@dimitrisps καλη χροννια με υγεια
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
Ο/Η @Chris1 είπε στο Δοκιμαστηριο Σκυδρας:
Απο περιεργεια παρακολουθησα αρκετα τευχη της σχετικης αναρτησης.
- Ολοι μας λεμε μπραβο σε μια αξιεπαινη προσπαθεια.
- Καποιες παρατηρησεις που εκανα, ισως σας φανουν χρησιμες.
- Καπου μπερδευετε τον κοσμο με τα turbo κλπ, και κυριως με την ασταθεια του σηματος.
- Απο τη στιγμη που υπαρχει προσκληση και προκληση για συγκριση με αλλα μηχανηματα, μοιραια θα υπαρχουν και αντιπαραθεσεις, καθως η οπτικη του καθενος εχει τη δικη της οριοθετηση. Ποσο μαλλον οταν απο τη μια μερια εχουμε απλους χρηστες ανιχνευτων του εμποριου κι απο την αλλη σαν χειριστη τον ιδιο τον κατασκευαστη, ο οποιος μπορει να μανιπιουλαρει το μηχανημα του αριστα, προκειμενου να πετυχει το ποθητο αποτελεσμα.
- Καλο ειναι καποιοι να μην εμφανιζονται βασιλικωτεροι του βασιλεως, καθως μπαινουν ψιλοι στ' αυτια οσων παρακολουθουν η/και ενδιαφερονται καλοπροεραιτα
Καλες γιορτες σε ολους, και μην ξεχναμε σαν χριστιανοι ορθοδοξοι, οτι οι μερες αυτες ειναι για εκκλησιασμο και μαζεμα ολων μας στα πατρικα σπιτια, στην θαλπωρη που δινει το ιδιο αιμα, η ελληνικη χριστιανικη μας οικογενεια.
Καλησπέρα,
Ευχαριστώ για τη τοποθέτηση/παρατηρήσεις καθώς και τα καλά σου λόγια. Μία δύο ίσως μικρές διευκρινίσεις,
Στο δοκιμαστήριο στη Σκύδρα δεν ήμουν εγώ ο χειριστής του hellenic, ήμουν εκεί ως παρατηρητής. Χειριστής ήταν ο Γιάννης.
Το turbo mode είναι όπως στο αυτοκίνητο, δεν οδηγείς συνέχεια με αυτό παρά μόνο όταν χρειαστεί, έτσι και στο hellenic όταν πιάσεις 1 σήμα ασθενή τότε γυρίζεις σε turbo για να το πιάσεις καλύτερα.Εύχομαι επίσης Καλά Χριστούγεννα Καλές Γιορτές σε όλους με υγεία πάνω απ΄όλα, τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε.
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
Ο/Η @dimitrisps είπε στο Δοκιμαστηριο Σκυδρας:
Κωστα κινδυνευεις να γινεις παπαγαλακι μου ανεξερετως εαν οι τοποθετησεις σου ειναι αντικειμενικες!!! αφησε να το αποδειξει αυτο η προσπαθεια που γινεται!!! πολυ συντομα θα δικαιωθεις..ΣΥΝΑΔΕΛΦΑΚΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ . ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΛΕΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ!!!!!!!!!!!!!
Μήτσο όλοι ξέρουν ότι δεν μασώ τα λόγια μου!
Ότι κάνω το χρωστώ σε εμένα γιατί δεν γουστάρω την αδικία και τα χτυπήματα κάτω από την μέση! βλέπεις συνάντησα πολλούς ειδήμονες σαν του λόγου τους,, που μου φρενάρισαν την ζωή , αποτέλεσμα να πληρώσω την @@ρια τους με πολλά εκατομμύρια και χαμένα χρόνια!
Χωρίς να είναι ενήμεροι από όλες τις απόψεις ανοίγουν το στόμα και λένε το μακρύ και το κοντό τους! οι εξελίξεις τρέχουν και αυτοί κολλημένοι σαν σκ…….. σε αυτά που νομίζουν ότι ξέρουν!
