Φιλε μου IoukiIouk την ποιο σοφη προταση που διαβαζω εδω και 60 χρν νασε καλα δεν προκειτε να εφαρμοστει ποτε γιατι ειμαστε ελληνες αναποδοι ανθρωποι δεν τεριαζουμε με κανεναν @DRAGON Τέτοιες ομαδικές αναζητήσεις πολλών ατόμων αν μπορούσαν να γίνουν με την κατάλληλη οργάνωση πιστεύω ότι πάντα θα υπήρχαν ευρήματα σημαντικά.
-
Ρωμαϊκό μουσείο?
@stefanos150 Αυτό το είχα σκεφτεί και παλαιότερα και τώρα μου το θύμισε ο Dragon πάλι, το πρόβλημα είναι ότι τα θέλουμε όλοι για την πάρτι μας μόνο και στο τέλος δύσκολα βγαίνουν αν βγουν. Κάτι τέτοια όμως που είναι πιο γενικού ενδιαφέροντος και γίνοντε μύθοι μόνο με τέτοιες μεθόδους θα μπορούσαν να βρεθούν.
Ο επιμένων νικά!!!
-
Ρωμαϊκό μουσείο?
https://www.chudesa.net/legenda-za-sakrovisteto-na-valchan-voivoda/
Καντε google translate αυτο το λινκ ειναι η συζητηση που γινεται στη βουλγαρια για αυτο λεει και μερη που το ψαχνουν εκει και εχει και αναφορα σε δυο βιβλια τυπου μπαιμακη απο εναν τυπο που λεει ταχα εχει δει τα χαρτια τα γνησια
-
Ρωμαϊκό μουσείο?
Ο/Η @DRAGON είπε στο Ρωμαϊκό μουσείο?:
@Βασιλης Χμμμ.......Λογικά,θα είναι κάπου όπου ήταν εγκατεστημένοι οι Ρωμαίοι για πολλά χρόνια.Το θέμα είναι, ότι και να το βρεις,δεν μπορείς να μπεις μέσα.Θα ρισκάρεις τη ζωή σου.Έχει πολλές παγίδες μέσα.Ετσι θα το αφήνανε νομίζεις? Τώρα που το ξανασκέφτομαι,κάποιο μέλος δικό μας νομίζω είχε γραψει κάποτε γι'αυτό.Και νομίζω είχε γράψει κ κάτι κουφά.Για περίεργα πλάσματα αν δεν κάνω λάθος? Πρέπει να υπάρχει οδοιπορικό.
Μια στιγμή ρε φίλε ....... όταν λες έτσι θα το αφήνανε νομίζεις , έχει πολλές παγίδες μέσα......... περίεργα πλάσματα.........
Δηλαδή τι πιστεύεις ότι όσοι έμεναν κάποτε σε αυτό το κάστρο κάποια καλή πρωία πήραν την απόφαση να το εγκαταλείψουν , έκρυψαν τους θησαυρούς τους ( δεν τους πήραν μαζί τους , είχαν βάρος ) , και έκαναν παγίδες για να συναντήσουν τον θάνατο σε όσους επιχειρούσαν να τους τον πάρουν ;;;;;;
Στο λέω για να σε βοηθήσω .......
Ένα κάστρο για να έχει πλούτο και χρήμα , σημαίνει έχει και δύναμη , ένα δυνατό βασίλειο γιατί να μπει σε αυτήν την διαδικασία αποκρύψεων και παγίδων , και να φύγει αλλού ο πληθυσμός και να μην πολεμήσει ;;;
( αλλά και να πάει που αλλού ; μιας και δεν υπήρχαν τότε οι Μ.Κ.Ο. για να προστατεύουν τους πρόσφυγες ;;;; ) ,
Το πιθανότερο είναι πολιορκία , η φυσική καταστροφή , με αποτέλεσμα να εξοντώθηκε το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού , και να καταστράφηκε το μεγαλύτερο κτιριακό μέρος.
Οπότε για σκέψου γιατί τα '' φράγκα '' να είναι απαραίτητα εκεί , η να είναι παγιδευμένα ;;;;;;;;;
Όσο αφορά τα περίεργα πλάσματα , καλό θα είναι όσοι πιστεύουν ότι υπάρχουν να ακολουθήσουν ένα άλλο χόμπι !| last edited by Σταύρος Φήμη: 45 | Δημοσιεύσεις: 477 -
Ρωμαϊκό μουσείο?
