θετω προς συζήτηση το post που έγραψα (οι Σκοπιανοί οι φίλοι των ΝΑΖΙ αγκαλιά με τους κατήγορους των ΝΑΖΙ)...και διαγράφει από την διεύθυνση...δεν ειναι ιστορικό γεγονός...εδώ ο τεράστειος προθυπουργός Τσίπρας...μα είπε οτι ειναι τεράστειο Ιστορικό γεγονός...αρα τι συμβάινει moyia..εχεις κατι μαζί μου ...πεστο δημόσια...ποιον θίξαμε..
-
17 / 6 / 2018 ημερα εθνικου πενθους
Ξέχασα να σας ενημερώσω οτι στο 1ο Video που ανήρτησα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χορεύει με τους Σκοπιανούς ,,.πήραμε την Μακεδονία...εδώ δεν υπάρχει κανείς εισαγγελέας να τον κλείσει μέσα για εσχάτη προδοσία...ποια Μακεδονία πήραν οι Σκοπιανοί και χορεύει βουλευτής της υπερήφανης αριστεράς...
-
Τί να πω όταν βλέπουμε τέτοιες εξελίξεις δεν ξέρω. Είμαι Έλληνας Μακεδόνας. Υπάρχει πολύ προπαγάνδα και έλλειψη γνώσεως της ιστορίας. Τώρα για την γλώσσα που λένε την δήθεν Μακεδονική που είναι Σλάβικη και την μιλάνε οι παλιοί παππούδες και όχι όλοι, αυτοί είχε μέινει λόγο Τουρκοκρατίας γιατί ξέρουμε η Μακεδονία ελευθερώθηκε μετά από 100 χρόνια. Τί γλώσσα μπορούσε να επιβιώσει μετά από 500 χρόνια σκλαβιάς? Η ελληνική είχε χαθεί. Σύνορα δεν υπήρχαν τότε όπως είναι τώρα και οι Σλάβοι είχαν πάρε δώσε λόγο εμπορίου με τους Τούρκους και λόγο ότι ήταν κοντά μέχρι που στο τέλος οι Τούρκοι όταν κατάλαβαν ότι θα φύγουν είπαν να συνομοτήσουν με τους Βούλγαρους για να την παραδώσουν σε αυτούς την Μακεδονία και να μην την πάρει η Ελλάδα μέχρι και την τελευταία στιγμή οι Τούρκοι θέλανε να κάνουν κακό. Και οι γνωστοί κομητατζήδες Βούλγαροι σκοτώνανε όποιον τολμούσε να μιλάει στα Ελληνικά αλλά μόνο στα Σλάβικα. Έτσι έμεινε αυτό στην περιοχή που το λένε δήθεν μακεδονική γλώσσα από τον εκβιασμό τις σφαγές και τις απειλές των κομητατζήδων προς τους αγράμματους ταλαιπωρημένους απο την σκλαβιά τόσων χρόνων ντόπιους Ελληνες Μακεδόνες της περιοχής. Για να καταλάβετε τί γινότανε τότε με την γλώσσα, γίνονταν κρυφά σχόλιά από τους Έλληνες στις περιοχές αυτές ώστε να μην χαθεί η ελληνική γλώσσα μετά από τόσα χρόνια, οι Τούρκοι κάνανε πολύ κακό δυστυχώς. Ένας προπαππούς μου ήτανε δάσκαλος σε κρυφό σχολείο και τα μεσάνυχτα πήγαινε σε διπλανά χωριά με άλογο να τους μαθαίνει τα ελληνικά. Οι Τούρκοι δεν άφηναν να μιλάμε ελληνικά πόσο μάλλον να τα μαθαίνουνε αν τον πιάνανε θα τον σκότωναν. Τα μαθήματα γίνονταν κυρίως μέσα σε εκκλησίες. Τους Σκοπιανούς κυρίως τους ξεσηκώνουν οι αντάρτες που φύγανε απο εδώ και πήγαν κυνηγημένοι εκεί. Εκτός από τα ξένα συμφέροντα που υπάρχουν. Αυτά να μην γράψω άλλα νομίζω είναι αρκετά για να καταλάβουμε τι περίπου γινότανε τότε και πως βρήκαν πατήματα οι σημερινοί από τοτε μέχρι τώρα.
