μιας και την κυριακη τοχω να κανω τον ανηφορο υπαρχει εκει γυρω γυρω στη Λαρισσα Καρδιτσα Τρικαλα κανα δοκιμαστηριο για να κανουμε το χαβαλε μας υπαρχει???
-
ΘΑ ΑΝΕΒΩ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΒΩ ΛΑΡΙΣΣΑ
@dimitrisps
Τη Κυριακή έχω μετακόμιση, αλλά για σένα θα κλέψω λίγο χρόνο.
Θα μιλήσουμε τα χια."It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
@moyia ασε μαιμου κλεψε καμοια μπανανα διαφορετικα η θα αφιερωσεις χρονο για τον μπαρμπας η οχι
-
@dimitrisps
Άλλοι περνάν από τη γειτονιά μου και κάνουν τον Αλέκο....
Τα χια θα τα πούμε."It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
@moyia αν εννοεις εμενα ζωντοβολο του αμαζονιου θυμασαι εκεινη την ημερα τι εγινε και πωςτην γλυτωσα
-
@dimitrisps αμα ξεμπλεξω απ τσ Λαρισσαοι προβατινα θα βαλς??? λεπτα δεν εχω !!
-
@panais δεν υπαρχει αλλος χρονος ορε παναη!! μονο η κυριακη ειναι ελευθερη. ποιος θα τα ετοιμασει για την παρουσιαση?? οσο αναφορα τον θυμιο θα τον κουβεντιασω μπας και κανει καμοια εξαιρεση για τον μπαρμπα. εξαλλου δεν μιλαμε για συγκεντρωση αλλα απλα μια επισκεψη για την οργανωση
-
@dimitrisps τελικα θα ανεβω για να βουμε μρος για δοκιμαστηριο. το απογευμα θα επστρεψω απο Τρικαλα να ανταμωσουμε με καποια φιλαρακια και να δοκιμασουμε και τις δυναμεις μας σε 2 δοκιμαστηρια αγνωστα
-
@pontper ολα μαζι δεν γινονται και το ξερεις . θα ερθει και η ωρα που θα σε κανω να χορευεις ποντιακα με φουστανελα
-
@dimitrisps θα ανεβάσω νέα θέματα όσο αναφορά τα βίντεο γιατί αλλά μου έλεγαν και αλλά διαπίστωσα. Σε 10 λεπτά θα ανέβει το πρώτο και θα παρακαλούσα τους παρευρισκόμενους να πάρουν θέση ακριβή σε σχέση με τις δοκιμές των υπολοίπων μηχανηματων