@Teacher αν και δεν παρεβρέθηκα στην συνάντηση ενώ εσείς ήσασταν με το μηχάνημα σας το Lorenz από ότι έχω καταλάβει. Αν θέλεις μην αφήνεις υπονοούμενα και γράψε ξεκάθαρα για να καταλάβουμε και εμείς που δεν είμασταν παρών. Αν και θα δούμε και άλλα βίντεο πιστεύω.
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
Ο/Η @loukilouk είπε στο Δοκιμαστηριο Σκυδρας:
@Teacher αν και δεν παρεβρέθηκα στην συνάντηση ενώ εσείς ήσασταν με το μηχάνημα σας το Lorenz από ότι έχω καταλάβει. Αν θέλεις μην αφήνεις υπονοούμενα και γράψε ξεκάθαρα για να καταλάβουμε και εμείς που δεν είμασταν παρών. Αν και θα δούμε και άλλα βίντεο πιστεύω.
Για το lorenz ας γραψουν οι υπολοιποι που το ειδαν δεν θελω να γραψω εγω για το hellenic οταν ανεβουν και τα υπολοιπα βιντεο ας βγαλει ο καθενας τα συμπερασματα του παντως το μονο σιγουρο ειναι οτι οι δοκιμες δεν κρατησαν μονο 40 δευτερολεπτα
| last edited by Teacher Φήμη: 153 | Δημοσιεύσεις: 478 -
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
link text
Καλησπέρα στη παρέα. Το video αφορά τη λειτουργία του Hellenic Pulse για την ανίχνευση κενού σε ορυχείο στη Νάουσα παρουσία 20 ατόμων. Θα ανέβουν σύντομα κι άλλα σχετικά video. -
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@Teacher Φίλε Teacher δεν νομίζω πως είναι κακό να πεις την γνώμη σου από την στιγμή που δεν είναι κακοπροαίρετη. Όλες οι απόψεις και κριτικές πρέπει να ακούγονται, αυτός είναι άλλωστε και ένας από τους λόγους ύπαρξης του Forum!
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@theo69 πολυ σωστα μιλας συναδελφε. δυστυχως ατομα που ητανε παρων δεν βγηκαν να πουνε μια κουβεντα. αναφερομαι συγκεκριμενα στον topa στον soylis toyiti pontper κοκ .του μπαρμπα του ζαλισανε για να ανεβω . ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΘΕΤΙΚΟ Η ΑΡΝΗΤΙΚΟ?? ΑΝ ΜΕ ΞΑΝΑΔΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕ ΜΟΥ
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
Ο/Η @theo69 είπε στο Δοκιμαστηριο Σκυδρας:
@Teacher Φίλε Teacher δεν νομίζω πως είναι κακό να πεις την γνώμη σου από την στιγμή που δεν είναι κακοπροαίρετη. Όλες οι απόψεις και κριτικές πρέπει να ακούγονται, αυτός είναι άλλωστε και ένας από τους λόγους ύπαρξης του Forum!
Φιλε theo οταν ανεβουν ολα τα βιντεο απο τους κατασκευαστες τοτε θα εχουμε ολο τον χρονο να το σχολιασουμε και να πουμε την γνωμη μας και οπως βλεπεις ενω ηταν αρκετα μελη του φορουμ παροντες δεν εχει σχολιασει κανενας γιατι αραγε?
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@dimitrisps Τι να πω ?? Εγω φταιω που τρεχω σαν τον μαλακα να αποδειξω τα ηδη αποδειχθεντα. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@Teacher Χρηστο μην το τραβας γιατι αραγε κοκ και μην αφηνεις υπονοουμενα . ηρθα σε ενα αγνωστο δοκιμαστηριο που πηγαινεις καθε μερα και εκει την συγκεκριμενη μερα ησουν απο το πρωι το τιναξα στον αερα χωρις turbo mode και εχεις να μου πεις οτι δεν ηταν 40 δευτερα??? ποσα γηταν δλδ??? επεσα εξω?? δεν βρηκα αγνωστους σε μενα στοχους?? τι υπονοεις πεστο!!!! αειντε γιατι θα παρω αναποδες τωρα!!!!
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
Ο/Η @dimitrisps είπε στο Δοκιμαστηριο Σκυδρας:
@Teacher Χρηστο μην το τραβας γιατι αραγε κοκ και μην αφηνεις υπονοουμενα . ηρθα σε ενα αγνωστο δοκιμαστηριο που πηγαινεις καθε μερα και εκει την συγκεκριμενη μερα ησουν απο το πρωι το τιναξα στον αερα χωρις turbo mode και εχεις να μου πεις οτι δεν ηταν 40 δευτερα??? ποσα γηταν δλδ??? επεσα εξω?? δεν βρηκα αγνωστους σε μενα στοχους?? τι υπονοεις πεστο!!!! αειντε γιατι θα παρω αναποδες τωρα!!!!
