και για να τελειωνουμε. οταν κατασταλαξαμε που ειναι πραγματι αυτοι οι αγνωστοι στοχοι καναμε και το τελικο βιντεο για το οποιο οποιος εχει αμφβολια ας μας το πει.
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
Ο/Η @TechnoManiak είπε στο Δοκιμαστηριο Σκυδρας:
Ο/Η @Σταύρος είπε στο Δοκιμαστηριο Σκυδρας:
Καλησπέρα Κυριάκο ,
Μάλλον δεν συμφωνεί η άποψη σου με τον Μήτσο , γιατί αυτός μου είχε πει τηλεφωνικά ότι θα το ξετινάξει μέχρι στα 1,4 - 1,5 Μέτρα βάθος.
Κατά την άποψη μου είναι εξαιρετικά σπάνιο να υπάρχει ομιογενές - ολόμαζος θαμμένος χρησός , είναι όλα σε νομίσματα ( λύρες ) θησαυρόςΜάλλον δεν θα κατάλαβε τι του έλεγες, εδώ σε αυτό το βάθος στο 1,2 μέτρα είναι ζήτημα να πιάσουν μία χάλκινη επιφάνεια 40 πόντους διάμετρο των 2 κιλών τα περισσότερα παλμικά όχι χρυσό 120 γραμμαρίων!!!
Προχτές το Hellenic σε δοκιμαστήριο στη Κρήτη με χειριστή εμένα μέσα από wifi και internet σύνδεση έπιασε 2 στόχους, αλουμίνιο στους 80 πόντους και χρυσό 1,5 κιλό στα 2 μέτρα βάθος με το τελάρο και tune 3 σε simple mode. Έχω και τη 3D απεικόνιση όπου το αλουμίνιο το έβγαλε στο 1 μέτρο και το χρυσό ακριβώς στα 2 μέτρα.Δημητρη το βιντεο που αναφερεις το ειδα πρωτο πρωτο...το θεμα ειναι ομως οτι αφου το μηχανημα ειναι σταθερο για ποιο λογο να χτυπαει μεχρι να προσεγγισεις τον στοχο? οταν κρατας μια σταθεροτητα την κρατας οχι μονο για το περασμα στα δοκιμια, αλλα σε ολο το χωραφι.
Αν το λογισμικο που ανεφερε ο Κυριακος στην προηγουμενη συζητηση που ειχαμε,διαχειριζεται σωστα τις εδαφολογικες αλλαγες-δειγματολιψιες που υποτιθεται λαμβανει ανα πασα στιγμη οπως αλλαζει το εδαφος. τοτε, δεν θα υπηρχε λογος μηδενισματος!!!Μαλλον αυτο το κομματι που ειναι το ποιο σημαντικο Δημητρη που στο λεω χρονια τωρα, δεν το καταλαβαινει κανεις, ποση πολυ σημασια εχει.!!!
| last edited by Λεων Φήμη: 1294 | Δημοσιεύσεις: 3865 -
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@Teacher τι να ανεβασει ρε χρηστο??? εσυ που πηγαινες εκ του ασφαλους μετα απο δεκαδες δοκιμες?? ακομα και το πρωι που ηρθαμε για καφε εσυ στο δοκιμαστηριο ησουν. παρολο αυτα με την τεταρτη επιασες τα 3 μ ενω ηξερες που ητανε ενω εμεις πηγαιναμε με κλειστα τα ματια μεχρι που τους ποιστοποιησαμε ολους χωρις κανενος υποδειξη. με το simple mode παντα γιατι παρουσια σου με το turbo ο ιδιος ειπες στις προηγουμενες δοκιμες πεντακαθαρα. εχω δικιο η οχι??