Στον άλλο έγραψα ότι δεν είμαι ανακόλουθος και αντί να το ψάξει και να ενημερωθεί
τολμά να με αμφισβητήσει!
Απασφάλισα και έγραψα ένα κατεβατό με αναλύσεις και επεξηγήσεις για όλα τα λάθη του βέβαια και με τα ανάλογα ¨γαλλικά¨ για στόλισμα που του αξίζει!!!
Λόγο ημερών για να μην γίνουμε κωλος εδώ μέσα θα το κρατήσω σαν αρχείο και επιφυλάσσουμε να το σηκώσω στην επόμενη στραβή που θα κάνει!!!
Καλές γιορτές λοιπόν σε όλους!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
Ο/Η @panasss είπε στο Δοκιμαστηριο Σκυδρας:
Ο/Η @dimitrisps είπε στο Δοκιμαστηριο Σκυδρας:
Κωστα κινδυνευεις να γινεις παπαγαλακι μου ανεξερετως εαν οι τοποθετησεις σου ειναι αντικειμενικες!!! αφησε να το αποδειξει αυτο η προσπαθεια που γινεται!!! πολυ συντομα θα δικαιωθεις..ΣΥΝΑΔΕΛΦΑΚΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ . ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΛΕΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ!!!!!!!!!!!!!
Μήτσο όλοι ξέρουν ότι δεν μασώ τα λόγια μου!
Ότι κάνω το χρωστώ σε εμένα γιατί δεν γουστάρω την αδικία και τα χτυπήματα κάτω από την μέση! βλέπεις συνάντησα πολλούς ειδήμονες σαν του λόγου τους,, που μου φρενάρισαν την ζωή , αποτέλεσμα να πληρώσω την @@ρια τους με πολλά εκατομμύρια και χαμένα χρόνια!
Χωρίς να είναι ενήμεροι από όλες τις απόψεις ανοίγουν το στόμα και λένε το μακρύ και το κοντό τους! οι εξελίξεις τρέχουν και αυτοί κολλημένοι σαν σκ…….. σε αυτά που νομίζουν ότι ξέρουν!
Στον άλλο έγραψα ότι δεν είμαι ανακόλουθος και αντί να το ψάξει και να ενημερωθεί
τολμά να με αμφισβητήσει!
Απασφάλισα και έγραψα ένα κατεβατό με αναλύσεις και επεξηγήσεις για όλα τα λάθη του βέβαια και με τα ανάλογα ¨γαλλικά¨ για στόλισμα που του αξίζει!!!
Λόγο ημερών για να μην γίνουμε κωλος εδώ μέσα θα το κρατήσω σαν αρχείο και επιφυλάσσουμε να το σηκώσω στην επόμενη στραβή που θα κάνει!!!
Καλές γιορτές λοιπόν σε όλους!!!Ειλικρινα ψαρωσα....σιγα θα μας παρουν τα θραυσματα απο το απασφαλισμα σου...σε λιγο θα μας πεις να σου ζητησουμε και συγγνωμη
Αφιερωμενο.
| last edited by Λεων Φήμη: 1294 | Δημοσιεύσεις: 3865 -
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@Λεων Αν δεν ήσουν στόκος μπορεί και να ζητούσες!!!
Πέμπτο μου θυμίζεις τον πιτσιρικά, τράβηξε μια μαλακία, κατέβασε μια ασπιρίνη, ήπιε και μια κόκα κόλα! Και έζησε τις χάρες της ζωής! Με έφαγαν οι γυναίκες η πρέζα και τα ποτά είπε!!!
Το hellenic ήρθε μια φορά, πάνω από ένα χρόνο όταν ήταν στα σπάργανα από τότε έγιναν τεράστιες αλλαγές, του κόοοοσμου οι δοκιμές και θυσιάστηκαν κάποιες εκατοντάδες εργατοώρες! Το γνωρίζεις?
