και σου ζητω να βγαλεις αντιστοιχο!! μηδενιζεις και φευγεις δλδ μεχρι τον τελευταιο στοχο!!! ΜΠΟΡΕΙΣ??? ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ???
Οταν το κανω θα το δεις
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@dimitrisps ΧΡΗΣΤΑΡΑ οταν εγω ειχα παει γερμανια και πηρα απο τα πρωτα lorenz που εμπαινες μπρουμητα στο εργαστηριο του πατερα του (συνχωρεμενος τωρα) και εβγαινες τ ανασκελα εσυ επαιζες με τις αμαδες!!! δεν εχω αγορι μου ουτε εγω ουτε η hellenic να αποδειξει το αυτονοητο!! οι κατασκευες μας απ οτι βλεπεις εχουν ξεπερασει και εταιρειες πολυ μεγαλυτερες απο τον υπερμαχο σου LORENZ!! . δεν ασχολουμαι αλλο εκτος και αν το επιδιωξεις οπου και οταν θελεις. ΚΑΛΗΧΡΟΝΙΑ
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@dimitrisps ΧΡΗΣΤΑΡΑ οταν εγω ειχα παει γερμανια και πηρα απο τα πρωτα lorenz που εμπαινες μπρουμητα στο εργαστηριο του πατερα του (συνχωρεμενος τωρα) και εβγαινες τ ανασκελα εσυ επαιζες με τις αμαδες!!! δεν εχω αγορι μου ουτε εγω ουτε η hellenic να αποδειξει το αυτονοητο!! οι κατασκευες μας απ οτι βλεπεις εχουν ξεπερασει και εταιρειες πολυ μεγαλυτερες απο τον υπερμαχο σου LORENZ!! . δεν ασχολουμαι αλλο εκτος και αν το επιδιωξεις οπου και οταν θελεις. ΚΑΛΗΧΡΟΝΙΑ
Καμμια αντιρρηση δεν εχω ουτως η αλλως το καθε μηχανημα κρινεται απο την πορεια του στον χρονο αλλα και απο τους εκαστοτε χειριστες του και οχι απο τους κατασκευαστες.Καλη συνεχεια και Καλη χρονια σε ολους!!