τυχεοσ ειμουνα βολτα μου φανικε περιεργο ....
-
χερι η φυση???
καλησπερα , εκανα μια ερωτηση , δεν εινε κατι κακο , δεν ειμε ουτε αντιχριστοσ , ουτε αναποδογενημενοσ , ειδα ενα σαν [8] δεν ειμε συγουροσ. ρωταω πωσ σασ φενετε εσασ εινε απο χερι ? η το σχιματησε η φυση???
κ λεω επιδεισ το [8] το ειδα σε αλεσ τεσεροισ μεριεσ.. το ενα εινε χτισμα μ πετρεσ σχημα [8] ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..... -
χερι η φυση???
@JONY ανθρώπινη παρέμβαση είναι αλλά με παραξενεύει το γεγονός πως ενώ το επάνω μισό κομμάτι είναι 8, το κάτω μέρος μοιάζει διαφορετικό.. Μήπως είναι ψάρι ή κάτι παρεμφερές ή θέλει να πει κάτι ο δημιουργός του;
Γιατί να έγινε τυχαία ενώ το επάνω μέρος είναι τόσο καλοσχηματισμένο, δεν το πιστεύω.
Έχω κάτι κιτάπια με Τούρκικα σημάδια σε έναν δίσκο του άλλου μου υπολογιστή, θα κοιτάξω να το βρω μήπως και υπάρχει κάποια απάντηση και μπορέσω να σε βοηθήσω σε περίπτωση που δεν μπορέσει κάποιος άλλος.
| last edited by spyrakos7 Φήμη: 267 | Δημοσιεύσεις: 1618 -
χερι η φυση???
@spyrakos7 καλημερα ,, οπωσ προειπα , ο φακοσ τα ειδε αυτα οχι το ματι μου επιτοπου, το οχτο μου εκανε εντυπωση το αλο δεν το παρατηρησα κ επιδισ το ειδα κ σε αλεσ μεριεσ [ΣΚΟΡΠΙΑ] ,απο 500,μεχρι 2500μ αποσταση ,δεν εινε κ πολυ παλιο οπωσ φενετε ..
αμα βγει κ καπια ακρη καλο θα εινε ...σ ευχαριστω για την τοποθετηση,,,,. -
χερι η φυση???
Ακολούθησε την κατεύθυνση του μεγάλου βέλους,δεν ξέρω πόσο μακριά, λογικά φαίνεται από εκείνο το σημείο κάποιο ξεχωριστό μέρος ή σημείο.
Στο μικρό βέλος κοίτα στην κάτω μεριά της άκρης του βράχου ίσως υπάρχει κάποιο σημάδι.
Αν βάλεις τα σημάδια σε μια σειρά, θα βγει μια πορεία ??
Στο μικρό βέλος στην πέτρα στο έδαφος εγώ θα την αναποδογυριζα και θα σκαλιά το χώμα μέχρι 5 εκατοστά βάθος να δω αν υπάρχει κάτι. Όπως επίσης και σε όλον τον βράχο τριγύρω στις πέτρες που είναι πρώτες δίπλα στον βράχο
Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
χερι η φυση???
@GoldHunter καλημερα καλο Σ_Κ. σ ευχαριστω για τη γνωμη σου.. οπωσ ειπα στην αρχη περασα τυχεοσ εκει ,πηρα καπιεσ φωτο ,εχει κ αλα σημαδια [που ειδε ο φακοσ].... αλα δεν μπορω τωρα να τα βαλω σε σιρα ,δεν θημαμε το σιμιο , το μονο που ειδα ειταν εκινο σαν <<βατραχοσ>> προτη φωτο...
-
χερι η φυση???
@GoldHunter πρεπει να ξαναπαω να βαλω μια σιρα , εδω δυχνει το μεγαλο βελοσ βλεπομε κατι?
-
χερι η φυση???
@JONY
Υπό την προϋπόθεση ότι το 8 είναι σύγχρονο και σημάδι απόκρυψη:
Από ψηλά στα χαμηλά να σε στέλνει ??
Δεν νομίζω!
Στασου ακριβώς πίσω από την χαρακια χαμηλών το κεφάλι στο ύψος του βέλους και κοίτα ποιο σημείο φαίνεται. Μετά πήγαινε εκεί και κοίτα ανάποδα προς το σημείο του 8 και δες τι παρατηρεις. Κάτι θα φαίνεται που δεν το βλέπεις από εκεί που είσαι στο 8.
Ακολούθησε όλη την πορεία προς το 8 και ψάξε για τυχόν σημάδια.
Αν το 8 δεν είναι σύγχρονο άστα στην ησυχία τους.Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
χερι η φυση???
@GoldHunter συμφωνω κατι που δεν εινε γιαμασ , τερμα .. δεν διαφωνω .. στο μεροσ ο φακοσ επιασε κ αυτο , [χ] [γγιολα] κε ο βατραχοσ που κειτα..<ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΥΧΝΕΙ ΤΟ ΒΕΛΟΣ ΕΙΝΕ Ο ΒΑΤΡΑΧΟΣ>>>
το σιμιο εχει τουρκικη ονομασια...... -
χερι η φυση???
@GoldHunter καλημερα...δεν βρεικα κατι , συχρωνω , αναποδογυρισα κα αυτεσ τοισ πετρεσ μπροστα του , κ αυτο δεν ξερωμε ποτε εγινε κ αν εγινε ....
-
χερι η φυση???
@JONY Ανάλυση κώδικα από αυτά που είδα!!!
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
χερι η φυση???
@panasss εχει ενα σκαμα εδω γυρα , για πεσμου τι γνωμη σου , αμα ενοουσεσ αυτο το καναλι ..
δεν εχω ακουσει κατι να πηραν...... αυτο εινε καμποσα μετρα [40-60] με πλατι το [8] -
χερι η φυση???
Ο/Η @panasss είπε στο χερι η φυση???:
Αν βρεις σε βραχισμο κανάλι 4,5 μέτρα να το σκάψεις διαφορετικά φεύγεις!!!
κανάλι 4,5 μέτρα
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!