Εσύ που το έζησες μπορείς να μου πεις???????????????Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@Λεων Αν δεν ήσουν στόκος μπορεί και να ζητούσες!!!
Πέμπτο μου θυμίζεις τον πιτσιρικά, τράβηξε μια μαλακία, κατέβασε μια ασπιρίνη, ήπιε και μια κόκα κόλα! Και έζησε τις χάρες της ζωής! Με έφαγαν οι γυναίκες η πρέζα και τα ποτά είπε!!!
Το hellenic ήρθε μια φορά, πάνω από ένα χρόνο όταν ήταν στα σπάργανα από τότε έγιναν τεράστιες αλλαγές, του κόοοοσμου οι δοκιμές και θυσιάστηκαν κάποιες εκατοντάδες εργατοώρες! Το γνωρίζεις?
Εσύ που το έζησες μπορείς να μου πεις???????????????Μιας και ειμαι ελαιοχρωματιστης τον Στοκο τον βαζω στα ντουβαρια...!!!
Περιεργο που θυμασαι τα χρονια τις Μαλακιας των πιτσιρικαδων...!!!
Για το hellenic...no comments ειδικα σε σενα!!!
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
Ο/Η @Teacher είπε
Αυτο ειναι το αποσμασμα που εχω εγω με το λορενζ. ο πρωτος στοχος ειναι 1 κιβωτιο μεσαιου μεγεθους στα 2 μετρα και ο δευτερος στοχος 1 μικρο κιβωτιο στο 1,5 μετρο. Οποιος εχει ολοκληρο το βιντεο μπορει να μου πει να το επεξεργαστω και να το ανεβασω
Δίδυμε το ότι έχεις Χ6μενο μηχάνημα γιατι καπάκι έβγαλε το Ζ1ταω ανταγωνιστές μη το δουλεύεις σαν το όνομα του δώστου αέρα θα δουλέψει καλύτερα!!!
Λογω του οτι σεβομαι την ηλικια σου αλλα και λογω εορτων θα σου ευχηθω καλα χριστουγεννα με υγεια,θα σου ελεγα και τα καλαντα στα κινεζικα αλλα δεν τα μιλαω πολυ καλα.Καλα χριστουγεννα σε ολο τον κοσμο με υγεια πανω απο ολα!!
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
Ο/Η @Λεων είπε στο Δοκιμαστηριο Σκυδρας:
no comments
Και μπορείς να σχολιάζεις εσύ με την αγκύλωση που έχεις στον εγκέφαλο?
Το να τρολάρεις χωρίς να δίνεις απαντήσεις στα ερωτήματα και να πουλάς υφάκι καλώς είσαι!
έτσι γίνεται και η εποικοδομητική συζήτηση και αξίζεις σεβασμό?
Συρε και μαμήσου λοιπόν γιατί σε σέβομαι!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!| last edited by panasss Φήμη: 3551 | Δημοσιεύσεις: 9093 -
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@Teacher Να είσαι καλά λίγο τις εμπάθειες να αποφεύγεις και με ανοικτούς ορίζοντες κάνοντας
Δοκιμές στις διάφορες παρατηρήσεις θα πας καλά! καλές γιορτές!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
Δεν μπόρεσα να αντέξω άλλο ......... Αυτό που κάνει ο Λεωνίδας λέγοντας με ειλικρίνεια και εμπειρία την γνώμη , του είναι πολλή σωστό , τον συγχαίρω , θα έπρεπε να το έχουν κάνει και άλλοι οι οποίοι έχουν δει , αλλά σιωπούν !
Και το λέω αυτό για να μην έχουμε τόσο κοντή μνήμη ............ όταν ο Τυρέμπορας έκανε το ντεμπούτο του ως έμπορος με το mpros , υπήρχαν πάλι ανάλογα υποσχόμενα , υπήρχαν μόνο θετικές αναφορές , σχόλια , και έπαινοι.