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@Λεων λεων το μηχανημα εαν το ειδες αναγκαστηκαμε και κοψαμε δυναμη για να μπορεσουμε να τους κεντραρουμε. ο τελευταιος στοχος στα 3μ αν προσεξεις εχει 4μ ευρος. αν το δοκιμαζαμε και με μικροτερη δυναμη θα περιοριζατανε ακομη το ευρος. παρολο αυτα ομως τους σημιωσαμε εναν εναν
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
Ο/Η @TechnoManiak είπε στο Δοκιμαστηριο Σκυδρας:
Μάλλον δεν θα κατάλαβε τι του έλεγες, εδώ σε αυτό το βάθος στο 1,2 μέτρα είναι ζήτημα να πιάσουν μία χάλκινη επιφάνεια 40 πόντους διάμετρο των 2 κιλών τα περισσότερα παλμικά όχι χρυσό 120 γραμμαρίων!!!
Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην κατάλαβε τι του είπα αφού του έστειλα , και φωτογραφία.
Αλήθεια Κυριάκο , το συγκεκριμένο δοκίμιο με της 18 λύρες σε τι βάθος πιστεύεις ότι μπορεί να είναι εντοπίσιμο , από ένα παλμικό ;
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@Σταύρος ασε τον κυριακο σταυρο. μαζι μιλουσαμε και σε εμενα εστειλες τις φωτο. εγω σου ειπα βαλτες αλλα δυστυχως δεν μπορουσες εκεινη την ημερα.
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
Και ξαναγράφω για συνέχεια γιατί οι κάτω σειρές εξαφανίζονται , και δεν βγάζω άκρη.
Οι συνολικοί παράγοντες είναι αρκετοί περισσότεροι για την απόδοση ενός εντοπιστή , επειδή όμως από το δοκίμιο μου με της 18 λύρες ήθελες να απομονώσεις ένα μοναδικό στοιχείο αυτό του βάρους , για αυτό αναφέρθηκα και στην επιφάνεια , γιατί όπως πολλή σωστά έγραψε και ο Λέων δεν μιλάμε για μαγνητόμετρο , σκέψου δηλαδή ένα πολλή λεπτού πάχους κομμάτι λαμαρίνας , 50 Χ 50 cm , ( εξαιρετικά ελαφρύ ) να το έχουμε στα 2 Μ βάθος σε θέση πλάκα , και να το εξετάζουμε για εντοπισμό , με το κριτήριο μόνο της μάζας ;;;;;; ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΗ ΑΚΥΡΟ ! -
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@dimitrisps εγω το δοκιμαστηριο το ηξερα οταν λες οτι επιασα τα 3μ με την τεταρτη τι εννοεις οτι δεν τα επιανε και μετα δια μαγειας τα επιασε?απλα περασα απ τα δικα σας σημεια τα 3 πρωτα ηταν εκει που σημαδεψατε τα 3μ ομως δεν ηταν εκει που ειπατε για κεντρο οταν μετακινηθηκα πιο αριστερα τα χτυπησα καθαρα και με ευρος περιπου 1μ οχι 3 και 3,5 που λες εσυ.οσο για τα σημεια πες μου για ποιο λογο ο περικλης εβγαζε καθε λιγο και λιγακι κορδελα και μετρουσε αφου προηγουμενως ρωτουσε το παιδι που εχει το δοκιμαστηριο στα ποσα μετρα ειναι οι στοχοι και για ποιο λογο τον επρηζε στα τηλεφωνα για να του πει που ειναι το κενο ας βγει και ας απαντησει υποτιθετε πως ηταν απ τους διοργανωτες και ακομα ειναι αφαντος
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
Ο/Η @dimitrisps είπε στο Δοκιμαστηριο Σκυδρας:
αν θυμασαι σου ειχα πει οτι υπαρχει κατ εμε τροπος και το εννοω!! την επομενη θα το δοκιμασουμε και θα δουμε.
Επειδή θυμάμαι πολλή καλά τι μου είπες Μήτσο , και λόγω το ότι ο Κυριάκος τοποθετήθηκε κάθετα με ταβάνι το 1,20 , για αυτόν τον λόγο ασυμφωνίας τον δυο απόψεων αναφέρθηκα.