Ο επιμένων νικά!!!
-
@twins φφφφφφφφφφφφφφφφρρρρουυυυυυυυρρρρρρρρραααααααααααααααααααααα<<<<<<<<<<<<<<<<<φφφφφφφφφφφφφρρρρρρρρρρρρρρουυυυυυυυυυυυυυυρρρρρρρρρρααααααααααααα εδω υπαρχηηηηηηηηπροπαγαααααντααααααααααα
-
Αγρίνιο καλημέρα η άποψη σου συμβάδιζη με την δική μου ομος διαφωνουμε στην προσωπική επίθεση απεναντι σε άλλο μέλος με εκφράσεις μάλιστα που δεν αρμόζουν στο κύκλο μας
Τουινς πραγματικά δεν μπορώ να εξηγήσω για ποιο λόγω η ανεφ ουσίας επίθεση πρός την διαχείριση.Καλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1 -
@soulis1 φιλε σουλι δεν υπαρχη σχολειο για την διαχειριση αλα με αυτα που γραφουν καποι μας κανουν να νομιζουμε οτι επεσαν σε φωλια απο χρυσαυγητες ????????θελουν να μας πουνε με το ζορι ανθελληνα τον παυλο μελα και πατριωτες την αφεντια τους
-
Και κατι τελευταίο το φόρουμ ειναι μια μικρή κοινότητα ανθρώπων με διαφορετικά πολιτικά πιστεύω
Θα πω πως εδώ υπάρχουν κανόνες και που ώμος δεν είναι για άλλους λεμιτομος και για άλλους χαδι στην πλάτη.
Εγώ πρωσοπικα εχω μπαναριστη απο τον μογια για 48 ώρες γιατί εβαλα ραυδοσκοπεια επι χάρτου σε άλλο θέμα,
Εβγαλα σπυριά αλλά το δέχτηκα.
Δεν γίνεται χτες να βριζουμε και απλός εμείς να σβήνουμε της λέξεις και σήμερα να επεικαλουμαστε τους κανόνες.Καλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1 -
επισης επειδη ακουστηκαν σχολια για χρυση αυγη κουμουνιστες και μ@@@ιες το φορουμ αυτο ειναι πατριωτικο και οποιος δεν θεωρει τον εαυτο του πατριωτη ΕΛΛΗΝΑ - ΜΑΚΕΔΟΝΑ η πορτα ειναι ανοιχτη για την εξοδο......λουκετα δεν υπαρχουν.
σε οτι αφορα την ελλαδα ειμαι καθετη στις αποψεις μου -
Παρτε τι ειπε και πως βγηκε στην σκηνη ο Jared Leto στην συναυλια που εδωσε η μπαντα του στην Ελλαδα. Και εμεις εδω υπομενουμε τον ζυγο απο κυβερνωντες προδοτες. Στο δρομο ολοι μας για να ξεκουμπιστουνε οσοι προδιδουν αυτη εδω την χωρα
Και πολυ σωστα οπως ειπε και η διευθυνση οσοι αισθανονται διαφορετικα ας μας αδειασουν την γωνιαΤζάρεντ Λέτο: «Στην Ελλάδα οφείλω αυτό που είμαι σήμερα»
1/10/2015 8:00:00 μμ
Με μία τεράστια γαλανόλευκη στα χέρια έπλεξε το εγκώμιο της χώρας μας ο Τζάρεντ Λέτο, κατά τη διάρκεια της συναυλίας των «30 Seconds To Mars», το βράδυ της Τετάρτης, στη Μαλακάσα!«Εδώ γεννήθηκε η δημοκρατία και εγώ ως παιδί ήμουν εμμονικός με την ελληνική μυθολογία και έχω διαβάσει όσα περισσότερα μπορούσα. Στην Ελλάδα οφείλω αυτό που είμαι σήμερα», είπε, μεταξύ άλλων, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και μουσικός.
