καλημερα συναδελφοι. το Hellenic εντελως υσηχο για μια ακομη φορα προχθες εβαλε τα γυαλια και με διαφορα σε πολυ ακριβοτερα παλμικα. χειριστης ο Νικος ΛΥΜ....τιναξε τα 3μ για πλακα σε στοχο 25χ40 παρουσια συναδελφων
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@dimitrisps μπαρμπα ηρθες μιση ωρα απο μενα και δεν πηρες φωνι?? Και ουτε ο ποντιος ο περης ειπε τιποτα...
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@Teacher για να γράφω φίλε δεν γράφω στον βρόντο. Ο Σταύρος με τον Περικλή με ενημέρωσαν. Ότι ακριβώς μου είπαν έγραψα. Παρατηρήσες κάποια υπερβολη;;;
| last edited by dimitrisps Φήμη: 405 | Δημοσιεύσεις: 7481 -
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@dimitrisps παρατηρησα γιατι ημουν και εγω εκει και ας μας πουν τα παιδια σε ποιον εβαλαν γυαλια για να ξερουμε τι γραφουμε
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@dimitrisps για να ειμαι μαλιστα και σκριβοδικαιος συμφωνα με τα λεγομενα του Σταυρου και το minelab με τον μονο δισκο τα πηγε πολυ καλα.
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@Teacher για πες μσς λοιπον και εσυ αν και ειμαι σιγουρος οτι δεν με παρσπληροφορησαν
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@dimitrisps μαλλον ξεχασαν να σου πουν οτι και το lorenz το οποιο το δουλευα εγω τα ξεσκισε τα 3μ και ο περικλης με τον Νικο ηταν διπλα μου οπως και το power star 2 φιλου τα επιασε τα 3μ και ο σταυρος ηταν μπροστα απ οτι μου ειπε ο φιλος
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@Teacher ας απαντήσουν τα παιδιά τότε φιλαράκι εφοσων ήσουν μπροστά και μάλιστα χειριστης να δούμε πιο ξεσκίσε όπως λες
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
Ο/Η @Teacher είπε στο Δοκιμαστηριο Σκυδρας:
@dimitrisps μαλλον ξεχασαν να σου πουν οτι και το lorenz το οποιο το δουλευα εγω τα ξεσκισε τα 3μ και ο περικλης με τον Νικο ηταν διπλα μου οπως και το power star 2 φιλου τα επιασε τα 3μ και ο σταυρος ηταν μπροστα απ οτι μου ειπε ο φιλος
Η αναφορά αυτή δεν είναι?
Εγω ειχα το τελαρο και ο Νηκος το μηχανημα.Ειχε στοχους απο 1,5m 2m 2,5m και 3m Με το μηχνημα στο 5 το ειχε καλα αλα με τουρμπο απο 40cm ψιλα το ειχε σαν ενα στοχο στο 1,5m με τελαρο 1,40Χ1,40m..Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@panasss <<εβαλε τα γυαλια και με διαφορα σε πολυ ακριβοτερα παλμικα>> αυτη ειναι η αναφορα
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@Teacher Οκ. Ελπίζω να δούνε την συνομιλία μας και να αποφανθούν δε ολους τους τομείς. Δλδ σταθερότητα και δύναμη αν και μην ξεχνάς ότι δούλευες με 3000 τετραγωνικά εκατοστά επιφάνεια τελάρο μεγαλύτερη
140χ140 ίσον 19600. 150χ150 ίσον 22500 -
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@panasss <<εβαλε τα γυαλια και με διαφορα σε πολυ ακριβοτερα παλμικα>> αυτη ειναι η αναφορα
Εάν γίνει η αυτή αναφορά και για τα ακριβά δεν ισχύει!
Δεν την είδα όμως οπότε σαφώς παίρνει προβάδισμα και βάζει γυαλιά!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@panasss σε εσενα φιλε μου μαλλον σταματω να απαντω διοτι δεν μπορεις να εχεις αποψη για το συγκεκριμενο γιατι δεν ησουν εκει οποτε δεν υπαρχει λογος συζητησης οσο για αυτο που γραφει ο δημητρης το power star με τελαρο 1,30Χ1,30 επισης το επιασε και με τιμη πολυ πολυ χαμηλη
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@dimitrisps επισης κανενας δεν ειπε οτι το Hellenic δεν το επιασε αλλα μην μηδενιζουμε τα παντα για ακομη μια φορα
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@panasss σε εσενα φιλε μου μαλλον σταματω να απαντω διοτι δεν μπορεις να εχεις αποψη για το συγκεκριμενο γιατι δεν ησουν εκει οποτε δεν υπαρχει λογος συζητησης οσο για αυτο που γραφει ο δημητρης το power star με τελαρο 1,30Χ1,30 επισης το επιασε και με τιμη πολυ πολυ χαμηλη
Όπως είδες και εγώ και ο Δημήτρης συζητάμε πάνω σε αυτά που μας μετέφεραν!
Τα όποια δεν απέχουν και από τις διαπιστώσεις και σε άλλα δοκιμαστήρια
σαφώς πιο καθαρά και με μεγαλύτερη ένταση!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!