@Σταύρος Θα προσπαθήσω και γώ Σταύρο να σου δώσω να καταλάβεις.Εγώ επαναλαμβάνω, ότι άκουσα.Ή οτι διάβασα.Το αν τα πιστεύω ή όχι, είναι άλλο θέμα.Και το αν πιστεύεις σε πλάσματα ή φαντάσματα,δεν είναι λόγος να αλλάξεις χόμπι.Δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο.Προσπαθείς με την σημερινή λογική,να εξηγήσεις στους συμφορουμίτες,το οδοιπορικό που υπάρχει πιο πάνω για το Ρωμαϊκό μουσείο.Το Ρωμαικό μουσείο, είναι μουσείο.Δεν είναι οικισμός να μένουν άνθρωποι.Για ποιά πολιορκία μιλάς?Δηλαδή είναι λογικό αυτό που λες εσύ οτι το μουσείο πολιορκήθηκε,κ καταστράφηκε το μεγαλύτερο μέρος του?Η γνώμη μου είναι,να μην προσπαθείς να το εξηγήσεις με τα σημερινά δεδομένα.Δεν μπορείς να ξέρεις τι έγινε,κι ούτε πρόκειται να μάθουμε ποτέ.Και ένα τελευταίο.Πόσο χρονών είναι η γή μας?Πόσες φορές έχει καταστραφεί και ξαναφτιαχτεί απτό μηδέν η ανθρωπότητα?Γνωρίζεις για τα ανθρωποειδή 'πλάσματα' που είχαν κεφάλι σκύλου,κεφάλι φιδιού,ουρές σαύρας, γίγαντες,χτίστες,μεγαλιθικά κτήρια, δωρεάν αστρική ενέργεια,πυρηνική ενέργεια,πόσοι κατακλυσμοί έχουν γίνει,οτι κάποτε υπήρχαν 6 ήπειροι,οτι η Οδύσσεια του Ομήρου με βάση ενός προγράμματος υπολογιστή της Νάσα στηρίζεται σε αληθινά κοσμογονικά γεγονότα που έγιναν τότε (έκλειψη,παφταστέρια), ότι θα ξαναγίνει πάλι κατακλυσμός όταν αντιστραφούν οι πόλοι του μαγνητικού πεδίου της γης,για τις χρονοπύλες,αστροπύλες,και χρονοκάψουλες?Διαβάζεις καθόλου? Προσπαθείς να δεις πιο πέρα απ'τα ψέμματα που μας ταίζουν κάθε μέρα?Ξέρεις για τον Αριστοτέλη?Τα κωδικοποιημένα έργα του?Από πού ήρθε?Εσύ πιστεύεις οτι στο Cern κάνουν αυτό που μας λένε?Εσύ πιστεύεις οτι κυβερνάει ο Τσίπρας?Από όλα αυτά που σου είπα,πές μου τώρα αν πιστεύεις σε πλάσματα.Πες μου οτι δεν υπάρχει Θεός,και δεν υπάρχει ο Διάβολος.Εσύ πιστεύεις οτι δεν υπήρξαν οι Δώδεκα θεοί?Δεν ήταν ακριβώς θεοί.Οι άνθρωποι τότε τους έβλεπαν σαν θεούς.Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί στον Όλυμπο έχει μια κορφή 'μπαλταδιασμένη',όπως έχει και στα Αστερούσια Όρη,(ίσως για να προσγειωθεί κάτι?)Και γιατί 3 κορυφές κοιτάζουν την ζώνη του Ορίωνα όπως και οι πυραμίδες της Αιγύπτου?Και γιατί ο Αιγυπτιακός πολιτισμός 'μοιάζει' τόσο πολύ με τον Μινωικό?Μπορώ να σου λέω όλη νύχτα για πράγματα που δεν μπορείς να εξηγήσεις με τη λογική.Θα σου δώσω μια συμβουλή.Πρέπει να έχεις ανοιχτό μυαλό,και ποτέ μην λες ποτέ.
-
Ρωμαϊκό μουσείο?
@goldmaniac Αυτός που πλούτισε στον Ριο Γκραντε ήταν αυτός που πουλούσε σκαπτικά εργαλεία.
-
Ρωμαϊκό μουσείο?
@goldmaniac Χάρτες Μπολσεβίκων είναι αυτοί; γιατί οι χάρτες της συνθήκης της Γενεύης δεν είναι το ίδιο.
