Ο/Η @Teacher είπε στο Δοκιμαστηριο Σκυδρας:
Ο/Η @TechnoManiak είπε στο Δοκιμαστηριο Σκυδρας:
Ο/Η @TechnoManiak είπε στο Δοκιμαστηριο Σκυδρας:
Ο/Η @macgyver είπε στο Δοκιμαστηριο Σκυδρας:
Τι γινεται ρε παιδια ??αρχισε η επανασταση???επειδη ημουν και γω παρων στο ενα δοκιμαστηριο στο χωραφι θα γραψω αυτο που ειδα χωρις να δωσω δικιο ειτε στον χρηστο ειτε στον τυρεμπορα και βγαλτε συμπερασματα οπως τα ειδα εγω το λορεντζ καταρχην πηγε μεχρι τα 2 η 2.5 μετρα αν θυμαμαι καλα κανα δυο φορες και τα 3 μετρα τα επιασε την 3 η 4η φορα με υποδειξη ρυθμισεων απο τον Κυριακο ...το hellenik περασε αερας 3 φορες απο μισο λεπτο πιανοντας ολους τους στοχους...υπηρχε λιγο ενα θεμα οταν ζητηθηκε να κεντραρει τα 3 μετρα και υπηρξε μια διαφωνια με την αποκλιση του κεντρου κατα 50 εκατοστα (στα 3 μετρα βαθος???) απο τον μακη αλλα χωρις αφτος να αναφερει προς τα που εινα το κεντρο και οταν μετα το σταυρωσαν προσεκτικα γιατι πιο μπροστα ο μπαρμπας ετρεχε το κεντραραν ακριβως συμφωνα με τα λεγομενα του μακη επισης αυτο που δεν αναφερε κανενας ειναι οτι το hellenik επιασε και τους στοχους με το πηνιο το 60αρι .........αυτα ειδα στο δοκιμαστηριο του μακη ....στο βουνο δεν πηγα γιατι δουλευα η γνωμη μου ειναι ομως οτι χτυπαει το κενο απο αυτα που ειδα στο βιντεο....καλο ξημερωμα
Καλημερα φιλε Γιαννη φανταζομαι πλακα κανεις οταν λες οτι ο Κυριακος με βοηθησε να ρυθμισω το λορεντζ το οποιο ρυθμιστικε μια φορα και μηδενιστικε δυο στα 10 λεπτα που δουλεψε και κεντραρε ολους τους στοχους παντως εγω δεν εχω θεμα παροτι φαινομαι να ανεβει βιντεο καλημερα και καλη συνεχεια
Καλημέρα κι από μένα στη παρέα, όταν λέει ρυθμίσεις ο @macgyver εννοεί ρυθμίσεις κατεύθυνσης και εγώ προσθέτω μόνο στο τελευταίο στόχο των 3 μέτρων. Συγκεκριμένα πέρασες και το κέντραρες ακριβώς στο σημάδι που είχαμε βάλει περνώντας με το hellenic τη τελευταία φορά.
Καλή συνέχεια
Καλημερα Κυριακο για ρυθμισεις κατευθυνσης πρωτη φορα ακουω τελος παντων οταν περασα την πρωτη φορα και δεν χτυπησε μου ειπες οτι δεν μπορεσε να το πιασει και σου ειπα πως δεν ειναι εδω γι αυτο δεν χτυπησε οταν γυρισα και το κεντραρα ακριβως τοτε ο δημητρης μου ειπε να ξαναπαω πισω και να ξαναπερασω και το χτυπησε και δευτερη φορα αυτα τα βιντεο υπαρχουν και αν δεν εχετε αντιρρηση μπορω να τα ανεβασω
Επειδή θυμάμαι τι έφαγα πριν 15 χρόνια,
Είσαι με το χειριστή του τελάρου σου και προχωράς προς το 4ο στόχο αργά με περίπου 1 μέτρο / 5 sec, σου λέω ο στόχος είναι αριστερότερα προς εμένα και δεξιότερα προς εσένα, πράγματι με τη 3η διέλευση έρχεστε προς τη δική μου υπόδειξη και πιάνεται το στόχο με περίπου 1 μέτρο εύρος ακριβώς σε ένα πλαστικό πάτο από μπουκαλάκι το κέντρο του που είχα τοποθετήσει ο ίδιος υπολογίζοντας από πριν που είχε περάσει το hellenic με το Δημήτρη και εύρος στόχου τα 4,5 μέτρα, στη συνέχεια χωρίς να κάνετε ούτε 2 βηματάκια πιο πέρα κλείνετε το μηχάνημα και το μαζεύετε.
