@soulis1 πως μπορει να γινει αυτο ανηψουδ νομιμα???
-
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ HELLENIC PULSE
@moyia καλησπέρα,
- Προς το παρόν το μηχάνημα δουλεύει με φορητό tablet, ή laptop που υποστηρίζει windows 7, 8, 8.1 ή 10. Σε Android θα υποστιρίζεται αργότερα.
- Η αυτονομία του μηχανήματος είναι 4-5 ώρες σε απλή λειτουργία (standard) και 3-4 ώρες (turbo mode). Ο υπολογιστής που το συνοδεύει έχει αυτονομία 4-5 ώρες συνεχόμενα εξαρτώμενο από την ένταση της οθόνης.
- Η απλή λειτουργία (standard) είναι στο 75% της ενισχυμένης (tourbo mode) λειτουργίας.
- Η επικοινωνία υποστιρίζεται από bluetooth 2 και πάνω με άμεση απόκριση.
- Προς το παρόν δεν υποστιρίζεται η καταγραφή σημείων/στόχου μέσω GPS.
-
@dimitrisps στα δοκιμαστηρια ανηψουδ οταν ταυτοχρονως δοκιμαζονται διαφορα μηχανακια μπορεις να βγαλεις μια γνωμη αναλογα τα αποτελεσματα και ειδικα οταν υπαρχει λαος!! στα αγρια που αναφερεις ασε που ειναι παρανομο πως μπορεις να το αποδειξεις?? εδω 100 ατομα μαζευτηκαμε και υπηρχαν καλοθελητες που μας (σας) εβγαλαν πουλημενους και νηστικους.
-
@moyia νομιζω οτι οι απαντησεις ητανε σαφεις σε επιστημονικο επιπεδο. αν υπαρχουν και αλλες απορειες πολυ ευχαριστως να απαντηθουν. εμενα ομως ξερεις τι με πειραζει ρε μαιμου??? εγινε ενα μηχανακι ωραια ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ. Αντι να κοιταξετε να παρουσιασετε τις δυσκολιες που ειχετε μεχρι τα τωρα μηχανακια και να βελτιωθουν αναλογως κανετε ακριβως το αντιστροφο. τι εκανες εκει??? τι εκανες αλλου??? σε τι συχνοτητα εκπεμπεις??κοκ. αν νομιζετε οτι με αυτον τον τροπο θα παμε μπροστα ασχετως ποιος το κανει κακως κανω και ασχολουμε με ΕΛΛΑΔΑ!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ
-
@dimitrisps ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕΕΕΕ!!! ΨΑΧΤΗΡΙΑ ΕΙΣΤΕ!!! ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΩΛΟΜΑΤΑΚΙ ΤΟ ΤΣΙΜΠΙΣΑΤΕ!! Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ. ΟΚ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ!!
-
@dimitrisps μπαρμπα εγω ποσταρισα μονο και μονο γιατι σε εκεινο το αμπρι που ηταν σε πεδιο 70 μετρα φαρδοςεπι 30 υψος το ξερω απο το 1989 και εχω παει εκει με απειρα μηχανακια (superscan nocta golden mask )ιδιοκατασκευες παλμικων γεωρανταρ για κενα βεργες γενητριες με βεργες ραυδοσκοπικα (tera gold compass ldr και το αλλο του πολατιδη) βεργαδες σαουλαδες και της παναγιας τα ματια αλλά τιποτα και σημερα το πρωι σε μιση ωρα το καθαρισα και μετα το ανοιξα.....το γαμωτο ειναι τωρα οτι πρεπει να αναθεωρησω και να ξαναδω ολες τις παλιες δουλιες απο την αρχη
-
@macgyver χαιρομαι ιδιεταιρα γιαννο μου και το παραδειγμα αυτο οι λογικοι τουλαχιστον ας το σκεφτουν που μιλανε για υπερμηχανηματα και χιλλιομετρα!!
-
@dimitrisps το mpros 1 ειχε δειξει την αξια του σε σχεση τιμης και συμπεριφορας. το hellenic pulse δεν ειναι απλα αντικαταστατης του. ειναι εντελως διαφορετικη φιλοσοφια με συνεχομενες δυνατοτητες αναβαθμησης και μαλον εγω εκανα το λαθος που θα το παρουσιασω για πρωτη φορα στην ΕΛΛΑΔΑ.λυπαμαι που το λεω αλλα στον τοπο του κανεις δεν προκοβει. η παρουσιαση ισχυει για Λαρισσα. πρωτη και τελευταια
-
αλλος ενας ΕΛΛΗΝΑΣ που θα αναζητησει την ΕΠΙΒΕΒΑΙΒΕΩΣΗ τηςεργασιας του σε αλλα Κρατη. αυτοι ειμαστε!!
