@Teacher Δεν μηδενίσα απολύτως τίποτα. Έκανα ένα ποντάρισμα κατόπιν πληροφόρησης. Δεν κατονόμασα κάποια εταιρεία απλά έγραψα αυτά που μου ειπανε
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@dimitrisps εσενα κατα την γνωμη σου ποιο ηταν πιο σταθερο και πιο δυνατο μιας και ανοιξαμε την κουβεντα
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@dimitrisps εμενα για να πω την αληθεια μου αρεσε αυτο που ειδα στο Hellenic παντα ομως στον συγκεκριμενο χωρο και εδαφος και για τα λιγα μετρα που περπατησε ο Νικος δεν το εχω δει να δουλευει στο βουνο οποτε δεν μπορω να το κρινω συνολικα για το δικο μου που το γνωριζω σε διαφορες καταστασεις και μετα απο παρα πολλες δοκιμες σε διαφορα χωματα τωρα που το εχω μαθει αρκετα καλα ειμαι πολυ ευχαριστημενος και δεν θα το αλλαζα προς το παρον μονο αν εβγαινε κατι το οποιο ειχε τρελες δυνατοτητες και οπως ξερεις πολυ καλα τετοιο δεν υπαρχει λιγο πολυ τα πιο πολλα ειναι κοντα μεταξυ τους
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@dimitrisps και αν καποιος απο τα παιδια που ηταν εκει εχει αντιρηση σ αυτα που γραφω μπορουμε πολυ ευκολα να το επαναλαβουμε και με την καμερα ανοιχτη για να μην υπαρχει καμμια αμφιβολια για οτι λεω μιας και το συγκεκριμενο δοκιμαστηριο ειναι φιλου κολλητου
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@Teacher θα φροντισω να ειμαι παρων και χειριστης εγω. Οσο για τον νικο μου ειπανε οτι εκανε οχι λιγα αλλα αρκετα μετρα. Τωρα χωρις να θελω να υποβαθμισω το power δεν σταματησε να γκρινιαζει και δεν ειχε ουτε καν τα 2. Αυτα μου ειπανε αυτα λεω. Θα το δουμε ομως οταν τραβηχτει το βιντεο
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@Teacher ok. δεν μας απαντησες ομως χρησταρα πιο ηταν πιο σταθερο και πιο δυνατο
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@dimitrisps για μενα ειναι το lorenz το οποιο σου δινει και το αναλογο ευρος για να μπορεις κατα προσεγγιση να καταλαβεις αν εχεις κατι βαθυ και ισως μεγαλο σε αντιθεση με το hellenic που ναι ηταν ηρεμο ναι το επιασε αλλα δεν ειχε καθολου ευρος επισης ξεχασαν τα παιδια να σου πουν για το 3D αν θελεις μπορω να σε ενημερωσω εγω
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@Teacher για το 3d δεν χρειαζεται να με ενημερωσεις εσυ χρηστο γιατι δεν μπορεις να γνωριζεις περισοτερα εφοσων το φτιαχνουμε εμεις. δεκτη η πρωτη αποψη σου αν και διαφορετικα με ενημερωσαν. θα το δουμε λοιπον στην επαναλειψη οταν θα τραβηχτει και βιντεο. την αλλη κυριακη πρωτα Ο Θεος θα ειμαι επανω γιατι εγω προσωπικα οπως και τα παιδια εχω τελειως διαφορετικη αποψη.
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@dimitrisps οταν λεω να σε ενημερωσω δημητρη λεω για αυτο που ειδα μιας και εσυ δεν ησουν μπροστα και για αυτα που μου ειπαν οι συναδερφοι οι οποιοι για καποιο λογο δεν συμετεχουν στην συζητηση μας αν και θα επρεπε κανονικα να εκφερουν αυτοι την γνωμη τους και οχι να παιζουμε σπασμενο τηλεφωνο οποτε ραντεβου στην Σκυδρα
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@dimitrisps αααα!!! ξεχασα να σου πω για το βαθος που λες χρηστο. εκει κανεις λαθος η μαλλον δεν γνωριζεις. το βαθος και το ευρος στο hellenic οπως και τα επιφανειακα μπορεις και το διακρινεις στην κυματομορφη της οθονης οπως και το βαθος απο την μπαρα του signal κατα ποσο ανεβαινει. το αυτι μπορει να σε ξεγελασει. το ματι ομως ποτε. οσο για το 3d θα το δεις real time οταν με το καλο ερθω
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@Teacher το 3d ηταν υπο κατασκευη και λογικο να ειχε καποια λαθη. οταν το δεις τωρα θα μου πεις
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@dimitrisps καλως οποτε τα υπολοιπα απο κοντα αν δεν εχει καποιο κολλημα και ο φιλος που εχει το δοκιμαστηριο τοτε θα τα δουμε ολα στην πραξη καλο βραδυ και καλη συνεχεια
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
Ο/Η @pontper είπε στο Δοκιμαστηριο Σκυδρας:
> @Teacher καλησπερα σε ολους μιας και δεν ησουν φιλε Δημητρη εσυ εκει να ρωτησεις αυτους που ηταν σε ποιον εβαλε γυαλια και ας απαντησει και ο Σταυρος που ηταν παρων για να μην γραφουμε ανακριβειεςΔεν ξερω ποιος εισαι αλλα το ειπαν οσοι ηταν παρον οτι το επιασε καθαρα!!!Το hellenic τα 3 μετρα και δεν λεω ψεματα γιατι δεν με αρεσουν,το ηπαν ολοι....
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
@pontper εγω περικλη δεν αμφιβαλω για τα λεγομενα τα δικα σου η του σταυρου. εκανα απλα μια ερωτηση . ποιο κατα την γνωμη του χρηστου ητανε το πιο υσηχο μηχανημα και το πιο δυνατο. σαφη απαντηση δεν πηρα.
-
Δοκιμαστηριο Σκυδρας
Ο/Η @dimitrisps είπε στο Δοκιμαστηριο Σκυδρας:
καλημερα συναδελφοι. το Hellenic εντελως υσηχο για μια ακομη φορα προχθες εβαλε τα γυαλια και με διαφορα σε πολυ ακριβοτερα παλμικα. χειριστης ο Νικος ΛΥΜ....τιναξε τα 3μ για πλακα σε στοχο 25χ40 παρουσια συναδελφων
Τελικα φιλε Δημητρη θα ερθεις να μας βαλεις τα γυαλια?πλακα κανω αν τελικα το αποφασισεις για να ερθεις και συνεννοηθεις και με τα φιλαρακια σου εμεις θα ειμαστε εδω και θα σε περιμενουμε