Δημητρη οσοι ηταν παρων και ηταν αρκετοι μπορουν να βεβαιωσουν επι ποσες ωρες γινοταν οι δοκιμες αλλα και τα αποτελεσματα των δοκιμων δηλαδη σταθεροτητα κτλ. Αυτο εννοω με το γιατι αραγε ειπα πως δεν θελω να σχολιασω το hellenic ουτε να το γυρισω σε κατι προσωπικο μαζι σου ουτε για τους στοχους θελω να μιλησω αλλα ουτε για το κενο που δεν εγινε καθολου λογος οταν ανεβουν ολα τα βιντεο υπαρχουν πολυ πιο ειδικοι απο μενα για να το κρινουν
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@Teacher Χρηστο τι θελεις να μου πεις??? οτι με πηγες σε ενα δοκιμαστηριο που εκανα λαθος στοχους??? τους βρηκα ολους ναι η οχι??? σε διαταζε ο Κυριακος πως να πιασεις τα 3 μ ναι η οχι?? περασες απο πανω τους 4 φορες και δεν επιασες τιποτα??? ησουνα συνεχεια με το δαχτυλο στο zero ναι η οχι. εχεις παει στο συγκεκριμενο δοκιμαστηριο 50 φορες ναι η οχι??? επιασα 4 στοχους και μου λεγατε οτι ητανε 3 ναι η οχι και στο τελος το παραδεχτηκε ο Μακης?? το οργωσατε το Σαββατο ενω γνωριζατε οτι την ΚΥΡΙΑΚΗ θα ερθω. σας ρωτησαμε που ει ναι περιπου ττο κενο για βανα μην ψαχνουμε 20 στρεμματα και μου ειπε δεν ξερω ψαξε στις ροδιες??? εσυ τι εκανες?? και μου λες εμενα για δοκιμες??? πηρες μια γραμμη που την ειχες κανει χιλλιες φορες?? το κενο γιατι δεν πηγες να το βρεις εφοσων ισχυριζοσουν σε αλλο ποσταρισμα οτι το βρηκες??? για πες για το hellenic?? που επεσε εξω σε αγνωστο τερεν??? Αν εχεις αμφιβολιες φιλαρακι ακομη ο μπαρμπας ξαναερχεται αλλα οχι σε δικιμαστηριο αλλα κατ ευθειαν σε αγνωστο μερος στο βουνο, βαρας βΑαω και σκαβουμε ωεπι τοπου. ναδουμε εκει ποιος ςειναι σταθερος και αποτελεσματικος
στις ροδιες???
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@dimitrisps εκει σε θελω στο βουνο σε αγνωστο μερος παρουσια ατομων να δω τι θα κσνουν τα μηχανακια???
ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!!!! -
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
και τα χερια κρεμασμενα κατω . οχι να μου περνας γνωστους στοχους και να μηδενιζεις. αυτο θα εκανες στο βουνο?? οχι να μου τσιτεις το μηχανακι σε γνωστο στοχο και οταν τον προσπερνας γιατι δεν σταματα να το σταματας εσυ με το δαχτυλακι. ΤΕΣΠΑ!!! αν νομιζεις οτι βεχεις μηχανημα φυγαμε για το βουνο και οτι πιασει ο καθενας ! ΕΙΣΑΙ???? ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΑ ΣΠΑΖΟΥΜΕ!!!
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@Teacher Χρηστο τι θελεις να μου πεις??? οτι με πηγες σε ενα δοκιμαστηριο που εκανα λαθος στοχους??? τους βρηκα ολους ναι η οχι??? σε διαταζε ο Κυριακος πως να πιασεις τα 3 μ ναι η οχι?? περασες απο πανω τους 4 φορες και δεν επιασες τιποτα??? ησουνα συνεχεια με το δαχτυλο στο zero ναι η οχι. εχεις παει στο συγκεκριμενο δοκιμαστηριο 50 φορες ναι η οχι??? επιασα 4 στοχους και μου λεγατε οτι ητανε 3 ναι η οχι και στο τελος το παραδεχτηκε ο Μακης?? το οργωσατε το Σαββατο ενω γνωριζατε οτι την ΚΥΡΙΑΚΗ θα ερθω. σας ρωτησαμε που ει ναι περιπου ττο κενο για βανα μην ψαχνουμε 20 στρεμματα και μου ειπε δεν ξερω ψαξε στις ροδιες??? εσυ τι εκανες?? και μου λες εμενα για δοκιμες??? πηρες μια γραμμη που την ειχες κανει χιλλιες φορες?? το κενο γιατι δεν πηγες να το βρεις εφοσων ισχυριζοσουν σε αλλο ποσταρισμα οτι το βρηκες??? για πες για το hellenic?? που επεσε εξω σε αγνωστο τερεν??? Αν εχεις αμφιβολιες φιλαρακι ακομη ο μπαρμπας ξαναερχεται αλλα οχι σε δικιμαστηριο αλλα κατ ευθειαν σε αγνωστο μερος στο βουνο, βαρας βΑαω και σκαβουμε ωεπι τοπου. ναδουμε εκει ποιος ςειναι σταθερος και αποτελεσματικος
στις ροδιες???
