Ο/Η @panasss είπε στο Δοκιμαστηριο Σκυδρας:
@Λεων Τι δεν καταλαβαίνεις? όσο εσύ έχεις πρόβλημα με τον θόρυβο άλλο τόσο έχω και εγώ με τον θόρυβο που γίνεται σχετικά με ένα νέο μηχάνημα πετώντας υπονοούμενα και μηδενίζοντας την αξία του χωρίς να εξετάσεις παραμέτρους!
Στην ουσία βγάζεις πίκρα και τουπέ χωρίς να δέχεσαι κουβέντα σε ότι του καταλογίζεις!
Το έζησες το έψαξες από πού και ως που το κριτικάρεις αρνητικά???
Τι πάει να πει δεν με απασχολεί? Η είναι απάντηση το βαριέμαι, ποστάρισμα δικό σου είναι (το ταμείο σου) στην κοινωνία μας!!!
Και ειδικά εσύ θα έπρεπε να ήσουν πολύ πιο προσεκτικός μια και υποθετικά λόγο της χρόνιας ενασχόλησης με το δοκιμαστήριο οι κουβέντες σου θεωρούνται καρατσεκαρισμένα γεγονότα, με αποτέλεσμα να το θάβεις!!!
Τώρα για το ppm εσύ μπορείς να ξεχνάς εγώ όμως δεν ξεχνώ και σίγουρα γνωρίζω πολύ καλά τι έγινε μια και έφτασα μέχρι να στείλω άνθρωπο στον βέλγο και έκανε προσωπική επαφή και δεν είμαι και ανακόλουθος!
Τώρα για τα radar επειδή βλέπω ότι εσύ μιλάς για το χώρο σου και εγώ μιλώ για πολλούς στην επικράτεια δεν βλέπω να έχουμε προσέγγιση!
Θες να έρθω στα νερά σου? και να πω ότι υπάρχει ιδιαιτερότητα στον χώρο σου να το πω???
Αλλά σίγουρα δεν είναι κανόνας!!!
Μαλιστα. τωρα πρεπει να απαντησω...
Πρωτον ..ναι εχω προβλημα με τον θορυβο ΟΛΩΝ των ακριβων μηχανηματων γιατι μιλανε για τελεια εξισορροπηση εδαφους εννω δεν υπαρχει..
Δευτερον...αφου εσυ βαση των οσων υποστηριzεις δεν εχεις προβλημα με τον θορυβο...γιατι προβληματιζεσαι με το τι γνωμη εχω εγω και αν γινεται θορυβος για το μηχανημα
Τριτον...δεν μηδενιζω το hellenic...απλα θεωρω οτι ειναι ενα παλμικο και μπορει να φτασει μεχρι ενα σημειο...εσυ μαλλον το θεωρεις κατι αλλο απο παλμικο... και λυσας κιολας με αδικαιλογητο τροπο... οταν δεις μια κριτικη γραμμενη για αυτο...οχι μονο με αυτα που γραφω εγω, αλλα με ολους που το κρινουν...ουτε ο Κυριακος που το κατασκευαζει δεν κανει ετσι!!!
Τεταρτον...δεν βγαζω καμια πικρα και κανενα τουπέ...αν εσυ εχεις συνηθισει με αυτα...δικο σου προβλημα...ευτυχως με ξερουν αρκετοι και δεν με απασχολουν οσα λες για μενα.
Πεμπτο...που ξερεις εσυ αν το εζησα εγω ή οχι το μηχανημα??? το hellenic εχει πανω απο ενα χρονο που ηρθε εδω...
Εκτο...θα μου κανεις και κηρυγμα πως θα απαντησω στις ερωτησεις που μου κανει ο Κυριακος ή εσυ ή οποιοσδηποτε αλλος???...την Μορφωση και το σεβασμο μου προς το γενικο συνολο την εχω δειξει απο το 2003 που ειμαι μελος στις σελιδες...δεν μπορεις να με κρινεις εσυ...!!! και ουτε και προσβαλω κανεναν με αυτα που γραφω...