Ο Τζάρεντ και τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας έφτασαν στην Αθήνα την Δευτέρα που μας πέρασε και εκείνος δεν δίστασε να κάνει βόλτες στο Σύνταγμα, «ανεβάζοντας» φωτογραφίες στα social media.
Τη συναυλία παρακολούθησαν περίπου 6.000 θεατές, ενώ ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που ο Τζάρεντ διάβασε το ποίημα που έγραψε ένας Έλληνας θαυμαστής του, ο Στέλιος, τον οποίο κάλεσε στη σκηνή, ενώ επί σκηνής ανέβασε και δύο τυχερές θαυμάστριές του!Και ενα απο τα τραγουδια
https://www.youtube.com/watch?v=ZgxGyGufz-I.| last edited by PERSEAS Φήμη: 124 | Δημοσιεύσεις: 2136 -
Εγώ από την πλευρά μου να παραθέσω ένα γραπτό μήνυμα, του προσφάτου επισκέπτου μας, εκείνο του Προέδρου της Ινδίας:
Συγκινητική ανάρτηση του προέδρου της Ινδίας για τον Μ.Αλέξανδρο
Dexi Extrem 3 hrs ago Ελλάδα
Την ώρα που η Ελληνική πολιτική ηγεσία διαγωνίζεται για το ποιος θα προσφέρει το καλύτερο επιχείρημα στους Σκοπιανούς, ο Πρόεδρος της Ινδίας Ρ.Κοβίντ βάζει τα γυαλιά στους δικούς μας πολιτικούς, παραδίδοντάς τους μαθήματα Ιστορίας.“Ο πιο διάσημος Έλληνας που ήρθε στην Ινδία ήταν ασφαλώς ο Μέγας Αλέξανδρος. Έφτασε ως επικεφαλής ενός στρατού κατακτητών το 326 π.Χ. – αλλά έφυγε ως φίλος. Κάθε Ινδός μαθητής γνωρίζει ότι ο Αλέξανδρος και ο Πόρος αναμετρήθηκαν στη μάχη αλλά μετά έγιναν σύμμαχοι”, γράφει στο twitter ο Ινδός Πρόεδρος, διαφημίζοντας με αυτό τον τρόπο σε ολόκληρο τον κόσμο την Οικουμενικότητα του Ελληνικού πολιτισμού και την αδιαμφισβήτητη Ελληνικότητα του πολιτισμού της Μακεδονίας.
Η ανάρτηση του Ινδού Προέδρου:
http://dexiextrem.blogspot.com/2018/06/blog-post_2179.html -
@agrinio
@agrinio Λες φίλε να πήρε τα κλειδιά ο καρανικας
αυτός από το βουνό μόνο τα βοτάνια καπνίζειΈνα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη. -
Διάβασα οτι επιτέθηκα στην διαχείριση... λάθος ...ως ΝΕΟ ΘΕΜΑ στην ενότητα ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ...εγώ ανέβασα τα δύο video ...ένα εκ των οποίων περιείχε ιστορικά στοιχεία,,, ...και μία φωτογραφία του 1941 με τους Γερμανούς ΝΑΖΙ και Σκοπιανούς να ζητούν και να παίρνουν προσωρινά μαζί με τους Βουλγάρους την Μακεδονία ...το θέμα που έβαλα ήταν (οι Σκοπιανοί οι φίλοι των ΝΑΖΙ αγκαλιά με τους κατήγορους των ΝΑΖΙ) ..και αυτό το έγραψα για να δείξω οτι από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ υπήρχε δόλος και μεγάλος φαρισαϊσμός και επειδή όταν είναι κάτι προς το συμφέρον της αριστερά...ισοπεδώνουν τα πάντα..