Η πορεία όμως έδειξε ότι όλα αυτά δεν ανταποκρίθηκαν σε ανάλογο βαθμό στην πράξη εκτός δοκιμαστηρίων , στο βουνό δηλαδή , την μπάμια όμως την έφαγαν όσοι το πλήρωσαν ........
Θα ήθελα λοιπόν να πω ότι ας μην βιαζόμαστε , ας μην υποσχόμαστε χωρίς να γίνουν σοβαρές δοκιμές με αντικειμενικότητα.
Οι παρατηρήσεις , οι επισημάνσεις θα έπρεπε να είναι καλοδεχούμενες από τους αποδέκτες ως ερέθισμα και προβληματισμό για το καλύτερο , και όχι στοχοποίηση !| last edited by Σταύρος Φήμη: 45 | Δημοσιεύσεις: 477 -
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
no comments
Το να τρολάρεις χωρίς να δίνεις απαντήσεις στα ερωτήματα και να πουλάς υφάκι καλώς είσαι!
Συρε και μαμήσου λοιπόν γιατί σε σέβομαι!!!Αγκυλωση σε επικινδυνο βαθμο εχεις εσυ ρε κολλημενε κομπλεξικε...εισαι πολυ περισσοτερο κομπλεξικος απο οτι φανταζομουνα...!!!
Με το να χαρακτηριζεις καποιον, δυο φορες χωρις να το εχει κανει ηδη αυτος σε εσενα...δειχνει ποσο Μορφωση εχεις εσυ στην Κοινωνια μας!!!!
Η λεξη σεβασμος δεν υπαρχει στο μενου σου...
Τωρα για το ...Συρε και μαμησου... σεβομαι την ηλικια σου και δεν αξιζει ανταποδοση...!!! εχει ο καιρος γυρισματα!!!
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@Λεων Μπα τι βλέπω γύρισες τόσο λίγο ήταν? Το πεντικιούρ μάλλον δεν πρόσεξες? Τα προσέχουν αυτά!!!
Δεν σου αρέσει το τρολάρισμα ούτε και μένα αλλά το αποζητάς!
Επί της ουσίας θα απαντήσεις?Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
Ο/Η @Σταύρος είπε στο Δοκιμαστηριο Σκυδρας:
Δεν μπόρεσα να αντέξω άλλο ......... Αυτό που κάνει ο Λεωνίδας λέγοντας με ειλικρίνεια και εμπειρία την γνώμη , του είναι πολλή σωστό , τον συγχαίρω , θα έπρεπε να το έχουν κάνει και άλλοι οι οποίοι έχουν δει , αλλά σιωπούν !
Σταυρο οταν ξεκιναω να πω την προσωπικη μου γνωμη, απλα την λεω βαση των δικων μου πιστευω και με τα οσα εχω δει μεχρι τωρα...δεν εχει σημασια αν θα συμφωνουν και οι υπολοιποι με μενα...μπορει ομως και να συμφωνουν αλλα δεν την λενε στα ισια για καποιους λογους...
Πιθανον μπορει και εγω να ειχα καποιον ή καποιους λογους να μην σχολιασω...παρολα αυτα ομως εγραψα αυτο που πιστευω...γιατι αν δεν το εγραφα απλα δεν θα ημουν Αληθινος...Αυτη ειναι η διαφορα μου και απο οτι φαινετε πειραζει σε αδικαιολογητο βαθμο καποιους...ειναι πολλες οι φορες στο παρελθον που εχω αντιπαραθεσεις σε πολλα πραγματα...που στο τελος βγηκα αληθινος...τετοιο πραγμα ομως πρωτη φορα αντιμετωπιζω.
