@TeacherΤωρα ειπες το καλυτερο!!! δλδ ρε Χρησταρα οταν ενα μηχανημα δεν κανει μια θα το κανει ο χειριστης να κανει?? τι να πω?? μονο απαντησεις δεν πηρα!!! Αντευχομαι για τις ευχες!!!
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
Αυτα τα εγραψε ο Περικλης και αν δεν κανω λαθος τα ειχες επιβεβαιωσει
Εγω ειχα το τελαρο και ο Νηκος το μηχανημα.Ειχε στοχους απο 1,5m 2m 2,5m και 3m Με το μηχνημα στο 5 το ειχε καλα αλα με τουρμπο απο 40cm ψιλα το ειχε σαν ενα στοχο στο 1,5m με τελαρο 1,40Χ1,40m..
| last edited by dimitrisps Φήμη: 405 | Δημοσιεύσεις: 7481 -
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
Ο/Η @dimitrisps είπε στο Δοκιμαστηριο Σκυδρας:
Αυτα τα εγραψε ο Περικλης και αν δεν κανω λαθος τα ειχες επιβεβαιωσει
Εγω ειχα το τελαρο και ο Νηκος το μηχανημα.Ειχε στοχους απο 1,5m 2m 2,5m και 3m Με το μηχνημα στο 5 το ειχε καλα αλα με τουρμπο απο 40cm ψιλα το ειχε σαν ενα στοχο στο 1,5m με τελαρο 1,40Χ1,40m..
Οσο και να επιμενεις δεν προκειται να πω αυτα που θες εσυ φιλε Δημητρη θα πω αυτα που ειδα εγω δεν επιβεβαιωνω τιποτα αλλο, το τι ειδα το εγραψα νωριτερα οσο γι αυτα που λεει ο περικλης αληθεια που χαθηκε μετα την τελευτεα συναντηση ουτε καν την γνωμη του δεν ακουσαμε και πολλων ακομα που ηταν εκει.
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
Σαν παιδακια μαλωνεται βλεπω εγω εδω και μερες,γιατι δεν το περνεται χαμπαρι οτι ο τυρεμπορας εχει τα καλητερα μηχανακια γεια τα μεριμας τουλαχιστον,δεν ξερω τι και πως γεια εξωτερικο,αλλα γεια εσωτερικο ειναι αλφα,εμεις στην παρεαμας εχουμε 2 μπρος 1 και που αποφασισαμε να δοσουμε το ενα ωπος και δωσαμε και εχουμε και 2 χελενικ τα καινουρια ,οταν παμε σε δουλια καταλαβεναιτε τι γηναιτε,τελος εχω να πω ενα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΜΕΡΟς ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΤΥΡΕΜΠΟΡΑ ΓΕΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ,βεβαια γεια μενα αμα με ροτισεις το καλυτερο μηχανακι γεια εμενα ειναι το μπροσ το 1 το πρωτο και καλυτερο γεια εμενα
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
και αυτο το λεω γειατι ξερω να το δουλευω,ενω το χελενικ δεν το ξερω να το δουλευω,αλα οταν παμε σε ενα μερος γεια σκαναρισμα εγω παω πρωτος και μετα τα αλλα τα χελενικ ,και αυτο επιδι τα αλλα τα παιδια τορα το πηραν και δεν εχουνε παρι τον αερα που λενε,δεν ξερω γεια εσας αλα εγω δουλεψα καλα παλμικα το μονο που μου αρεσε και αγαπαω ειναι του τυρεμπορα τα εργαλεια,ειναι μουγκα οταν λεω μουγκα ενοω μουγκα,αμα εχει ομος μεταλο εκει συκωνει το εδαφος στον αερα,τωρα εσεις εαν και οποιοσ εχει προβλημα με το χελενικ ασ παει να αγορασει οοτι θελει,το σηγουρο ειναι οτι θα παει θα παει θα παει ,τελικα το χελενικ θα παει να τα σικοσει,αυτα απο εμενα αποψιμου,καλη χρονια σε ολουσ.