Εσυ κανε μια αυτοκριτικη στα δικα σου ποστ που απαρτιζονται κατα κυριο λογο απο την ειρωνεια την γριφολογία και γενικα πεταγεσαι χωρις να σου πεφτει λογος..οπως και σε αυτο το θεμα.!!!
Εβδομο...πως απο τη μια μου λες να βαλω νερο στο κρασακι μου σε προηγουμενο ποστ σου... και απο την αλλη γραφεις οτι ...λογο της ενασχολησης μου με το Δοκιμαστηριο οι κουβεντες μου θεωρουνται καρατσεκαρισμενες???
Και να σου ξαναθυμισω οπως ελεγα και τοτε...το Δοκιμαστηριο δεν το καναμε για τους αλλους...το καναμε με τους φιλους μου για εμας και για να δουμε απο μονοι μας τι γινεται για να μη πεσουμε σε λουμπες!!!
Ειχα δυο ενστασεις-παρατηρησεις για το μηχανημα...οτι πολυ δυσκολο να πιασει Κενο..και οτι δεν εχει καλη σταθεροτητα σε μερικα εδαφοι...και λετε-λες οτι το θαβω... μαλλον κατι δεν κολλαει...!!! πως δυο παρατηρησεις γινανε θαψιμο???
Αμα θελατε να μην δεχεστε αρνητικες κριτικες να ειχατε τιτλο θεματος...Τεστ του hellenic αλλα δεν γουσταρουμε αρνητικα σχολια...μονο θετικα...!!!! δεν πας καλα ρε Κωστα ειλικρινα...και βλεπω οτι εκπροσωπεις το hellenic λες και εισαι μεσα στο team που το κατασκευαζουν ή το χρηματοδοτουν...
Οσο για το Βελγο και το Μαγνητομετρο...βλεπω οτι και μετα απο τοσα χρονια συνεχιζεις...ποιον ανθρωπο και ποιο Βελγο και ποια προσωπικη επαφη...να μην ανοιξω καλυτερα το στομα μου για το τι εγινε τοτε..ακομη εχω τα mail του Willy για το μπαχαλο που δημιουργησατε και παρολο που πριν σας βοηθησα και σας ειπα, ελατε να το δειτε,σας ειπα βασικα Πλεονεκτηματα αλλα και Μειονεκτηματα για το ppm για να μην αγορασετε... Γουρουνι στο Σακι...
Μετα το μπαχαλο που κανατε, επειδη δεν κραταω κακιες σου εδωσα και τις σωστες ρυθμισεις απο το clopal-p για το μενου του ppm γιατι ουτε να το συντονισετε δεν μπορουσατε..τις εξυπναδες ομως ξερατε να τις πειτε στον willy...τι αλλο να πω??? δεν θελω να τα ξαναθυμασε
Οσο για τα radar και αφου εσυ εχεις παει σε ολη την επικρατεια, οπως λες και τα εχεις δει να δουλευουν και μονο εγω δεν το εχω δει αυτο...
γιατι παλια με ρωταγες αν πιανει κενα και σκαμμενα το ppm και μετα πηγες και πηρες ppm...δεν επαιρνες ενα radar απο αυτα τα πολλα που ειχες δει σε ολη την επικρατεια που βγαζουν κενα και σκαμμενα να ησυχασεις..
Εγω αν εσκαγα 20-30 χιλιαρικα για radar ή οτιδηποτε αλλο ακριβο...θα εχω την ΑΠΑΙΤΗΣΗ να δουλευει παντου και σε ολα τα ειδη των εδαφων...δεν θα τα επερνα μονο για παραλια.
Τελειωνω εδω γιατι ειπα πολλα και θα μπορουσα να πω ακομη ποιο πολλα...αλλα θα στεναχωρεθουμε και ειναι χρονιαρες μερες
Κωστα σου το ξαναγραψα, συνεχισε να υποστηριζεις το hellenic...ομως σε δικο μου ποστ και παρατηρηση δεν θελω να ξανατυλιχτεις...