Καλα χριστουγεννα και καλη πρωτοχρονια φιλε
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@Λεων
Έκτο και βεβαία θα σου κάνω κήρυγμα Έλληνα όταν είναι να το παίξεις ειδήμονας για προσωπική προβολή να πεις την @@ρια για να ικανοποιήσεις το εγώ σου δεν βαριέσαι
Όπως και δεν σε απασχολεί το να ανοίξεις συζήτηση σε ποια θεωρία βασίζεται για να μη φάνει ότι δεν σκαμπάζεις γρι
Την χολή όμως την έχυσες και ο σκοπός επιτευχτεί!!!
Και βεβαία θα σε ειρωνευτώ κύριε ειδήμονα όταν αναφέρεσαι στο σόναρ θαλάσσης
ως κάποιο πολύ ισχυρό μηχάνημα
έβδομο για όλους τους ανωτέρω λόγους και πάμε στο δοκιμαστήριο ναι πολύ καλά έκανες
και το έφτιαξες και ναι ως ένα μεγάλο βαθμό σε αυτό είσαι διαβασμένος!
Μήπως όμως είναι η προέκταση του πάγκου? τυχαίου χ κατασκευαστή δηλαδή ο κήπος του που κάνει πειραματισμούς??? Για πες που έχουμε περισσότερα στοιχεία για να συγκρίνουμε στο δικό σου μόνο ή σε πολλές περιοχές ανά την επικράτεια με στοιχεία συμπεριφοράς από πολλές γεωμορφολογικές μεταβολέςΌταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!| last edited by panasss Φήμη: 3551 | Δημοσιεύσεις: 9093 -
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@panasss
φίλε μου, γιατί τόσο μένος? Οι προσωπικές απόψεις κι εμπειρίες του καθενός μας πάνω σε μηχανήματα, τις περισσότερες φορές δεν μπορούν να συνυπάρξουν, κυρίως λόγω της μικρής θεωρητικής επάρκειας που έχουν το 99,99% των χρυσοθήρων. Μπορεί να αλληλοβρίζεστε για μέρες χωρίς να μπορείτε να συναντηθείτε πουθενά.
Ο μεν Λέων έχοντας δουλέψει πάνω σε εντοπιστές και κάποια gpr, θεωρεί ότι έχει το γνωστικό (όχι το θεωρητικό) υπόβαθρο για να κρίνει το hellenic. Απαριθμεί κάποια πράγματα τα οποία ισχύουν. Πλήν όμως δεν κατανοεί αυτό που λέει και ξαναλέει ο τεχνικός του hellenic, σχετικά με τον τρόπο εκπομπής του. Κατανοητό εκ μέρους μου.
Εσύ panasss , έχοντας γράψει χιλιόμετρα στη χρυσοθηρία, βλέποντας (και αναλύοντας) κάποια αποτελέσματα, θεωρείς ότι έχει βρεθεί το μηχάνημα που λύνει τα χέρια των χρυσοθήρων. Πλήν όμως είναι φανερό ότι δεν κατέχεις το απαραίτητο θεωρητικό σκέλος, ώστε να έχεις τεκμηριωμένη άποψη για το πως δουλεύει και υπο ποιές συνθήκες ένα gpr, την δύναμη εκπομπής ενός σοναρ, μπερδεύοντάς την προφανώς με τον τρόπο απεικόνισης των ανακλάσεων των πολύ χαμηλών συχνοτήτων που χρησιμοποιεί και του παραγόμενου profile εξ αυτών. Και φυσικά δείχνεις να έχεις πάρει επάνω σου την προώθησή του στην αγορά. Αν αυτό είναι επίσημο, κάπως δικαιολογείται. Αν όχι, τότε είσαι εν αδίκω έναντι του Λέοντος.