-
Ρωμαϊκό μουσείο?
@twins Δεν έχει σχέση με το Ρωμαϊκό μουσείο αυτό που λες.Μιλάς γενικά για κάτι που σκέφτηκες και απλά ήθελες να πεις.Και νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να φορτώνεις με γενικότητες το ποστ με θέμα 'Το Ρωμαϊκό μουσείο'.Αν έχεις κάτι ουσιώδες να πεις για το μουσείο,πες το.Φαντάσου όλοι εδώ μέσα να γράψουν κάτι σχετικό και παράλληλα άσχετο με το θέμα.Μην γράφετε μόνο για να ανεβάζετε τον αριθμό των δημοσιευσεών σας.Νά ταν κάτι αστείο να γελάσουμε,οκ.Αλλιώς ποιό το νόημα?
Μιλάω για το Γκράντε που είπες| last edited by DRAGON Φήμη: 11 | Δημοσιεύσεις: 184 -
Ρωμαϊκό μουσείο?
Δικαίωμα σου να πιστεύεις σε ότι έγραψες παραπάνω , αλλά ...........
Θα σου πω φιλικά την δική μου γνώμη , όλα αυτά που έγραψες είναι εικασίες , είναι υποθέσεις με λίγη φαντασία ,
χωρίς καμία τεκμηρίωση , κάποιοι άνθρωποι συνέδεσαν κάποια στοιχεία επιλεκτικά , και αφήσανε να αιωρείται τριγύρω από αυτά ένα πέπλο μυστήριου.
Δεν μπορεί να διέκρινες τόσα πράγματα , αλλά όλα να τα ξέρεις μισά η , καλύτερα ακόμη λιγότερο !
Αναφέρεις ένα πράγμα ότι υπάρχει , η υπήρξε , όταν μπορείς να το εξηγήσεις , να το αποδείξεις , να το τεκμηρίωσης , τα μισόλογα για κάποιον που ψάχνει και παρατηρεί δεν πείθουν ! -
Ρωμαϊκό μουσείο?
@Σταύρος Αν ανήκαμε στην ελίτ,θα ξέραμε.Τώρα είμαστε αναγκασμένοι να ζούμε όπως είπες.
-
Ρωμαϊκό μουσείο?
Ο/Η @Σταύρος είπε στο Ρωμαϊκό μουσείο?:
Θα σου πω φιλικά την δική μου γνώμη , όλα αυτά που έγραψες είναι εικασίες , είναι υποθέσεις με λίγη φαντασία ,
χωρίς καμία τεκμηρίωση , κάποιοι άνθρωποι συνέδεσαν κάποια στοιχεία επιλεκτικά , και αφήσανε να αιωρείται τριγύρω από αυτά ένα πέπλο μυστήριου.
Δεν μπορεί να διέκρινες τόσα πράγματα , αλλά όλα να τα ξέρεις μισά η , καλύτερα ακόμη λιγότερο !
Αναφέρεις ένα πράγμα ότι υπάρχει , η υπήρξε , όταν μπορείς να το εξηγήσεις , να το αποδείξεις , να το τεκμηρίωσης , τα μισόλογα για κάποιον που ψάχνει και παρατηρεί δεν πείθουν !βαση αυτου του ποστ τοτε ολα τα οδοιπορικα ολοι οι χαρτες και ολα τα σημαδια ειναι εικασιες γιατι φτιαχνει το δικο μας μυαλο τις λυσεις για να βρουμε κατι......αυτο που αναφερετε ως μουσειο, καστρο δεν ηταν τιποτα απο ολα αυτα. δεν το κατοικουσαν δεν πολιορκηθηκε δεν αξιοποιηθηκε σαν μουσειο.......πιστευεται οτι υπαρχει το αγιο δισκοποτηρο, οι δεκα εντολες? αν ναι τοτε γιατι να μην υπαρχει και κατι αλλο περα απο αυτο που μας υποδειξαν, περα απο αυτο που θελουν αυτοι να γνωριζουμε? ποσες φορες εχετε πει για διαβασμενα και για φυλακες? αρα ολοι θα πρεπει να αλλαξουμε χομπυ και να ασχοληθουμε με το παραφυσικο γιατι βλεπουμε φαντασματα εκει που δεν υπαρχουν και ασχολουμαστε με υποθεσεις σημαδιων και λυσεων που στην πραγματικοτητα δεν υπηρξαν ποτε.
twins γιατι πηγες αιγυπτο θυμησε μου τι ακριβως ψαχνεις με τα πανακριβα μηχανηματα για να σου πω αν ψαχνεις φαντασματα ή οχι
-
Ρωμαϊκό μουσείο?
