-
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ HELLENIC PULSE
@dimitrisps οποιαδηποτε απορια υπαρχει ακομη μεσα σε λογικα πλαισια πολυ ευχαριστως να απαντηθει
-
@fisherman Καλημέρα.. Η βασική είναι 167 h . Δεν είναι όμως η μοναδικη
-
σε ευχαριστω φιλε για τις ευχες σου. πριν ακομη ξεκινησει η κατασκευη ειχα μιλησει για συνεργασιες και προτασεις. δυστυχως για μια ακομη φορα απεδειχθη οτι στην ιδιοσυγκρασια του Ελληνα δεν ταιριαζουν τα προλεγομενα. ο μπαρμπας ομως ειδικα με τις συνθηκες που εχουνε διαμορφωθει το τελευταιο ετος ειναι περαν του δεοντος αισιοδοξος . ειναι μονον η αρχη.ο χρονος και η συνεχεια αυτης της προσπαθειας γενικα στον συγκεκριμενο χωρο ειμαι πλεον σιγουρος οτι θα μας δικαιωσει . δουλια και υπομονη θελει. ευχαριστω και παλι
| last edited by dimitrisps Φήμη: 405 | Δημοσιεύσεις: 7481 -
@dimitrisps Δημήτρη μήπως έχει γίνει λάθος τυπογραφικό στο transmitter 6kw peak to peak;
Όλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
-
καλημερα στην παρεα! επειδη βλεπω οτι δεν υπαρχουν προτασεις ειπα να προτεινω εγω μια απο τις αρκετες ηδη που εχουμε στο μυαλο μας για τις επερχομενες εξελιξεις τις οποιες βεβαιως οι ηδη κατεχοντες θα τις απολαυσουν δωρεαν. τι θα λεγατε περα απο τις εργοστασιακες ρυθμισεις οι τυχον δικες να γινονται με φωνητικες εντολες χωρις να πειραζετε τιποτα??
-
Μπράβο σου ρε Δημήτρη.. αυτά που επιδιώκεις είναι καινοτόμα στον χώρο και σου αξίζουν συγχαρητήρια άλλωστε οί λεπτομέρειες κάνουν τήν διαφορά.. αυτά και σέ συνδυασμό με ένα δυνατό και σταθερό μηχανήμα δημιουργουνε ένα άκρως ανταγωνιστικό εργαλείο έρευνας.. φτιαγμένο στήν Ελλάδα από Έλληνα.. Καλές πωλήσεις και να μήν σταματήσεις να προσπαθείς...
-
@lyras να σαι καλά Στελλαρα. Να'σαι σίγουρος ότι ο μπάρμπας δεν σταματάει. Στην αρχή ειμαστε ακομη
-
Και φυσικά η εξέλιξη δεν σταματάει εδώ
Στο παλμικό θα υπάρχουν συνέχεια αναβάθμισής που θα έρχονται απο τα άγρια πεδία και όχι σε δοκιμαστιρια
Είναι διαφορετικό να εξελίσσεται κατι απο ενα ψαχτιρι και διαφορετικό σε ενα εργαστήριοΚαλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1 -
@dimitrisps
Δες το σα FAG(frequently asked questions).Μπορεί να δουλέψει χωρίς ταμπλέτα;
Μπορεί η εφαρμογή του να εγκατασταθεί σε κινητό Android;
Πια είναι η αυτονομία μηχάνημα ταμπλέτα;
Γενικά τούρμπο ισούται αυξημένη κατανάλωση, χωρίς τούρμπο πια η σχέση απόδοσης διάρκειας και το αντίστροφο;
Τι γενιάς Bluetooth χρειάζεται και πιος ο χρόνος απόκρισης μεταξύ μηχανήματός υπολογιστή.
Εάν έχω δικό μου pc είναι δυνατόν να δουλέψει το μηχάνημα;
Εάν το κινητό μου, ταμπλέτα, pc έχει ενσωματωμένο GPS είναι δυνατόν να αποθήκευση το πρόγραμμα σημεία στόχου και εαν ναι σε τι φόρμα;"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you."| last edited by moyia Φήμη: 477 | Δημοσιεύσεις: 4808 -
@moyia σακη μου χρονια καλα αν και τον ξεχασες τον μπαρμπας σου. οι απορειες σου θα λυθουν λειαν συντομως και φυσικα ειδικα απο εσενα περιμενω και προτασεις βελτιωσης
-
Σορυ μπαρμπα που ποσταρω εδω αλλά εχασα την σελιδα του mpros 1.....τελος παντων μολις γυρισα απο το βουνο και για εκεινο το αμπρι που σου ειχα πει περισι το χτυπησα ανετα σημερα το πρωι και το ανοιξα...το μηχανακι πολυ ησυχο υο δουλεψα στο 2 με το 1.5 τελαρο ειχε οροφη 1 μετο χωμα και απο υψος 1.8 .με 2 μετρα......ευρηματα δυστυχως αλοιωμενα "σιδερικα" και πυρομαχικα σε καλη κατασταση...και 3 τσουβαλια ιματισμο
-
@macgyver δεν εχασες τιποτα ανηψουδ. το mpros 1 υποστηριζεται και θα συνεχισει απλα επρεπε να γινει μια επιλογη οσο αναφορα το θεμα της διαφημησης. συνχαρητηρια για το ευρημα