Όσο για το hellenic. Καθώς είμαι γνώστης (θεωρία και πράξη) από το 1996 λόγω επαγγελματικής εμπλοκής μου των όσων περιγράφει ο τεχνικός, μπορώ να πώ ότι σαν τεχνολογία έχει τη δυνατότητα να δώσει το κάτι παραπάνω, αλλά θα περάσουν χρόνια πρίν μπορέσουν πολίτες να έχουν στα χέρια τους εκπομπές οι οποίες να επιτρέπουν αυτά που έχουν στα μυαλά τους οι όποιοι χρυσοθήρες. Εκτός αν μιλάμε για ήσσονος σημασίας στόχους. -
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
no comments
Συρε και μαμήσου λοιπόν γιατί σε σέβομαι!!!Αγκυλωση σε επικινδυνο βαθμο εχεις εσυ ρε κολλημενε κομπλεξικε...εισαι πολυ περισσοτερο κομπλεξικος απο οτι φανταζομουνα...!!!
Με το να χαρακτηριζεις καποιον, δυο φορες χωρις να το εχει κανει ηδη αυτος σε εσενα...δειχνει ποσο Μορφωση εχεις εσυ στην Κοινωνια μας!!!!
Η λεξη σεβασμος δεν υπαρχει στο μενου σου...
Τωρα για το ...Συρε και μαμησου... σεβομαι την ηλικια σου και δεν αξιζει ανταποδοση...!!! εχει ο καιρος γυρισματα!!!
Γιατί απορείς και πρώτη φορά σου συμβαίνει αυτό?
Έγραψα ότι έχω απωθημένα με τους δήθεν ειδήμονες που μου φρενάρισαν την ζωή
Δεν σεβάστηκες της ημέρες και ήθελες να δεις τα θραύσματα από την απασφαληση
ακονίζοντας τα νύχια!
Για να δούμε ποιος είναι τελικά ο κομπλεξικός!
Το γύρισες επί προσωπικού!
Σεβάστηκες όταν σου ζήτησα να αναφέρεις το μεμπτό που δεν κρατάς κακία? Όχι!!!
Τόλμησες να με αμφισβητήσεις για την προσωπική επαφή κλπ! Το έψαξες?
Ο σεβασμός κερδίζεται όταν κοιτάζεις την αλήθεια κατάματα και την αναγνωρίζεις, δεν την παρουσιάζεις κατά το δοκούν όπως σε συμφέρει γιατί έτσι θα σε ξεμπροστιάσει και εκεί φυσικό και επόμενο να αντιμετωπίσεις την αθυροστομία!!!
Για να δούμε είσαι παντελονάτος? θα αναγνωρίσεις τα λάθη σου? θα ζητήσεις συγγνώμη???
Όπως κατάλαβες εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@Chris1 Από ότι βλέπω χρησιμοποιείς και το καρότο και το μαστίγιο ποιος ο λόγος της αναφοράς ότι έχουμε άνευ σημασίας στόχους?
Για θύμισε μου ποιος είπε ότι θα φτάσουμε σε ένα σημείο που οι φοιτητές θα είναι
αιώνιοι φοιτητές! Αυτά που θα διδάσκονται στα πρώτα χρόνια μέχρι να τελειώσουν θα είναι απαρχαιωμένα!
Οι εξελίξεις τρέχουν και πριν πάρουμε θέση καλό θα είναι ένα φρεσκάρισμα στην ενημέρωση!
Βεβαία αν έχεις παρωπίδες θα σε πω Λεωνίδα!!!
Στην πρώτη παραγράφω θα συμφωνήσω εν μέρη μαζί σου όμως θα μπορούσαμε
να συναντηθούμε σε στάση αναμονής και όχι σπέρνοντας τον σπόρο της αμφιβολίας
όσο και να προσπαθούν να το σώσουν τώρα ότι θα πρέπει να είναι καλοδεχούμενες οι παρατηρήσεις το έχουμε γράψει ότι το μηχάνημα κτίστηκε επάνω στις παρατηρήσεις
και αυτός είναι ο λόγος που το team θέλει να ακούει προτάσεις για συνεχή βελτίωση
αν ανατρέξεις στο θέμα θα το διαβάσεις!
Γιατί θα πρέπει να απολογηθούμε λοιπόν στα στάνταρ του κάθε Λεωνίδα και να μην βγάλει το σκασμό μέχρι να ξεστραβωθεί?
