https://www.youtube.com/watch?v=-XBR2COaHMo
ξαναβάζω κάτι που μ' εκφράζει απόλυτα λόγω των ημερών αλλά και γιατί ζωντόβολα του pronews, φροντίζουν να διαστρέφουν τα πάντα, είτε από εμμονές είτε από λίγο μυαλό. (Σχολιάζοντας την ενημέρωση του ΥΕΘΑ για τα 36 δικά μας που αναχαίτησαν 20 τουρκικά), βρίζουν και φωνάζουν γιατί δεν τους ρίχνουμε, γιατί κάνουμε τόσα έξοδα άδικα, γιατί τα έχουμε και δεν τα χρησιμοποιούμε καταλλήλως κλπ.
Ο άνθρωπος είπε κάτι πολύ-πολύ απλό, και συνάμα πολύ απειλητικό. """Εϊ ψιτ μαλάκα, οι εποχές που σηκώναμε 2-3 αεροπλάνα για τις αναχαιτίσεις περάσαν. Τώρα όταν θα επιχειρείς κάτι, θα βρίσκεις περισσότερα από τα δικά σου, και μάλιστα 2 τύπων, για να μην ξέρεις από που θα σού'ρθει αν επιλεγεί αυτή η επίθεση"".
Με λίγη υπομονή ακόμη ίσως να επιλεγεί και αυτή.
-
Αφιερωμένο (επιτρέπτε μου)
-
@Dark-Rider
το αγαπημένο μου και κατ' ομολογία του, αυτό που τον δυσκόλεψε στην ερμηνεία του.
Youtube Video -
@Chris1 πάνω που βάζει Ρεπάνη..... πετάς Στέλιο;;; Θέλεις να πάθουμε τίποτα;;; Άσε να κάνει πρόγραμμα..... έχει φουριες.....και το πάει και μουσικά. Έχει ρεντα απόψε το παιδί!!
Όλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
-
Ο/Η @Dark-Rider είπε στο Αφιερωμένο (επιτρέπτε μου):
Αυτό είναι το δικό μου αγαπημένο... Στην υγειά σας...
Όλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
-
Και μιάς και η ειδησεογραφία τρέχει θετικά για μερικά θεματάκια που μας απασχολούν επαγγελματικά, βάζω ΤΟ
Youtube Video -
Αφιερωμένο στ φίλο @Chris1 απο τις κρυφές αγάπες του (ελληνικές ρωσικές κ αρμενικές) στο τραγούδι μια Αρμενίσα
Youtube Video -
@ΑΝΔΡΕΑΣ
ρε φίλε, έβγαλε όλο το τραγούδι καθιστή. Πώς να............ αξιολογήσω τη φωνή της , αν δεν τη δώ όρθια και με ...μαγιό? -
Ο/Η @Chris1 είπε στο Αφιερωμένο (επιτρέπτε μου):
@ΑΝΔΡΕΑΣ
ρε φίλε, έβγαλε όλο το τραγούδι καθιστή. Πώς να............ αξιολογήσω τη φωνή της , αν δεν τη δώ όρθια και με ...μαγιό?Άι διες την κ όυρθια σαλινικιε είναι κ Αρειανού ..με μαγιό στ Κω συχνάζει τ καλοκαίρια την έχω πετύχει δύο χρονιές
Youtube Video -
Ο/Η @ΑΝΔΡΕΑΣ είπε στο Αφιερωμένο (επιτρέπτε μου):
@Chris1 πίσω κ θα τ που ούλα στ γναικας ιπτάμενου ζαγαρ
Εμ, άντε τώρα εγώ να σχολιάσω.
Κρατάω όμως την πληροφορία για Κώ. -
Ο/Η @Chris1 είπε στο Αφιερωμένο (επιτρέπτε μου):
Ο/Η @ΑΝΔΡΕΑΣ είπε στο Αφιερωμένο (επιτρέπτε μου):
@Chris1 πίσω κ θα τ που ούλα στ γναικας ιπτάμενου ζαγαρ
Εμ, άντε τώρα εγώ να σχολιάσω.
Κρατάω όμως την πληροφορία για Κώ.Ότι θες γ Κω πενταστερο σε τιμή απλού δίκλινου ..Θα σε στείλω αύριο πρεπ ν χουμε γνουριστει τελικά τώρα είμαι νευριασμενους
-
Ο/Η @pro είπε στο Αφιερωμένο (επιτρέπτε μου):
Να τους κ αναρχικός λαζαρος δεν μας έφτανε κουμουνιστής @Chris1 ..