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
σταυρακα απο τ1.20 που αναφερεις βγηκανε στο αγνωστο 8 μπιλιες μολυβι σε μεγεθος διπλασιο του ρεβυθιου. γιαυτο στο ειπα οτι θα το δοκιμασουμε
Κάθε δοκιμή , βγάζει συμπεράσματα , αλλά ..... Μήτσο δεν μου είπες απλά ότι θα δοκιμάσεις , είπες ότι θα το ξετινάξεις.
Όπως και να έχει όταν βολέψει θα το δοκιμάσουμε.| last edited by Σταύρος Φήμη: 45 | Δημοσιεύσεις: 477 -
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@Λεων καλησπερα αν θελεις με την εμπειρια που εχεις και απ οτι ξερω ειναι μεγαλη πες μας λιγο τι πιθανοτητες υπαρχουν σε ενα παλμικο οποιο και αν ειναι αυτο να πιασει εναν στοχο που ειναι 1 κιβωτιο σχεδον 30χ30 σε βαθος 3μ και να δινει ευρος 3-3,5μετρα και υποψιν οτι το δοκιμαστηριο δεν ειναι ουτε 4αρων μηνων.ευχαριστω
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@Teacher χρηστο αν θυμασαι η διαφορα μας δεν αριστερα δεξια που λες αλλα μπρος πισω 40 ποντους οποτε ακυρο αυτο που λες. περασες 4 φορες και το επαναλαμβανω. εξαλλου εσυ εφοσων ηξερες γιατι δεν το επιασες με την πρωτη???
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@Σταύρος δεν υπαρχει καμια ασυμφωνια σταυρακα. απλα εχω δει 5 πραγματακια παραπανω και γιαυτο ειμαι αυτης της αποψης, αυτος αν δεν δει δεν πιστευει
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@Teacher χρηστο αν θυμασαι η διαφορα μας δεν αριστερα δεξια που λες αλλα μπρος πισω 40 ποντους οποτε ακυρο αυτο που λες. περασες 4 φορες και το επαναλαμβανω. εξαλλου εσυ εφοσων ηξερες γιατι δεν το επιασες με την πρωτη???
Ανεβασε βιντεο δημητρη τοσους ειχατε που τραβουσαν για τον περικλη δεν απαντας ομως
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
Ο/Η @Teacher είπε στο Δοκιμαστηριο Σκυδρας:
@Λεων καλησπερα αν θελεις με την εμπειρια που εχεις και απ οτι ξερω ειναι μεγαλη πες μας λιγο τι πιθανοτητες υπαρχουν σε ενα παλμικο οποιο και αν ειναι αυτο να πιασει εναν στοχο που ειναι 1 κιβωτιο σχεδον 30χ30 σε βαθος 3μ και να δινει ευρος 3-3,5μετρα και υποψιν οτι το δοκιμαστηριο δεν ειναι ουτε 4αρων μηνων.ευχαριστω
Για κιβωτιο που αναφερεις με αυτο το μεγεθος στα 3 μετρα μεχρι τωρα δεν εχω δει κανενα μηχανημα να το πιανει ειτε ειναι παλμικο ειτε ακομη και radar....οσο για το φασμα συμβαινει ακριβως το αντιθετο...οσο βαθυτερα τοσο λιγοτερο φασμα και το αντιστροφο.
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@Teacher καλα ρε χρηστο μας δουλευεις??? δεν σου φτανει την πρωτη φορα με τον νικο που ο ιδιος ειπες πεντακαθαρα?? για ποιον περικλη μιλας και τι ειπε ο ποντιος??? εαν ειχατε αμφιβολια για 40 ποντους στα 3μ βαθος γιατι δεν φερατε την τσαπα που σας ειπαμε??
| last edited by dimitrisps Φήμη: 405 | Δημοσιεύσεις: 7481