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
Ο/Η @VAN είπε στο Δοκιμαστηριο Σκυδρας:
Αντε παλι τα ιδια. Χρηστο δεν εχεις καμια δουλεια να ανεβασεις βιντεο. Εισαι ιδιωτης και δεν εισαι πληρεξουσιος καμιας εταιριας. Εγινε η συναντηση ειδαμε οτι ειδαμε.....τελειωσε.
Ετσι φιλε Βαγγελη εχεις δικιο αν τυχει να παω καποια στιγμη θα το κανω οχι ομως για να αποδειξω κατι σε κανεναν.Για μενα η ουσια ειναι αμα δεν τα σταξεις χοντρα να φας σφαλιαρες δεν μαθαινεις οποτε μεγαλα παιδια ειμαστε βλεπουμε και κρινουμε καλη χρονια να εχουμε και μιλαμε φιλε.
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
Ο/Η @selini3 είπε στο Δοκιμαστηριο Σκυδρας:
βεβαια γεια μενα αμα με ροτισεις το καλυτερο μηχανακι γεια εμενα ειναι το μπροσ το 1 το πρωτο και καλυτερο γεια εμενα
Και εγώ είχα μια παρόμοια γνώμη για το συγκεκριμένο mpros , μέχρι που το δούλεψα στην Πτολεμαΐδα , και μάλιστα τέρμα μαζεμένο , να μην μπορεί να κάνει 2 μέτρα έρευνα χωρίς reset.
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@Σταύρος γεια σου σταυρο...καλη χρονια να εχουμε ...μια ερωτηση μονο που αναφερθηκες για το μπρος στην πτολεμαισα που δουλεψατε....αν το μηχανακι ηταν του κυριακου απο εδω και δευτερο αν πηγατε στο δοκιμαστηριο στου φιλου μου στο Δρεπανο που ειχα παει τον Περικλη...
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
Χρόνια πολλά Γιάννη ,
Το μηχανάκι δεν ήταν του Κυριάκου , ήταν του φίλου που έχει το δοκιμαστήριο που ήρθατε της προάλλες.
Στο Δρέπανο δεν πήγα , πήγα σε χωριό της Πτολεμαΐδας , σε δουλειά , και με απογοήτευσε το μηχάνημα.| last edited by Σταύρος Φήμη: 45 | Δημοσιεύσεις: 477 -
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@Σταύρος οκ σταυρο μου νομισα σε δοκιμαστηριο εδω και αναρωτωθηκα που ...καλη χροννια με υγεια σου ευχομαι
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
Ο/Η @TechnoManiak είπε στο Δοκιμαστηριο Σκυδρας:
Τελικά για να κλείσει το θέμα, υπάρχει video που να δείχνει ότι το Λορεντζ πιάνει τα 3 μέτρα στο εν λόγω δοκιμαστήριο? Αν όχι μπορεί να τραβήξει ένα εκ νέου αν επιθυμεί ο φίλος ο @Teacher και να το ανεβάσει ώστε να κλείσει ο κύκλος χωρίς ασάφειες, θα προτιμούσα αν είναι δυνατόν να κάνει 1 συνολικό πέρασμα και στους 4 στόχους χωρίς σταματημό και με ότι ρυθμίσεις θέλει. Μπορεί να κάνει όσα δοκιμαστικά θέλει και να καταγράψει μόνο το τελικό πέρασμα και να το ανεβάσει. Παράκληση μετά το 4ο στόχο να κάνει μερικά βήματα ακόμη καλύπτοντας 2-3 μέτρα.
