Ο/Η @TechnoManiak είπε στο Δοκιμαστηριο Σκυδρας:
Λέων φοράς το μηχάνημα στο λαιμό σε απόσταση 1 μέτρο?, 1,2 μέτρα κάθετα από το τελάρο? αυτό σημαίνει ότι συντόνισες το μηχάνημα να απορρίπτει τουλάχιστον τη μπαταρία μολύβδου που έχει εσωτερικά του επομένως με αυτή τη διάταξη και με δεδομένο ότι η ισχύς του συγκεκριμένου μηχανήματος είναι μόνο 250 Watt impulse δεν κατεβαίνει σε βάθος κάτω από 1 μέτρο σε ευγενή μέταλλα σε μέγεθος τουλάχιστον της μπαταρίας επί 2. Η διάταξη αυτή είναι εσφαλμένη και στο βουνό έχει έφεση συνήθως μόνο στα πέταλα.
Να ανεβάσω κι εγώ ένα ενδιαφέρον test που ανταποκρίνεται για βουνό με το δίσκο link text.
καθώς και ένα με τελάρο που επίσης ανταποκρίνεται για βουνό link text
Καλή συνέχεια, Καλή Χρονιά σου εύχομαι.
Επίσης τα Χρόνια μου Πολλά μετέφερε και στο Βασίλη για την ονομαστική του εορτή.
Κυριακο Καλημερα, ποιος μιλησε για ευγενη?? οι στοχοι που επιασε στο βιντεο ειναι ολοι σιδηρουχοι, πλην του ενος...
Ναι το μηχανημα το φοραω στο λαιμο, δεν υπηρχε αλλος τροπος για να γυριστει το βιντεο μιας και ειμασταν μονο δυο ατομα...στο βουνο ειμαστε πανω απο τρεις..οποτε καταλαβαινεις οτι αν ηταν και αλλος εκει που γυριζοταν το βιντεο θα ηταν υπερ του μηχανηματος...φτανει ομως κι αυτο δεν ειμαστε αχαριστοι, παρολο που σηκωνεται 70 ποντους απο το εδαφον συνεχισει και πιανει...βλεπεις και μονος σου λοιπον οτι τα παει πολυ περιφημα για τα 180 ευρω που μας στοιχισε να το φτιαξουμε και αν σκεφτεις οτι ειναι μια τεχνολογια του 1971...δεν ειδα ομως να αναφαιρεσε καθολου στη σταθεροτητα που ειναι το Α και το Ω σε ολα τα μηχανηματα τετοιου ειδους.
Ειναι ενα βιντεο 4 συν λεπτων και το μηχανημα παραμενει οπου κι αν το πας ηρεμοτατο...αυτο το κομματι ηταν που σου ειχα πει πριν μερες οτι δεν εχετε καταφερει πληρως και σε ολα τα εδαφη.
Στο δικο σας μεγαλο βιντεο απο τη Σκυδρα, εννοω αυτο των 4 συν λεπτων μετρησα 5 φορες zero μεχρι το 2.19
Πρωτο στο 0.55
Δευτερο στο 1.06
Τριτο στο 1.20
Τεταρτο που εχετε βγει απο το πεδιο του στοχου συνεχιζει και βαραει και πατας zero στο 1.35
οπως και στο 2.19 και στο 4.25 εχετε περασει κατα πολυ το στοχο και χτυπαει.
Αυτες ηταν οι δικες μου παρατηρησεις, θα δωσω ευχες στο μπιλ.
Καλη χρονια επισης
Υ.Γ. Οταν θα μπορεσεις μετα τις γιορτες και θες βεβαια, μπορεις να κανεις ενα τεστ αερα σε οτι αποσταση θες εσυ και με οτι δοκιμιο θες και να μας το ανεβασεις να το δουμε??