έχω κάπου λάθος Χρήστο?
Καλημερα Κυριακο σιγουρα κανεις λαθος γιατι αν τα 3μ ηταν εκει θα τα χτυπουσα και την πρωτη φορα που περασα απ το σημαδι σας αλλα ηταν πιο κοντα στο διπλανο χωραφι και δευτερο λαθος που κανεις ειναι οτι μετα απο αυτο πηγα στα 2,5μ τα οποια εσεις τα βρηκατε ψαχνοντας κενο και μετα τα 2,5 μου υπεδειξε ο Δημητρης ενα 2ο σημειο που ειχατε πιασει εκει κοντα στο οποιο το δικο μου δεν χτυπησε.Απο την εμπειρια μου αν ενα μηχανημα σε στοχο 3 μετρων εχει 4,5μ ευρος θα πρεπει ανετα να μπορει να φτασει τα 8μ.
Έχεις μπερδευτεί. Μιλάω μόνο για τους 4 συνεχόμενους στόχους, οι οποίοι όταν τέλειωσαν τα δοκιμαστικά του Hellenic Pulse τους έπιασε αέρα όπως γράφει και ο @macgyver και έχει αναρτηθεί το τελικό σχετικό video. Το δικό σου μηχάνημα ζορίστηκε πολύ στο 4ο στόχο. Αν έχεις video τελικό για το μηχάνημα σου που δείχνει πως τον πιάνει ευχαρίστως να το δούμε.
Δεν θέλω να κάνω συγκρίσεις, γιατί δεν είσαι ο κατασκευαστής και ενδεχομένως παρόλο που έχεις το εργαλείο 3 χρόνια και μόλις τους τελευταίους 5 μήνες το γνώρισες καλά (σύμφωνα με τα λεγόμενα σου) ενδεχομένως να λειτουργεί καλύτερα και να αδικείς με αυτό το τρόπο το κατασκευαστή του και την εταιρία του γενικότερα.
Όσο για τα βάθη του Hellenic Pulse έχουμε αναφορές και για 6 μέτρα. Φτιάξτε 1 δοκιμαστήριο σε αυτά τα μέτρα και εμείς εδώ είμαστε να το δούμε μαζί. Δεν έχουμε τίποτα με κανέναν προσωπικά αλλά δεν δεχόμαστε την άδικη αμφισβήτηση. Όταν εντέχνως προσπαθούσε ο Μάκης να πει είναι 50 πόντους πιο δίπλα ο στόχος των 3 μέτρων, του είπα φέρε τώρα επί τόπου τη τσάπα να το βγάλουμε έξω και έστριψε δια του αρραβώνος που λένε και στο χωριό μου. Το καταλαβαίνω ότι σου είναι δύσκολο να το δεχτείς ότι 1 μηχάνημα μπορεί να έχει εύρος 4,5 μέτρα όπως φαίνεται στο video σε ένα στόχο με 3 μέτρα βάθος, Τι να κάνουμε τώρα, αυτό είναι το Hellenic και σ΄όποιον αρέσει. Πάντως κερνάμε καφέ (και όχι μόνο) στα μέρη μας για να κάνετε δοκιμές και στα δικά μας δοκιμαστήρια σε βάθη 3,6 μέτρα με κενό και πράγματα ή δίχως πράγματα μέσα. Σε προσκαλώ λοιπόν να πάρεις το μηχάνημα και να έρθεις όποτε θέλεις.
Πάντα φιλικά,
Καλή συνέχεια.