βρίζουν τους άλλους ως Γερμανοτσολιάδες και γίνονται σε μηδέν χρόνο και Γερμανοτσολιάδες και Αμερικανοτσολίαδες...ειναι κατά των Φασιστών και συνεργάζωνται με τους ΝΑΖΙ σκοπιανούς και υπογείως με τους Ελληνες Φασίστες...εγώ δεν υποστήριξα την ΧΑ ...αντιθέτως είπα στο διαγραμμένο ποστ ότι η οικογένεια τσίπρα ήταν αυτή που έπαιρνε δημόσια έργα από τον δικτάτορα ΠΑΤΑΚΟ,,.και σήμερα βρίζουν όλοι την ελλάδα φασίστες..και αυτό σύμφωνα πάντα με τα πολλά δημοσιεύματα που το καταγράφουν ως γεγονός ...και ποτέ δεν διαψεύστηκαν...ΤΩΡΑ που έχουν υπόδικους την ΧΑ ξαφνικά βλέπουμε περίεργα πράγματα να συμβαίνουν ....με τον μπαρμαρούση να ρίχνει νερό στον σταματημένο μύλο του ΣΥΡΙΖΑ...όλοι είδαμε στα 7 λεπτά ομιλίας τωνβουλευτών των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ..τα 5 τα ανάλωναν να κατακεραυνόνουν την πράξη Μπαρμπαρούση.... ανύπαρκτα πραξικοπήματα και φαντάσματα του παρελθόντος και στα τρία υπόλοιπα λεπτά δεν έλεγε κανείς τίποτε για την κατάπτυστη συμφωνία με τα Σκόπια...πατάχθηκε η μπάλα στην εξέδρα...με εκνεύρισε το γεγονός ότι διαγράφηκε το ποστ δήθεν ότι δεν ήταν στην σωστή ενότητα... αν δεν ήταν αυτό το ποστ στην σωστή ενότητα με τόσο Ιστορικό υλικό ποιο κατά την γνώμη της διαχείρισης ήταν...όλοι είδατε τον Εφιάλτη του Ελληνισμού τσίπρα να λέει για το τεράστιο Ιστορικό Γεγονός...επιπλέον δεν είναι τεράστιο Ιστορικό γεγονός Βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου να χορεύει πήραμε την Μακεδονία... και πριν να λέει video.. στα σλαβικά οτι εργάσθηκε σκληρά για το αποτέλεσμα να λεγονταi τα Σκόπια ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ...λέει πουθενά Βόρεια Μακεδονία...εδώ δεν υπάρχει ομολογία για κατασκοπία ενατίον της χώρας...ΚΥΡΙΟΙ ΑΝ ΕΧΩ ΛΑΘΟΣ ΣΥΓΧΩΡΗΣΤΕ ΜΕ ...ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ Η ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ....το λέω αυτό επειδή εγώ είχα μία κόντρα παλαιότερα με τον Τηρέμπορα..για το mpros που δεν έπιασε την στάμνα...στο τεστ του ιδίου στον Αγιο Κωνσταντίνο...υποθέτω οτι μερικοί φίλοι του Εμπόρου MPROS ...πιθανόν να θέλουν να με βγάλουν από το forum γιατί εγώ έμαθα να λέω τι βλέπω και κάνω ζημία ..ετσι νομίζουν...τι φοβούνται..εμένα ..και γατί...Έχω ξαναγράψει ότι αν έφτιαξαν μηχάνημα να περνάει το δικό μου τεστ με τις στάμνες να το βγάλουν σε video...και μπράβο ΜΠΡΑΒΟ...τους...δεν καταλαβαίνω γιατί αυτή η κόντρα...πιστεύω ότι είναι λάθος της διαχείρησης να μπερδευει τα προσωπικά με το forum...και τα πολιτικά τους πιστεύω...