Θα απαντησω σ αυτα που ρωτας αλλα να ξερεις δεν προκειτε να συνεχισω την συζητηση ο Κυριακος με βοηθουσε να πιασω τον στοχο που επιασες εσυ αλλα το δικο μου δεν χτυπουσε γιατι ο στοχος ηταν σχεδον ενα μετρο μακρια απ το σημειο σου και γι αυτο προσπαθησα να το κεντραρω γιατι τα 3μ δεν ηταν στην ιδια ευθεια με τα αλλα μηδενισα 2 φορες και εσυ αμετρητες υπαρχουν στα βιντεο , οργωμενο ηταν και για μενα οχι μονο για σενα φαγωθηκε ο περικλης να μαθει που ακριβως ηταν οι στοχοι εβγαλε κορδελα και μετρουσε για το κενο ο χωρος ηταν πεντακοσια τετραγωνικα που επρεπε να το βρεις αντι για κενο χτυπησες δυο στοχους εκ τον οποιων ο ενας δεν ειχε κατι και ο αλλος ηταν τα 2,5μ και το δικο μου δεν χτυπησε οταν με πηγες εκει?οσο για το κενο ποτε δεν υποστηριξα οτι το λορεντζ πιανει κενο εχει μια αλλαγη στην συμπεριφορα λογω του οτι χανει το συμπαγες χωμα οταν εχει συντονιστει εκει και μεχρι εκει αν λεω ψεματα ας βγει καποιος που ηταν εκει να με διαψευσει εγω λεω μονο οτι ειδα και μαζι με εμενα και αρκετοι ακομα και ποτε δεν υποστηριξα οτι δεν δουλευει αλλα μεχρι ενα οριο και δεν κανει θαυματα το ειπα και σε καποια παιδια που το αγορασαν και με ρωτησαν αυτα απο μενα και καλη συνεχεια
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@dimitrisps ΣΤΟ ΟΡΥΧΕΙΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΧΡΗΣΤΑΡΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΤΟ ΚΕΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΚΙΜΙΑ?? ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΟΜΩΣ!!! ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ?? ΕΣΤΩ ΘΕΤΙΚΗ Η ΑΡΝΗΤΙΚΗ??? ΔΕΝ ΕΙΔΑΝΕ?? ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!! ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΜΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΤΙΖΩ ΚΙΟΛΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΨΑΧΤΗΡΙΑ!! PONTPER SOYLIS TOYITI ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ. Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΠΟΝΤΙΟΣ Ο TOPA ΚΟΚ!!! ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΜΑΓΓΕΣ ?? ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ?? ΛΥΠΑΜΑΙ!!!
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@dimitrisps ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ 800 ΧΙΛΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΕ ΤΟΣΑ ΕΞΟΔΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΑΝΕ ΑΝΑΓΚΗ!!! ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΛΙΚΡΕΙΝΑ ΜΟΥ ΚΑΚΟΦΑΝΗΚΕ!!! ΟΥΤΕ ΚΑΦΕ ΔΕΝ ΚΕΡΑΣΑΤΕ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΚΕΡΑΣΑΜΕ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@Teacher Εγω ειμαι παντα ετοιμος πες τα παιδια να μιλησουν με τον φιλο που εχει το δοκιμαστηριο αν για την κυριακη μπορει κανενα θεμα.Παντως να ξερεις οτι εχουμε και κενο εγω με το lorenz το βρηκα για να δουμε εσυ θα το βρεις?😀
παλι ψεμματα λες . εσυ τα εγραψες
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@Teacher Εγω ειμαι παντα ετοιμος πες τα παιδια να μιλησουν με τον φιλο που εχει το δοκιμαστηριο αν για την κυριακη μπορει κανενα θεμα.Παντως να ξερεις οτι εχουμε και κενο εγω με το lorenz το βρηκα για να δουμε εσυ θα το βρεις?😀
παλι ψεμματα λες . εσυ τα εγραψες
Δημητρη αλλο το βρηκα και σου εξηγησα πως και αλλο το χτυπαει ειναι κατι που παρατηρησα οτι εχει μια διαφορετικη συμπεριφορα πουθενα δεν ειπα οπως εσυ οτι ειναι τσεκαρισμενο και πιανει παντα κενα δεν εχω κανενα λογω να πω ψεματα
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@Teacher λοιπον Χρηστο τα πολλα λογια ειναι φτωχια!! παιρνουμε τα κλαπατσιμπανα μας και βγαινουμε στο βουνο . να δουμε ποιος μηδενιζει και ποιος πιανει στοχους. το σκαψιμο επι τοπου. ΔΕΧΕΣΑΙ??? ΟΠΟΙΟΣ ΒΓΕΙ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΣΠΑΕΙ!!