Το ότι απορεί που τα θυμάμαι τόσα χρόνια θέλει να δείξει ότι είναι ενήμερος έλα όμως
Που είναι κολλημένος σαν σκατο και γυρίζει γύρω από τα παλιά
Οι εξελίξεις τρέχουν με καταιγιστικούς ρυθμούς οι γνώσεις εμπλουτίζονται στα γεγονότα έρχονται αλλά γεγονότα που διορθώνουν λάθη πιθανές αστοχίες κλπ
Αυτός όμως στο χαβά του
ένας κάλφας άντε να εξελιχτεί σε έναν καλό τεχνίτη –χειριστή ποτέ όμως δεν μπορεί να
την βγει σε έναν επιστήμονα με την βούλα!
Όταν επισκέφτηκαν ο Μήτσος και ο Κυριάκος το δοκιμαστήριο ήταν στην αρχή για να πάρει μια εικόνα
Τι είναι το αμπρί κλπ να δει τι θα αντιμετωπίσει και έκανε κάποιες δοκιμές να δει συμπεριφορές στο πρώτο που έφτιαξε! Από τότε έγιναν πολλές αλλαγές και παρά πολλές δοκιμές και ακόμα γίνονται και συνέχεια εξελίσσεται
Τώρα η πικραλίδα κολλημένος στο πρώτο που είδε μας λέει ότι το έζησε! Ποτέ την μια φορά που είδε? Ξέρει την φιλοσοφία του μηχανήματος, το περιεχόμενο, τα προγράμματα που χρησιμοποιεί???
η ζωή προχώρα και οι φιλίες δοκιμάζονται στον χρόνο και μένουν οι πραγματικές!
Να μου πεις ακεραιότητα χαρακτήρα ναι να το δεχτώ! μείνε όμως αμέτοχος ενημερώσου παρακολούθα τις εξελίξεις και μετά πάρε θέση όχι τώρα όμως!!!
Η άρνηση και το ποτήρι μισό άδειο και όχι μισογεμάτο φανερώνει εμπάθεια
Μη γίνεσαι πολέμιος από την στιγμή που υστερείς σε γνώσεις και μη μοστράρεις
Φτηνές δικαιολογίες του έχω δικαίωμα να πω ότι βλέπω εγώ στραβό με τα δικά μου στάνταρτ και δεν υποχρέωσα κανέναν να τα πιστεψει...αμφισβητεις αυτα που εχω δει με τα ματια μου... τι είδες ρε καημέ?
Όχι ρε φίλε μη μου το παίζεις παρθένα όταν γνωρίζεις την ζημιά που κάνεις!!!
Το να απειλεί ότι δήθεν άθελα του θα τα κάνει χειρότερα φανερώνει ζήλια και φθόνο!
Τεκμηριώνοντας θα δανειστώ την ατάκα του ψάλτη σε παραφορά και θα πω στην τυχαία Κούλα πολύ ¨κΑλόπαιδο ο Λ.εμονής¨ ή ο Ξινός το ίδιο είναι!!!
Αυτές είναι δίκες μου απόψεις και δεν υποχρεώνω κανέναν να τις ασπαστεί!
θα τονίσω ότι δεν ειμαι εκπρόσωπος του hellenic έγραψα μόνο έναν αντίλογο με τις δικές μου θέσεις που απορρέουν από βιώματα της ζωής!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@Σταύρος φιλε μου δεν φαγανε μονο την μπαμια εφαγαν και κοψιδια και γιδες και τελικα τους εμειναν μονο αυτα
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
Φίλε μου panasss
σηκώνεις atm χωρίς λόγο. Και μάλιστα κυριολεκτώ.