-
@twins καλημερα εκει το ανεβασες και σου ειπαμε να το ξαναανεβασεις αλλα δεν το εκανες
δεν προκειται να βαλουμε φιλιες πανω απο την ΕΛΛΑΔΑ
ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΑ ΤΩΡΑΚαλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1 -
Τι να πω και τι να γράψω?
Κάποιοι θεωρούν γεγονός το όταν μας βιάζουν βάζοντας σμυριγδια στο λιπαντικό ότι το δεχόμαστε και μας αρέσει!
Το θεωρούν δεδομένο και αφετηρία των εξελίξεων! Μόνο αν είσαι κοντόφθαλμος και μετράς από εκεί φυσικό και επόμενο είναι να δεχτείς το παραμυθάκι ότι έκλεισαν την πόρτα στον τούρκο στο να φτιάξει βάσεις και να μας κτυπήσει από τον βορρά!
Μεγάλο λάθος άνοιξαν την κερκόπορτα και παίρνουν σειρά βλέψεις για θάλασσα και ήδη ξεκινά το Αλβανικό ζήτημα τσαμουρια και υφαλοκρηπίδα είναι ντε φάκτο ότι στο επόμενο βήμα ο τούρκος θα έχει πάτημα για Θράκη και αιγαίο!
Ολόκληρος ο βορράς θα αποκοπεί και θα μείνει ανάμνηση σαν τα μικρασιατικά παράλια
Τα παιδιά μας θα λένε κάποτε αυτά ήταν δικά μας!!!
Το «διαίρει και βασίλευε» καλά κρατεί από τους συμμάχους μας και τους προδότες που κυβερνούν!
Σήμερα όμως είναι καλή ημέρα μας δίνουν (υπόθετο για το τσούξιμο) δεκαετή επιμήκυνση του χρέους με την επιστροφή λαθρομεταναστών από την Ευρώπη για κερασάκι!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
οκ soolis ..το ξέρω ότι δεν πρόκειται να βάλετε φιλίες πάνω από την ΕΛΛΑΔΑ...αυτό έλλειπε...οσο για την πικρία μου προς την διαχείριση είναι ότι δεν προλαβαίνω να κάνω λάθος σβου... και σε συνδυασμό με παλιότερα γεγονότα ...το μυαλό μου πήγε σε τηρεμπορική συνωμοσία....οκ θα προσέχω την άλλα φορά...και δεν θα γράφω με το τηλέφωνο..ζητώ συγνώμη...και από τον <<τηρέμπορα>> και την<<ιντρικαδόρο >> Moyia...οσο για το ποστ το εριξα εδώ όσοι τα είδαν... τα ειδαν τα video...τα ανέβασα για να δείτε πόσο πατριώτες είναι οι Τσιπροαριστεροί αμερικανοτσολιάδες...Να ρωτήσω κατι...μέχρι τώρα στα συνθήματα φώναζαν οι αριστεροί ήταν ... εξω οι βάσεις του θανάτου... δολοφόνοι των λαών Αμερικάνοι...τώρα γονάτισαν στα τέσσερα στους Αμερικανούς ...τι θα φωνάζουν ΕΞΩ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ...
-
Κάποιοι φόρεσαν γραβάτα επειδή πρόσθεσαν άλλα δέκα χρόνια στο να κουρεύουν τον γκαζόν για το πάρτι! λες και δεν θα ξαναφορτώσει, το παρουσιάζουν ότι απαλλαγήκαμε μα πάσο μακακες μας θεωρούν???
Μάγκες πληρώστε χωρίς ενοχές τώρα έχουμε ΠΘ ισάξιο με τους Ευρωπαίους και του πάει πολύ η πρόστυχη η κορδέλα είναι σκέτη τρέλα!