| last edited by dimitrisps Φήμη: 405 | Δημοσιεύσεις: 7481 -
@dimitrisps
Οι ερωτήσεις μου Μήτσο έχουν να κάνουν ακριβώς με αυτό που με νοιάζει στο μηχάνημα σου σα τελικός καταναλωτής. Δε με νοιάζει τη συχνότητα έχει,ούτε εάν βγάζει στάμνα στο 1.20.Εγώ για το βουνό έχω ενα asus 901 eee με αυτονομία μπαταρίας 7 ώρες ssd δίσκους card slot Gps extension, δεύτερη μπαταρία και διαστάσεις 22 επί 17 εκατοστά με βαρος 1 κιλό. Με αυτό το λαπτοπ δουλεύω ενα zond και εάν μπορώ να περάσω το πρόγραμμα του δικού σου μηχανήματός δε χρειάζεται να κουβαλάω έξτρα πράγματα. Όταν αποφασίσω να πάω στο βουνό μπορεί να μείνω απο μισή ώρα έως ότου χρειαστεί.
Εάν ρωτήσεις το προγραμματιστεί σου μπορεί να εξηγήσει εάν θεωρεί ότι οι ερωτήσεις μου είναι άστοχες.
Επειδή ο καθένας έχει τη φαντασία του και τη λογική του στο τρόπο έρευνας να σου μεταφέρω και τη δική λογική.Όταν αποφασιστεί να μπει παλμικό σε σημείο το οποίο με ενδιαφέρει έχει γίνει επιφανειακό καθάρισμα με τοπικό και ότι αντικείμενο υπάρχει απο βάθος 40 εκατοστών και κάτω βγαίνει(ζήτημα να κάνω ένα σκαναρισμα 10 επι 10 μέτρων σε σπάνιες περιπτώσεις γιατί πολλές φορές ο γκάμας μπαίνει πριν το μηχανήμα) .
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
@dimitrisps
Εγώ φίλε Μήτσο γνωρίζεις πολύ καλά οτι κάνω τη δουλειά μου και με sniffer αμα μπορεί να πιάσει ένα τασάκι στα 60 εκατοστά και ένα ταψί 50 εκατοστών διάμετρο στα 250 εκατοστά είμαι χαρούμενος. Το θέμα είναι πόσο ήσυχο είναι να ξέρω ότι όταν κάνει μπιπ είναι στόχος, άμα δε κάνει κιχ πάλι σκαβω."It's only the mind which separates reality from truth."
@dimitrisps
Προτάσεις βελτιώσεις Μήτσο να κάνω αλλά ΜΟΝΟ όταν πιάσω στα χέρια μου το μηχάνημα σου το δουλέψω ή έστω δω να δουλεύει συνάδερφος που εμπιστεύομαι.
Μέχρι τότε δεν θα έχω αντικειμενική άποψη οπότε βγάζω το σκασμό και ασχολούμαι με τις άμεσες προδιαγραφές που με ενδιαφέρουν.(Να πω την αλήθεια σιχαίνομαι τα μηχανήματα που θέλουν pc λαπτοπ και λοιπά ΕΚΤΟΣ και εάν είναι επιστημονικό όργανο που δε γίνεται διαφορετικά)
@TechnoManiak
Ευχαριστώ για το μέρος της απάντησης που δόθηκε μέχρι στιγμής.
Απάντησε μου και στα υπόλοιπα ευχαριστώ.Υγ.
Εάν θες live kernel για να τρέξει το πρόγραμμα υπάρχει περίπτωση το delay να έχει επιπτώσεις στη δειγματοληψια.
Αντιμετώπισα κάτι παρόμοιο με emulation com port σε usb.Δε θέλω λεπτομέρειες ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ κατασκευαστης απλα το zond που έχει σύνδεση com και ltp παλιό όπως καταλαβαίνεις γιαυτό και η προσομοίωση θήρας.
"It's a revised perception that protects you."| last edited by moyia Φήμη: 477 | Δημοσιεύσεις: 4808 -
@moyia μαιμου κανα μεζε θα βαλεις αμα κανω τον ανηφορο?? οσο αναφορα τις απορειες σου θα απαντηθουν λειαν συντομως
-
Στηρίζουμε Ελληνικά..... Παραμένουμε Ελλάδα. Συνέχισε Δημήτρη, ένα καλό μηχάνημα δεν χρειάζεται διαφήμιση από τον κατασκευαστή την κάνει ο χρήστης την διαφήμιση. Είμαι υπέρ των Ελληνικών μηχανημάτων, συνέχισε δυναμικά. Για εμένα εάν θες την γνώμη μου... Όσο μικρότερο το μηχάνημα, τόσο καλύτερα. Επίσης η διάρκεια μπαταρίας είναι πολύ σημαντικό.
Όλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
-
@μερακλης εχουμε προβλεψει αντρικο και για μεγαλυτρη εσωτερικη αλλα και εφεδρικη εξωτερικη. το pc επειδη ειναι στα 5 volt ενα απλο power bank των 20 γιουρο και αντεχει αλλο τοσο
-
Ένας νεαρός άνδρας 24 χρονών κοιτάζοντας έξω από το παράθυρο του τρένου φώναξε:
«Μπαμπά κοίτα, τα δέντρα πηγαίνουν προς τα πίσω!»
