παιδια inox μπουρι λεω,οχι γαλβανισμενο
εχει σημασια το τεστ
οποιος θελει το κανει
ηρεμος για σενα μια ρεαλιστικη προταση ειναι να βαλεις δυο κιλα χρυσο
και να τα αφησεις δυο μηνες και αν βρεις μηχανακι να το πιασει ελα σφυρα μου
καλημερα
-
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ HELLENIC PULSE
@SRX και να τα αφησεις δυο μηνες και αν βρεις μηχανακι να το πιασει ελα σφυρα μου
Αυτο που γραφης ειναι για το βαθος.Δεν ισχυει αν ειναι παλιες δεν τις πιανουν τα μηχανηματα.Οσο για το ανοξειδωτο δεν υπηρχε τοτε.
-
Ο/Η @pontper είπε στο ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ HELLENIC PULSE:
@SRX και να τα αφησεις δυο μηνες και αν βρεις μηχανακι να το πιασει ελα σφυρα μου
Αυτο που γραφης ειναι για το βαθος.Δεν ισχυει αν ειναι παλιες δεν τις πιανουν τα μηχανηματα.Οσο για το ανοξειδωτο δεν υπηρχε τοτε.
-
@SRX Καλημέρα το απόγευμα θα έχεις την απάντηση σου σε βίντεο
-
@pontper Περικλή βρήκα πουρί που δεν το πιάνει ο μαγνήτης. Ήδη έχω τραβήξει το βίντεο αλλά είμαι στην δουλειά. Το απόγευμα θα το ανεβασω
-
@SRX αμα ειχα 2 κιλα χρυσο ( 2κιλα επι 40.000 χιλιαδες περιπου το κιλο) δεν θα εσπαγα τα ποδια στο βουνο ουτε θα αγοραζα μηχανακι ....θα καθομουν να τα φαω σουβλακια και οχι να κανω τεστ
-
@SRX Μην εισαι πολυ σιγουρος για αυτο που λες.Το μονο που εχει διαφορα ειναι το βαθος και στο λεω εγω με δοκιμες.Και αν θες να παλιωσεις κατι κες με φωτια το χωμα που εχεις το δοκιμιο.
-
Αστο φιλε και γω με δοκιμες στο λεω
και με μεγαλη εκπληξη απο τα αποτελεσματα| last edited by SRX Φήμη: 14 | Δημοσιεύσεις: 43 -
για τους μεν εξυπνους αυτο το βιντεο . για τον συναδελφο SRX οπως του ειχα υποσχεθει. μεσα στο εργαστηριο με ολες τις γνωστες παρεμβολες στην απλη του την εκδοση και φυσικα οχι στο turbo mode me to 30% της ισχυς του ωστε να μπορει να ηρεμησει
https://youtu.be/6dtgw0d-IvA
βλεπετε ο μαγνητης οτι δεν το πιανει οπως ισχυριζονται καποιοι παντογνωστες και οτι το μηχανημα κατακερματισμενο στην απλη του εκδοση λογω παρεμβολων το εχει ανετα στο 1.50 μετρο -
@SRX
καλημερα και 500 γραμαρια τα βλεπουν και 5 κιλα τα βλεπουν στο 160
μηχανηματα υπαρχουν πολλα και διαφοραΚαλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1 -
@macgyver δηλ ενοω σχηματα-στοχοι τετραγωνοι στρογγυλοι τριγωνικοι και παραληλογραμοι πως δειχνουν στο γραφημα 3d
-
@macgyver καλησπέρα,
αυτή τη στιγμή δουλεύουμε για την εμφάνιση τρισδιάστατων γραφικών των στόχων σε πραγματικό χρόνο δηλαδή την ώρα που περνάς από πάνω να δημιουργείται και η τρισδιάστατη εικόνα του χώρου.
( image url) -
ευχαριστω τον δημητρη και τον κυριακο για την αψογη εξηπηρετηση και επισεις για τον κοπο που κανανε να μας πανε σε ενα σκληρο φυσικο δοκιμαστηριο το οποιο ηταν γεματο χαλκαδουρα κατω. οσο αναφορα το μηχανημα δεν ειχα γνωμη γιατι δεν το ειχα δει μεχρι χθες,γιαυτο δεν επερνα και θεση. θα ζητησω(λογο προσωπον) να βαλω καποια βιντεο . εχω δοκιμασει ,και εχω παει με αρκετα καλα μηχανηματα και μονος και παρεα τους. θα σας πω εγω τι εψαχνα προσωπικες μου εμπειριες.
1 να ειναι τζεβελο και ελαφρη
2 να μην θελει ολη την ωρα ρυθμησμα για τον λογο οτι εκτος οτι βαριεσαι στο τελος και το αφινεις ετσι ,σου αποσπαει ποιο πολυ προσοχη στο να ειναι τελεια ρυθμησμενο το μηχανημα παρα ο χορος που ψαχνεις.
3 να μην βαραει στο γαμο του καραγκιοζη σημερα εχει υγρασια, εκει εχει πετρωματα κ.α.
4 και καλυτερο οτι εκει που θα περασεις θα εισαι σιγουρος για το εχει δεν εχει κατι.
τωρα θα σας πω για το τεστ πηγα με τον μπαρμπα και τον κυριακο. μου το δειξαν πως δουλευει το πηρα και του γ@μησα την μανα οπως ηθελα εγω μονος μου χωρις να μου λενε οχι ετσι οχι αλλιως . το μηχανημα επιανε με το τελαρο πεντακαθαρα ομως 5 - 5,5 τον ντενεκιε μεσα σε κενο και ετσι και αλλιως και ποιο βαθια και κατω απο πετρες και οπως ηθελα. με το πυνιο που δουλεψα εποιανε στο 4 μετρα. καθαρα. και αλλα πολλα.
μεσα στην εβδομαδα θα το εχουμε στα χερια μας. ευχαριστουμε πολυ για την προκληση που δεχτηκατε να παμε στο δοκιμαστηριο. και του καθαρου του λογου σας.