άντε και γρήγορα με το καλό και την θηλιά στο σύνταγμα όχι τίποτα άλλο για να μην πατάς και χαλάς την πρασινάδα!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!| last edited by panasss Φήμη: 3542 | Δημοσιεύσεις: 9088 -
Ανακοίνωση εξέδωσε και η Ενωση Μανιατών με την οποία αποδοκιμάζει σφοδρά την κυβέρνηση:
«Για την ΕΝΩΣΗ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΑΝΙΑΤΩΝ ‘’Η ΜΑΝΗ’’ συγκαλέστηκε εκτάκτως το Διοικητικό Συμβούλιο την Τετάρτη,20/6 και συμφώνησε στην παρακάτω ανακοίνωση σχετικά με το Μακεδονικό ζήτημα : Με αφορμή την ανακοίνωση από τα Μ.Μ.Ε. της υπογραφείσας από τον Έλληνα Πρωθυπουργό συμφωνίας με το κράτος των Σκοπίων για το όνομα και όχι μόνο του κράτους αυτού, θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι η ανωτέρω συμφωνία δεν μπορεί, δεν πρέπει, και δεν θα γίνει αποδεκτή .
Όχι μόνο δεν αμφισβητούμε αλλά αντιθέτως αποδεικνύουμε εμπράκτως καθημερινά με την βοήθειά μας το δικαίωμα των λαών να ζουν ειρηνικά και με σχέσεις καλής γειτονίας σε τέτοιο βαθμό που ακόμα και στα χρόνια των μνημονίων οι οικονομίες γειτονικών κρατών να στηρίζονται κυρίως σε Ελληνικές επενδύσεις και χρηματοροές .
Για τον Έλληνα η ιστορία του δεν είναι απλά κομμάτι της ζωής του αλλά είναι στοιχείο που προσδιορίζει την ύπαρξή του. Η έννοια Έλληνας, αποκομμένη από Όμηρο, Αχιλλέα, Σωκράτη, Πλάτωνα, Μ. Αλέξανδρο, Κωνσταντίνο Παλαιολόγο, Κολοκοτρώνη, Καραϊσκάκη, Μαυρομιχάλη, αποκομμένη από τον Παρθενώνα, την φιλοσοφία, το θέατρο, τις επιστήμες, τις τέχνες των αρχαίων Ελλήνων δεν χάνει απλά ένα κομμάτι της ύπαρξής της. Χάνει την ζωντανή ουσία της, σταματά να υπάρχει.
Ποιος λοιπόν έχει και από πού απορρέει το δικαίωμα να χαρισθεί ένα Ελληνικό όνομα , να ονομαστεί ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ γλώσσα ένα σέρβο-βουλγάρικο ιδίωμα, ποιος έχει το δικαίωμα να παραχαράξει όλη την Ελληνική Ιστορία, ποιος έχει το δικαίωμα να ενδώσει στις αλυτρωτικές φαντασιώσεις ενός προσφάτως επίσημου κράτους απότοκου της διαλύσεως ενός άλλου κράτους , που στηρίζει την ύπαρξη του σε εξόφθαλμη διαστρέβλωση της ιστορίας ,που δεν έχει καμία σχέση με τα παγκόσμια επιστημονικά συμπεράσματα για την Μακεδονία , που μαθαίνει στα παιδάκια του δημοτικού ότι η πατρίδα τους φθάνει μέχρι τον Όλυμπο και την έχουνε πάρει οι κακοί Έλληνες, ενώ έχει συμβεί το αντίθετο και στην προσπάθειά μας να μην δημιουργούμε εντάσεις με τους “γείτονες” σκοπίμως αποσιωπούμε την Ιστορία μας.
