Re: Νομοθεσίες εξωτερικούΚαλησπερα σε ολους. Στην χωρα της ΕΕ στην οποια ζω εδω και χρονια μπορεις να εχεις στην κατοχη σου οσους ανιχνευτες σηκωνει η τζεπη σου. Τους εχεις μεσα στο αμαξι σου μαζι με τα σκαπτικα σου και μπορεις οποιαδιποτε στιγμη το θελησεις να κανεις το παιχνιδι σου. Ο νομος σου δινει αυτην την δυνατοτητα. Εκτος απο περιοχες χαρακτηρισμενες αρχαιολογικες. Υπαρχει και νομος που σου λεει αν βρεις ευρημα ακομα και αρχαιολογικης σημασιας ποιες οι ενεργειες σου. Απολαμβανω το αντικειμενο οπως το περιεγραψα... Η καθε χωρα εχει τους δικους της νομους...
-
Καλησπερα σε ολους.
Ο/Η @olymposnikolaos είπε στο Καλησπερα σε ολους.:
Η καθε χωρα εχει τους δικους της νομους
Η καθε χωρα εχει τους δικους της νομους
Να θυμάσαι ότι αν ξανά έρθει σε κυβέρνηση το μπουλντόκ ο Μπεν θα κηρύξει όλη την επικράτεια αρχαιολογική!!!
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Καλησπερα σε ολους.
Ο/Η @twins είπε στο Καλησπερα σε ολους.:
Είναι για γέλια οι γελοίοι πολιτικοί. Έχω στην κατοχή μου πάππου προς πάππου μία βίβλο του 1823 ,είδα ότι είναι αρχαιολογικό αντικείμενο. Με έπιασαν τα νεύρα και το χάρισα σε έναν γέροντα στο άγιο όρος.Αυτός ο νόμος είναι του Μπεν.
Εξυπνάδες.
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
Καλησπερα σε ολους.
Το μεγεθος της πολιτιστικης κληρονομιας της χωρας μας δεν συγκρινετε με αλλες ευρωπαικες χωρες. Το νομικο μας πλαισιο πανω στο χομπι ειναι κατ εκτιμηση μου σωστοτατο και σου προσφερει τη δυνατοτητα να ερευνεις νομιμος σε μια χωρα που κανονικα επρεπε να κριθει 90% απαγορευμενη ζωνη ιστορικα αποδεδειγμενα. Οι υπαλληλοι των υπηρεσιων ειναι απο προσωπικη εμπειρια εξυπηρετικοτατοι και προθυμοι να βοηθησουν σε οτιδηποτε. Οποτε να θεωρουμαστε και τυχεροι που μας δινετε η δυνατοτητα ασκησεως του χομπυ σε μια τετοια χωρα. Οποτε αστοχα τα παραπονακια.....
-
Καλησπερα σε ολους.
Ο/Η @twins είπε στο Καλησπερα σε ολους.:
δεν απαντω,,,,,
Και πολύ καλά κάνεις.
Απλά αυτό να το κάνεις πιο συχνά."It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you."| last edited by moyia Φήμη: 477 | Δημοσιεύσεις: 4808