Ευχαριστούμε που μας επιλέγετε στις ηλεκτρονικές μας κατασκευές MproS1 και MproS2. Παραμένουμε στην διάθεση σας για οποιοδήποτε θέμα τεχνικό, αναβαθμίσεων και χειρισμού .
Σας ενημερώνουμε ότι λόγω μεγάλης ζήτησης η MproS θα έχει διαθεσιμότητα προϊόντων από τέλη Σεπτεμβρίου και ύστερα.
-
H MproS σας ευχαριστεί για την προτίμηση σας
-
H MproS σας ευχαριστεί για την προτίμηση σας
να σαι καλα φιλε . και παντα τετοια ευχαριστα.
Λοιπον , εγω ειμαι ο Γιωργος θεσσ/νικη εξω λιγο μενω , με την πρωτη ευκαιρεια , θελω να ερθης για καφε στο σπιτι , να σου δειξω -μαθω το/α πιο σημαντικο/α, απο ολλα, για το/α, Mpros δεν το/α, ξερης ακομα . θα σου ανοιξω τα ματια , γιατι δεν μου αρεσε αυτο που εγινε, καθολου. μα καθολου . εγω μενω ουδετερος αλα εγω mpros 1 ειδα πρωτα.... μαρεσε το ειδα απο κοντα αυτο υποστηριζω . αλλο δεν εχω δει απο κοντα ,δεν εκφερω γνωμη. παραμενος ουδετερος απλα δεν μου αρεσε αυτο που επαθες. ελα σε επικοινωνια μαζι μου και το μηχανακι θα βαραη κοφτες .δεν μπορω να τα πω δημοσια , καταλαβαινης τους λογους , εγω θα σου πω - και θα σου δειξω τι ειναι να το δεις με τα ματια σου . τα εχω ετοιμα/ο ,και πολοι θα το ηθελαν αυτο πιστεψε με ,2 ειναι βασικα, εξισου σημαντικα. θα κανουμε 1 συμφωνεια ,απο κοντα ,οταν ερθης ενα κασονι μπυρες!! για το ευχαριστω προς εμενα. και ειμαστε οκ. πιος σε φτανει μετα... μολις μαθης αυτα τα 2/3 που θα σε , δειξω να εχεις απο 1 mpros 1. kai mpros 2 για να τα εφαρμοσουμε μ 1 τακ τουκ 20 λεπτα. και τελιωνη η φασαρια. ελα το συντομοτερο και με ευχαριστης την ηδια μερα , η την επομενη για ολλα τα mpros 1 , +2ωισχυουν αυτα που θα σου πω τα 2 /3. γιατι επειδη εισαι νεος στον τομεα,αλα καυστηρατζης πλακετάς εχεις (10+ ) καπιος πρεπει να ειναι και ο καλος σαμαρειτης ,βαση τον γραφών. βιβλός κτλπ θα τον κανω εγω αυτον για σενα. και μετα πορευεσαι μονος σου .και μενουμε φιλοι. απο πλευρας μου καφεδακια κτλπ . φιλικα και με εκτιμηση Γεώργιος. θερμη θεσσ/νικηςΑλο τα ματια, του λαγου, κ' αλο της Κουκουβαγιας.