Μια Ιστορία που έρχεται αυτούσια χιλιάδες χρόνια πριν, που παρότι λίγα χρόνια μετά την απελευθέρωση μας από τους Τούρκους ξεκίνησε η προσπάθεια του πανσλαβισμού στην περιοχή της Μακεδονίας και όχι μόνο, για να σταματήσει με τους αγώνες των προπάππων μας, των ιδρυτών της Μακεδονικής Εταιρίας , των δημοσιογράφων Καλαποθάκη Δημήτρη από την Αρεόπολη και του Κανελλίδη Πέτρου από το Κουτήφαρι της Δυτικής Μάνης, των δεκάδων Μακεδονομάχων, όπως του Τσοτάκου, του Πετροπουλάκη, του Βλαχάκη, του Μαντούβαλου, του Κουκή , του Χιονάκου, του Μπουκουβάλα, του Φουρίδη, του Στεφανάκου, του Ζαγοριανάκου, του Δεμέστιχα, του Τσιμπιδάρου και πολλών άλλων, και να λάβει ένα προσωρινό για τότε τέλος η κακοποίηση, η σλαβοποίηση και εκβουλγαρισμός χιλιάδων Ελλήνων της Μακεδονίας.Δεν μπορεί να υπάρξει πολιτική βούληση να δοθεί κρατική υπόσταση σε ένα εθνοκατασκεύασμα χαρίζοντας κομμάτι από την ζωή μας που είναι η Ιστορία μας, που ακόμα και σήμερα αποτελεί στόχο κλοπής και παραχάραξης από γειτονικούς λαούς .
Δεν υπάρχει κανένα, ΟΧΙ μόνο Συνταγματικό αλλά ΟΥΤΕ και Ηθικό δικαίωμα να συντελεστεί ένα τέτοιου είδους έγκλημα που δεν ξέρουμε με ποιόν τρόπο οι επιπτώσεις του θα βαρύνουν τις επόμενες και όχι μόνο γενιές .
Δεν μπορείς να συναλλαχθείς με έναν συνομιλητή που εκ προοιμίου ότι και να κερδίσει δεν του ανήκει. Ακόμα και η έννοια του γεωγραφικού η χρονικού η οποιουδήποτε άλλου προσδιορισμού υποκρύπτει μελλοντική απόπειρα αλυτρωτικών προθέσεων , γεγονός που επιβεβαιώνεται πανηγυρικά από τις δηλώσεις του σκοπιανού πρωθυπουργού περί Κυρίλλου και Μεθοδίου και Γκότσε Ντέλτσεφ και ουσιαστικά επικυρώνει με Ελληνική βούλα την επανάληψη της προπαγάνδας επί Τίτο. Ποιά κυβέρνηση μπορεί να χαρίσει Ελληνική Ιστορία για να δημιουργήσουν οι σύγχρονοι γυρολόγοι των Βαλκανίων έθνος? Και μόνο ότι οι δανειστές μας χαίρονται για την συμφωνία ,θα πρέπει να προβληματίσει όλους τους Έλληνες ανεξαρτήτως.
Μαζί με τους Μανιάτες και οι Κρητικοί και οι Μακεδόνες και οι Θρακιώτες και οι Βορειοηπειρώτες έδωσαν αιματηρό παρών σε όλους τους αγώνες, που δεν βγαίνουν ούτε προς πώληση ούτε προς μια πρόσκαιρη πολιτική ανταλλαγή. Αλλά να είστε σίγουροι ότι εάν χρειαστεί ΠΑΛΙ ΘΑ ΞΑΝΑΑΝΕΒΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ.
Άλλωστε όσοι λαοί έχουν έστω και μικρό ιστορικό παρελθόν δεν έχουν ανάγκη να κλέψουν από τους γείτονές τους, γιατί στην πλειοψηφία τους δεν θα τολμούσαν.
Δεν πρέπει και δεν μπορεί να υπάρξει συμφωνία που να περιέχει το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ .Η Ιστορία μας είναι η Ζωή μας και η Ζωή μας είναι η Ιστορία μας.
Οι νόμιμοι και πραγματικοί κληρονόμοι και κάτοχοι της Μακεδονίας και της Ιστορίας της Μακεδονίας αρνούνται κατηγορηματικά κάθε μορφής συμφωνία που θα περιέχει το ΙΕΡΟ αυτό όνομα».
Ο επιμένων νικά!!!