ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ εορταζομενοι. εστω και για μια ημερα ξεχαστε τα προβληματα σας και ριχτετο εξω. εχει Ο Θεος για τις επομενες. καλημερα και καλα να περασετε
-
ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ
Χρονια πολλα στους Κωστηδες και στις Ελενιτσες .μμπαρμπα και σε σενα για το παληκαρι σου
πριν 7 χρόνια Φήμη: 173 | Δημοσιεύσεις: 1,792 -
ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ
@dimitrisps εχω κωτσο πεθερο και τον δευτερο τον βιολιτζη.....
πριν 7 χρόνια Φήμη: 173 | Δημοσιεύσεις: 1,792 -
ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ
@macgyver ορε μανουλα μ !! ολη η ορχηστρα σημερα θα παιζει για την παρτυ σου!!! να τους χαιρεσαι Γιαννακο. Πιες και 5 για μενα!!
πριν 7 χρόνια Φήμη: 405 | Δημοσιεύσεις: 7,481 -
ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ
@macgyver ορε τετοια μερα οχι μονο να το κανεις ας το παρακανεις κιολας χιχι
ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ
@dimitrisps Χρονια πολλα σε ολους να μαστε παντα καλα και με υγεια
πριν 7 χρόνια Φήμη: 36 | Δημοσιεύσεις: 550 -
ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ
Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες με υγεία πνευματική για να υπάρχει και η σωματική!
Ο επιμένων νικά!!!
πριν 7 χρόνια Φήμη: 747 | Δημοσιεύσεις: 740 -
ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ
Χρόνια πολλά στους Κωστάκηδες τις Έλενες και όλα τα απίστευτα παράγωγα των ονομάτων αυτών που γιορτάζουν σήμερα.
Να χαίρεσαι το Κωστάκη σου Δημήτρη, πάνω απ' όλα υγεία, τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε.πριν 7 χρόνια Φήμη: 52 | Δημοσιεύσεις: 161 -
ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ
Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες 😎
Let The Games Begin"
πριν 7 χρόνια Φήμη: 44 | Δημοσιεύσεις: 2,196 -
ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ
Χρόνια πολλά και χρυσά σε όλους που γιορτάζουν και σε αυτούς που έχουν κάποιον δικο τους να τον χαίρονται
ΥΓ να χαίρομαι τον γιο μου, τον πατέρα μου, και τον αδερφό μουΚαλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1πριν 7 χρόνια Φήμη: 629 | Δημοσιεύσεις: 3,210 -
ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ
@TechnoManiak να ειστε και εσεις ολοι καλα Κυριακο. θα του τις μεταβιβασω τις ευχες
ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ
Εύχομαι απο καρδιάς σε όλους τους εορτάζοντες χρόνια Πολλά με άφθονη υγεία
πριν 7 χρόνια Φήμη: 159 | Δημοσιεύσεις: 344 -
ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ
Χρόνια πολλά σε όλους που έχουμε την τιμητική μας σήμερα!
Σούλη και Μήτσο να τους χαίρεστε!!!
Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για τις ευχές τους! εύχομαι υγεία και ευτυχία για όλουςΌταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!πριν 7 χρόνια Φήμη: 3,637 | Δημοσιεύσεις: 9,143