τωρα μπορουμε να πουμε οτι αρχιζουμε και ξεκιναμε.βημα βημα σταθερα. ειμαι σιγουρος οτι δεν θα σας απογοητευσουμε οχι μονο με το Ηellenic pulse (για το οποιο ακομη οι αναβαθμισεις του τρεχουνε αλλα και με καποια αλλα μηχανακια που ηδη εξλισσονται
https://www.hellenic-pulse.com/
-
Ιστοσελιδα του Hellenic pulse
-
@Σταύρος ορε σταυρακα νομιζα οτι ητανε εκεινος ο σιδερανθρωπος. χιλλια σορυ
-
Ο/Η @perdikas είπε στο Ιστοσελιδα του Hellenic pulse:
μπάρμπα καλές πωλήσεις ...με όλη μου την καρδία !
νασαι καλα ανηψουδ!! -
@dimitrisps καλές πωλήσεις θείο.να είσαι γερός να εξελιχθούν και άλλο τα μηχανήματα να εξελιχθουμε και εμείς.θα τα πούμε από βδομάδα που θα μπορώ να παρλαρω
-
@KRONOS καλημερα στελιο. καλημερα συναδελφοι. Στελιο αυτη την φορα πλεον ο τυρεμπορας θα ασχοληθει επαγγελματικα στον τομεα αυτον γιατι εχει να κανει και με επαγγελματιες. Τα αποτελεσματα της δουλειας μας και οι επερχομενες εξελιξεις οχι μονο στο παλμικο αλλα και σε αλλα μηχανηματα θα ανακοινωνονται συνεχως ωστε οχι μονον να ειστε ενημεροι αλλα να βαζετε στο τραπεζι και τις δικες σας προτασεις.ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
τα
-
@nikoss καλημερα Νικολα. Ευχαριστω πολυ!! Την πλειονοτητα των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ μυαλων δυστυχως την εκμεταλευονται ξενοι . ευτυχως που υπαρχουν ακομη Θερμοπυλες!!
-
@macgyver Γιαννο ολα εξαρτωνται απο τον ανθρωπο. οταν υπαρχει επιμονη υπομονη και μερακι ολα γινονται. φυσικα τον πιο βασικο ρολο τον παιζει ο υλοποιητης για να εχουν αποτελεσμα ολα τα προαναφερθεντα. Στην προκειμενη ενα πο τα λιγα μυαλα που βαστανε ακομα Θερμοπυλες εχω την τιμη να συνεργαζομαι.
-
@dimitrisps συνεχώς εμπλουτίζεται. Μέχρι το τέλος της εβδομάδος θα είναι ετοιμη