Το δικό μας video που αφορά τους 4 συνεχόμενους στόχους (είτε το πιστεύουν κάποιοι είτε όχι) είναι αυτό link text δίχως κανένα μοντάζ, είναι συνεχόμενο 48 δευτερόλεπτα και με 1 πέρασμα χωρίς κανένα reset ή οποιαδήποτε ρύθμιση στο ενδιάμεσο των στόχων, πιάνει και τους 4 στόχους πεντακάθαρα με μεγάλο εύρος. Χειριστής ο Γιάννης ίσως ο καλύτερος στην Ελλάδα με full (6,5KW peak Power) σε simple mode.Κυριακο καλησπερα,μηπως θα ηθελες να δεις ενα βιντεο με ενα ποιο ταπεινο παλμικο?
Εννοειται χωρις reset και με αρκετα λεπτα λειτουργιας σε συνεχωμενη δοκιμη, οπως επισης και με αρκετα ανεξελεγκτα σκαμπανεβασματα πανω κατω, απο 5 ποντους εως και 70 ποντους??Αν σε ενδιαφερει πες μου να το ανεβασω.
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
δεν εχει νοημα να συνεχιζεται μια κουβεντα ζητηται το αυτονοητο και απαντηση δεν υπαρχει. καντε αυτο που καναμε ρε παιδια στο δοκιμαστηριο με την υσηχια σας χωρις πιεσεις και ανεβαστε το βιντεο να το δουμε και εμεις!!. για το βουνο δν μιλαει κανεις!!. μουγκα στην στρουγκα που εξαφανιστηκαν ολοι. για το MPROS που ενω το ειχανε ετοιμο και στην πορεια εξαφανιστηκε παλι δεν μιλαει κανεις. για τις προηγουμενες δοκιμες παρουσια του Σταυρου του Περικλη και αλλων συναδελφων που και ο ιδιος ο teacher ητανε μπροστα κανει τωρα τον ανηξερο και μας γραφει που ειναι ο Περικλης η ο Σταυρος?? και μαλιστα ειρωνικα. ασε να μας ανεβασουν και αυτοι κανενα βιντεο και να μας κανουν καποια παρουσιαση γιατι μεχρι στιγμης μονο ο μπαρμπας ανεβαζει και τρεχει σαν να μην πω τι!!!. περιμενουμε λοιπον περα απο τις κριτικες και κατι δικο τους!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
Ο/Η @Λεων είπε στο Δοκιμαστηριο Σκυδρας:
Τελικά για να κλείσει το θέμα, υπάρχει video που να δείχνει ότι το Λορεντζ πιάνει τα 3 μέτρα στο εν λόγω δοκιμαστήριο? Αν όχι μπορεί να τραβήξει ένα εκ νέου αν επιθυμεί ο φίλος ο @Teacher και να το ανεβάσει ώστε να κλείσει ο κύκλος χωρίς ασάφειες, θα προτιμούσα αν είναι δυνατόν να κάνει 1 συνολικό πέρασμα και στους 4 στόχους χωρίς σταματημό και με ότι ρυθμίσεις θέλει. Μπορεί να κάνει όσα δοκιμαστικά θέλει και να καταγράψει μόνο το τελικό πέρασμα και να το ανεβάσει. Παράκληση μετά το 4ο στόχο να κάνει μερικά βήματα ακόμη καλύπτοντας 2-3 μέτρα.
Το δικό μας video που αφορά τους 4 συνεχόμενους στόχους (είτε το πιστεύουν κάποιοι είτε όχι) είναι αυτό link text δίχως κανένα μοντάζ, είναι συνεχόμενο 48 δευτερόλεπτα και με 1 πέρασμα χωρίς κανένα reset ή οποιαδήποτε ρύθμιση στο ενδιάμεσο των στόχων, πιάνει και τους 4 στόχους πεντακάθαρα με μεγάλο εύρος. Χειριστής ο Γιάννης ίσως ο καλύτερος στην Ελλάδα με full (6,5KW peak Power) σε simple mode.Κυριακο καλησπερα,μηπως θα ηθελες να δεις ενα βιντεο με ενα ποιο ταπεινο παλμικο?