-
Ρωμαϊκό μουσείο?
Οι μάγκες που κάνουν κουμάντο,δώσαν εντολή να γίνουν αυτά εδώ στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.Παντού Νεφελίμ.Γιατί άραγε?Τι πάνε να περάσουν με αυτά?Στην πλατεία Καραϊσκάκη άγαλμα με κεφάλι πουλιού όπως στην Αίγυπτο?http://wwwaporrito.blogspot.com/2015/04/blog-post_29.html?m=1
Ίσως όλα αυτά να είναι στη φαντασία μου. -
Ρωμαϊκό μουσείο?
@DRAGON
κόψε τον λιακόπουλο φίλε. Στην προσπάθειά του να πουλήσει, κάνει ότι ακροβασία νοητική θέλεις. -
Ρωμαϊκό μουσείο?
@Chris1 Πρώτη φορά τον άκουσα από σένα.Δεν τον ήξερα, μέχρι που τον ανέφερες.Κυρίως διαβάζω αγγλικά και αμερικάνικα σάιτ.Αυτός μου φαίνεται fake.Προσπαθεί υπερβολικά να σε πείσει,και εκεί λες, άστο.Αυτός τα έχει μπερδέψει λίγο στο μυαλό του.Δεν ξέρω γιατί, αλλά μου θυμίζει κάποιον Άδωνι
-
Ρωμαϊκό μουσείο?
Ο/Η @goldmaniac είπε στο Ρωμαϊκό μουσείο?:
Ο/Η @Σταύρος είπε στο Ρωμαϊκό μουσείο?:
Αναφέρεις ένα πράγμα ότι υπάρχει , η υπήρξε , όταν μπορείς να το εξηγήσεις , να το αποδείξεις , να το τεκμηρίωσης , τα μισόλογα για κάποιον που ψάχνει και παρατηρεί δεν πείθουν !βαση αυτου του ποστ τοτε ολα τα οδοιπορικα ολοι οι χαρτες και ολα τα σημαδια ειναι εικασιες γιατι φτιαχνει το δικο μας μυαλο τις λυσεις για να βρουμε κατι......
Όλα δεν είναι , το γνωρίζεις και εσύ , αλλά και όσοι ασχολούνται με τα μάτια ανοιχτά πως , είναι όμως η συντριπτική πλειοψηφία !
αυτο που αναφερετε ως μουσειο, καστρο δεν ηταν τιποτα απο ολα αυτα. δεν το κατοικουσαν δεν πολιορκηθηκε δεν αξιοποιηθηκε σαν μουσειο.......πιστευεται οτι υπαρχει το αγιο δισκοποτηρο, οι δεκα εντολες?
Χριστίνα τι θα πει πιστεύεται ;;;; Για να καταλάβω δηλαδή , τι πιστεύεται , από ποιους , και γιατί ;
αν ναι τοτε γιατι να μην υπαρχει και κατι αλλο περα απο αυτο που μας υποδειξαν, περα απο αυτο που θελουν αυτοι να γνωριζουμε? ποσες φορες εχετε πει για διαβασμενα και για φυλακες? αρα ολοι θα πρεπει να αλλαξουμε χομπυ και να ασχοληθουμε με το παραφυσικο γιατι βλεπουμε φαντασματα εκει που δεν υπαρχουν και ασχολουμαστε με υποθεσεις σημαδιων και λυσεων που στην πραγματικοτητα δεν υπηρξαν ποτε.
**Φύλακες και διαβασμένα ;;;;; Και μετά θέλουμε να βγάλουμε λεφτά ;
Τι να πω ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει την δική του οπτική , ο χρόνος όμως είναι ο καλύτερος κριτής , για να καταλάβει ο καθένας , αν ο τρόπος ερμηνείας τον σημαντικών ζητημάτων στην ζωή του , ήταν ρεαλιστικός , η κάτι άλλο......... **twins γιατι πηγες αιγυπτο θυμησε μου τι ακριβως ψαχνεις με τα πανακριβα μηχανηματα για να σου πω αν ψαχνεις φαντασματα ή οχι
| last edited by Σταύρος Φήμη: 45 | Δημοσιεύσεις: 477