Ο Λέων έγραψε κάποια πράγματα, κάποιες παρατηρήσεις όπως τις ονομάζει, έχοντας υπ' όψιν του τις εμπειρίες που έχει αποκομίσει από τα μηχανήματα που χειρίστηκε όλα αυτά τα χρόνια. Ότι χειρίστηκε ήταν και είναι σχέδια εντοπιστών που ανάγονται ακόμη και στο 1920, καθώς άν είχες ποτέ τη δυνατότητα να δείς τα βιβλία που χρησιμοποιούν οι σχεδιαστές κυκλωμάτων κάποιας μεγάλης πολυεθνικής πχ της Philips, θα έπεφτες από τα σύννεφα, καθώς τα σχέδια που υπάρχουν μέσα σε κανα 200 σελίδες, έρχονται σήμερα αυτούσια στην αγορά, με μόνη προσθήκη την κομπιουτερική ανάλυση του σήματος, και στην καλλίτερη περίπτωση πρώτα την ψηφιοποίησή του και εν συνεχεία την κομπιουτερική ανάλυση του. Αυτή η τεχνολογία έχει υπερκαλύψει τα όριά της και δεν έχει να προσφέρει τίποτε άλλο. Και για αυτό άλλωστε διατέθηκε στην αγορά και ο κάθε τριτοκοσμικός, σε κάποιο μέρος του πλανήτη, κάνει και το δικό του ανιχνευτή.
Δεν καταλαβαίνει λοιπόν τί του λέει ο Κυριάκος (αν είναι αυτό το όνομα του τεχνικού), ότι χρησιμοποιεί άλλη φιλοσοφία κτισίματος ενός νέου εντοπιστού. Και η φιλοσοφία αυτή τον υποχρεώνει να ψηφιοποιήσει το κάθε τί προκειμένου να έχει αποτελέσματα. Καθώς η συγκεκριμένη τεχνική είναι ΜΟΝΟ κομπιουτερική. Και επειδή το έδαφος της Ελλάδος έχει μεγάλες ανομοιομορφίες (πχ στο ίδιο μέρος μπορείς να βρείς έδαφος πηλώδες, αργιλώδες, οργανικό, κλπ), με αποτέλεσμα να αλλάζουν τα δεδομένα προς ανάλυση, αυτό θα απαιτήσει σχετική εμπειρία από τον εκάστοτε χειριστή, ώστε να αντιλαμβάνεται σε ποιές """περιοχές"" θα παίξει.
Δεν έχεις λοιπόν δίκαιο όταν γράφεις ότι ο εντοπιστής σχεδιάστηκε με βάση της παρατηρήσεις κάποιων χρυσοθήρων, αφού η ίδια η λειτουργία του μηχανήματος απαιτεί ψηφιοποίηση των πάντων. Είτε τα πείς είτε όχι, το θέμα είναι να υφίσταται η ""υπογραφή"". Μέχρι να ολοκληρωθεί λοιπόν το παραπάνω έργο, το εργαλείο σε κάποιες ή σε πολλές περιπτώσεις θα υπολείπεται της παλαιότερης τεχνολογίας, και φυσικά θα γίνεται αντικείμενο αμφισβήτησης. Αλλά αυτό είναι ένα θέμα που πρέπει να το αντιμετωπίσουν οι ιδιοκτήτες της εταιρείας, αφού αποφάσισαν -πρόωρα κατ' εμέ να βγούν στην αγορά. Μοιραία λοιπόν θα βρεθούν άτομα, τα οποία έχουν καμμένη τη γούνα τους ουκ ολίγες φορές από παχιά λόγια για μηχανήματα που όχι μόνο τα βρίσκουν, αλλά στα πηγαίνουν κατευθείαν στο Ριχάρδο για ανταλλαγή, άτομα που θα παρατηρήσουν, θα ρωτήσουν, θα αμφισβητήσουν, θα σταθούν κριτικά απέναντί του, ακόμη και αρνητικά. Είναι ένα από τα τιμήματα της επένδυσης.
Κάνε λοιπόν κράτει, καθώς -όπως τουλάχιστον λές- πρόκειται για αλλουνού πίτα,