Εννοειται χωρις reset και με αρκετα λεπτα λειτουργιας σε συνεχωμενη δοκιμη, οπως επισης και με αρκετα ανεξελεγκτα σκαμπανεβασματα πανω κατω, απο 5 ποντους εως και 70 ποντους??Αν σε ενδιαφερει πες μου να το ανεβασω.
Καλησπέρα Λέων, ναι βεβαίως ότι θέλεις, κατεβαίνει κάτω από τα 3 μέτρα το "ταπεινό παλμικό"? -
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
Αν σε ενδιαφερει πες μου να το ανεβασω.
Καλησπέρα Λέων, ναι βεβαίως ότι θέλεις, κατεβαίνει κάτω από τα 3 μέτρα το "ταπεινό παλμικό"?Μεχρι τα 2.90 που εχει το βιντεο κατεβαινει, για παρακατω δεν το δοκιμασα...μονο αυτο εχει σημασια ομως? αν παει κατω απο τα 3 ή το πως δουλευει εστω και μεχρι τα 2.90??
| last edited by Λεων Φήμη: 1294 | Δημοσιεύσεις: 3865 -
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους,καλη χρονια να εχουμε.
Διαβαζω εδω και τοσες μερες ολο αυτο τι κατεβατο και ολη αυτη τη γκρινια και πραγματικα βαρεθηκα....
Σιγουρα καποιοι ξερουν/ γνωριζουν και τα χου σταξει χοντρα για να μαθουν ....οι υπολοιποι παπαγαλιζουν η φανταζωνται η και ισως να χουν συμφεροντα και να υπερασπιζωνται καποια γνωμη δεν θα μπω στη διαδικασια του αν ειναι σωστη η οχι αυτη..
Τον τυρεμπορα τον σεβομαι πραγματικα παρολα του τα χουγια του τον κυριακο τον γνωριζω λιγοτερο αλλα ενα ειναι σιγουρο μονο...οτι δεν λενε ψεματα,αν περιμενανε ακομα ενα χρονο χαλαρα ολοι θα τους παρακαλαγανε για να παρουν μηχανημα και θα το πουλαγανε και οσο θελανε.απλαα εγω ενα εχω μονο να τους πω και να το λενε σε ολους τους δηθεν γνωστες ....οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια και επισης οποιος δεν δουλευει δεν πληρωσει και δεν καταλαβαινει πειναει.
Λοιπον στο ρεζουμε τωρα ....οποιος απο του απιστους θωμαδες ψευτοεπιστημονες δοκιμαστες και το κακο συναπαντημα μπορει μονο με την παρουσια του Τυρεμπορα η του Κυριακου εφοσον σας εκρινουν για να επισκευτητε το χωρο μου να ρθετε σε ομαδα το πολυ δυο ατομων δα δειτε τι εβγαλε το χελλενικ στα 3,80 στο αγριο ενωειτε οτι θα δουν και το αγριο...τα υπολοιπα που χαν περασει και τα μισα μηχανηματα τα ειχα ο ιδιος δν εβλεπαν μπροστα τους λοιπον ολα τα υπολοιπα ειναι για τα δοκιμαστηρια και για καμια παραλια να παιζουν τα παιδακια....δεν θα απαντησω για τιποτα σε κανεναν ...σας φορτωνει ο μητσος εχετε τον καφε στο χερι βλεπετε οτι ειναι να δειτε, και πατε απο κει που ηρθατε παλι .... -
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
Ο/Η @Λεων είπε στο Δοκιμαστηριο Σκυδρας:
Αν σε ενδιαφερει πες μου να το ανεβασω.
Καλησπέρα Λέων, ναι βεβαίως ότι θέλεις, κατεβαίνει κάτω από τα 3 μέτρα το "ταπεινό παλμικό"?Μεχρι τα 2.90 που εχει το βιντεο κατεβαινει, για παρακατω δεν το δοκιμασα...μονο αυτο εχει σημασια ομως? αν παει κατω απο τα 3 ή το πως δουλευει εστω και μεχρι τα 2.90??
Κανένα πρόβλημα Λέων, σήκωσε το να το δούμε.