Ο πατέρας του χαμογέλασε, ενώ ένα ζευγάρι που καθόταν δίπλα τους έδειξε να αισθάνεται οίκτο για την παιδιάστικη συμπεριφορά του 24χρονου.
Ξαφνικά ο νεαρός αναφώνησε πάλι:
«Μπαμπά κοίτα, τα σύννεφα τρέχουν μαζί μας!»
Το ζευγάρι δεν μπόρεσε να αντισταθεί και είπε στον πατέρα:
«Γιατί δεν πηγαίνετε τον γιο σας σε έναν καλό γιατρό;»
Εκείνος χαμογέλασε και είπε:
«Αυτό έκανα και τώρα μόλις επιστρέφουμε από το νοσοκομείο. O γιος μου ήταν τυφλός εκ γενετής, αλλά από σήμερα μπορεί να βλέπει»…
Κάθε άνθρωπος στον πλανήτη έχει τη δική του ιστορία.
Αν το σκεφτούμε όλοι μας αυτό πριν ασκήσουμε κριτική, τότε ο κόσμος μας θα γίνει πολύ καλύτερος
Keep Walking μπαρμπα
Είμαι ωραίος γιατί είμαι Σερραίος!!!
-
@moyia καλησπέρα,
Το sampling και το prefiltering υλοποιούνται τοπικά στο μηχάνημα. Από κει και πέρα οι πληροφορίες μεταβιβάζονται στον υπολογιστή για τη τελική επεξεργασία, τελικό φιλτράρισμα και την εμφάνιση των στόχων. Σαφώς χρειάζεται RT λειτουργικό για να έχεις επικοινωνία πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο, όμως σε αυτή τη περίπτωση η σημαντική δουλειά έχει γίνει στην αρχή μετά το frontend κατά συνέπεια η οποιαδήποτε μικροκαθυστέρηση στο λειτουργικό της τάξης μερικών μS δεν ενοχλεί την λειτουργικότητα του μηχανήματος ούτε και στα delay που ανάφερες. Η τελευταία γενιά υπολογιστών βασισμένοι σε πολλούς επεξεργαστές βοηθούν καλύτερα προς αυτή τη κατεύθυνση καθώς και η cash του υπολογιστή ώστε να ανταπεξέρχεται σε αυτές τις απαιτήσεις γρήγορα.
Η χρήση υπολογιστή προς το παρόν είναι άκρως απαραίτητη για πολλούς λόγους, όπως εμφάνιση των δεδομένων στην οθόνη, άφθονη υπολογιστική ισχύ για εφαρμογή ψηφιακών φίλτρων, εύκολη αποθήκευση δεδομένων, επιλογή διαφορετικών ήχων και άλλα, σου δίνει δε την ευκαιρία για εύκολες αναβαθμίσεις μέσω internet , μερικές από αυτές θα μπορούσε να είναι η καταχώρηση σημείων μέσω GPS (όπως εύστοχα ανάφερες), φωνητικές εντολές, datalogger, τρισδιάστατη εμφάνιση στόχων κλπ. σε διαφορετική περίπτωση το μηχάνημα θα ήταν κονσέρβα και σε κάποια αναβάθμιση θα έπρεπε να πας στον πωλητή για στη κάνει. Στη περίπτωση του HELLENIC PULSE όλες οι αναβαθμίσεις είναι πλέον παιχνίδι να γίνονται μέσω ενός πχΤeamViewer.
Τώρα όσον αφορά για το Zont που ανάφερες, έχεις δίκιο για τη καθυστέρηση μεταφοράς των δεδομένων στο πρόγραμμα επεξεργασίας στο pc μέσω ψευδοσειριακής over usb. Όταν φτιάχθηκε αυτό το μηχάνημα οι σειριακές θύρες υπήρχαν στα φορητά pc και δεν υπήρχε πρόβλημα παρόλο που τότε δεν υπήρχαν οι πολλοί πυρήνες για ταυτόχρονη πολυεπεξεργασία, όμως ο ελεγκτής της UART 16650 έγραφε απευθείας στο bus του υπολογιστή χωρίς overheads από το λειτουργικό κάτι που δυστυχώς δεν γίνεται σήμερα από τις θύρες USB και κατά επέκταση από τις ψευδοσειριακές που κυκλοφορούν με τα γνωστά adaptors. Λύση όμως υπάρχει με μια μικρή προσθήκη στο Zont μπορείς να αποφύγεις και το καλώδιο και τα λαγκαρίσματα και να λειτουργείς ελεύθερα. Το πως θα το πούμε από κοντά με τη πρώτη ευκαιρία.
Προς το παρόν αυτά.
Καλό βράδυμερικών μS