@soulis1 ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ το video που λες ...και σε ποιο δοκίμιο το έχεις βάλει;;...εγώ δεν θέλω σε καμία περίπτωση να βλάψω την επιχείρησή σας ...αντιθέτως όπως είπα και στον τυρέμπορα...θέλω να βρεθεί ένα τέτοιο μηχάνημα...το οποίο με ενδιαφέρει για το λόγο του ότι αυτό που ψάχνω είναι μέσα σε στάμνα σκεπασμένη από πάνω με το πιάτο της και από κάτω βουλωμένη με φελλό...αλλά ευχαρίστως όταν βρεθώ σύντομα σε ένα γάμο στην θεσσαλονίκη θα σε πάρω τηλέφωνο...να κάνουμε το τέστ και αν το περάσει το νέο μηχάνημα θα το αγοράσω επιτόπου...τον τυρέμπορα μέρες που είναι δεν θέλω να τον δω στα μάτια μου επειδή με έβαλε σε έξοδα και στο τέλος το τεστ που του έβαλα δεν το ακούμπησε με το μπρος και άρχισε τις δικαιολογίες...οτι φταίνε τα γουοκι τοκι της φρουράς του βουλευτή που μένει δίπλα...οτι φταίει το ντιλέι...και στο τέλος με έβρισε κιόλας...και ήμουν εγώ που τον υποστήριζα εδώ μέσα και πολλά μέλη τα έβαλαν μαζί μου οτι υπερβάλω...ναι είχα άλλη αίσθηση απο το καράβι και απο το ιντερνετ...και μόλις στο τέστ απέτυχε άρχισε μια αναίτια επίθεση...αλλά...εγώ θα πω της κοντής ....της πσ.....οι τρίχες της φταίνε...μακάρι αυτο το εργαλείο που έφτιαξες ΕΣΥ SOYLIS να είναι τοπ....και θα πώ και κάτι ίσως είμαι και η αιτία να βγεί κάτι ισχυρό και καλύτερο...απο το βρος 1...εύχομαι καλό ΠΑΣΧΑ με υγεία και χρόνια πολλά..σε όλους...
-
hellenic pulse second version
Τζάμπα χαλατε την καρδιά σας
- αν διαβάσεις τη έγραψα για το τεστ σου θα δεις οτι έχει βαση αυτό που λες κατα κάποιο τροπο που δεν μπορώ να εξηγήσω στον αέρα το μινελαμπ το σκέτο τυλιγμένο καλοδιο το έπιανε πάνω απο 50 πόντους ενω το κλειστό με το ζόρι 15 με 20.
Το μπρος το πέρασα απο πανω με διάφορες ρύθμισής ως προς την δύναμη
Με κομμένη δυναμη το έπιανε καθαρά μόλις το τσιταρισα δεν το έπιανε
Το χελενικ το έπιανε αρκετά καθαρά με χειριστή τον κατασκευαστή του και εμένα και πολλούς άλλους παρατηρητές
Το γυμνό καλοδιο το έπιασαν όλα
Καλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1 - αν διαβάσεις τη έγραψα για το τεστ σου θα δεις οτι έχει βαση αυτό που λες κατα κάποιο τροπο που δεν μπορώ να εξηγήσω στον αέρα το μινελαμπ το σκέτο τυλιγμένο καλοδιο το έπιανε πάνω απο 50 πόντους ενω το κλειστό με το ζόρι 15 με 20.
-
@twins ρε φιλε συγνωμη αλλα εγω παρακινηθηκα απο το ποστ το δικο σου για την μαμημενη σταμνα σου οτι την πατησε και την εβγαλε το μπρος 1 και πηγα και το αγορασα... δηλ τωρα τι αλλαξε??? Τελος παντων να μην βαλω και το δικο σου το ποστ που διαλαλουσες να το αγορασουν ολοι οι κοινοι θνητοι ληξε το εδω γιατι με τα λεγομενα σου θα ξεκινησει 3ος παγκοσμιος με εμενα μπροσταρη
-
Και κατι τελευταίο
Η επιχείρηση μου είναι η εμπορία ανταλλακτικών αυτοκινήτων
Και τις Χριστίνας φυτώρια
Αν αποφασίσουμε να εμπορευτουμε μηχανήματα θα το κάνουμε ευρέως γνωστό.
Το νεο παλμικό που μιλάμε εγώ ανακατευτηκα στην βελτίωση του με παρατηρήσεις και ιδέες ώστε να γίνει κατι καλό.
Δεν ειμαι ουτε ηλεκτρονικός ουτε γκουρού κατασκευαστής.....
Το να παντρέψει κάποιος μια ιδέα με άλλους 2 και να δώσει την γνώμη και την λιγοστή γνώση δεν βαφτίστηκε κατασκευαστήςΚαλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1 -
Το μηχάνημα βάρεσε στην πρώτη του έξοδο πριν καλά - καλά πειραματιστώ στις δυνατότητες του. Το έβαλα "ΟΝ" και το άφησα στις ρυθμίσεις που είχε. Έβαλα το δικό μου (εννοώ δικής μου κατασκευής) να το τσεκάρω.... δεν άκουσα κιχ. Έβαλα ένα εργοστασιακό με 58αρι δίσκο (Ας μου επιτρέψετε να μην πώ την εταιρεία και το μοντέλο)...και πάλι βουβό. Συνέχισα την έρευνα μου. Από περιέργεια στην επιστροφή σταμάτησα στο ίδιο σημείο. Ξανά έβαλα το hellenic pulse αλλά δεν "έπιασε" τίποτα. Το γύρισα σε "TURBO MODE" όπως το είχα αρχικά και σήκωσε από ήχο τον τόπο. Έβαλα πάλι το εργοστασιακό με τον 58αρι δίσκο ...και πάλι βουβό. Επειδή η ώρα είχε περάσει έφυγα και επέστρεψα την επομένη χωρίς μηχανάκια...
Έσκαψα 135 εκατοστά και δεν βρήκα τίποτα.... μπάζωσα την τρύπα και φύγαμε γιατί υπέθεσα ότι το hellenic pulse με "παραπλάνησε". Το βράδυ το ξανά συζητήσαμε και είπαμε να επιστρέψουμε την επόμενη με το εργοστασιακό και το HELLENIC PULSE. Ανοίξαμε περισσότερο την διάμετρο της τρύπας, τα κάναμε λίγο αναίσθητα γιατί "φώναζαν" μέσα στην τρύπα και αφού κατεβήκαμε εύκολα πλέον στα 60 εκατοστά το "εργοστασιακό" έπιασε "στόχο". Σε βάθος 216 εκατοστών βγάλαμε τον πάτο από βαρέλι 220 λίτρων.
Μήτσο το HELLENIC PULSE είναι άπαιχτο......μπράβο σου. -
@soulis1 εάν χρειαστείς κανονικό δοκιμαστηριο... Έχω την άδεια στα χέρια μου από αυτό που είδες.... Ξέρεις τι εννοώ, έλα να δοκιμάσεις ότι θέλεις. Πριν σηκώσουν κανένα ξενοδοχείο.... Χαχχα
Όλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
-
@macgyver φίλε macgyver και εγώ με το πρώτο τέστ νόμισα οτι έπιανε την στάμνα με τα ευγενή μέταλλα μέσα....όταν μου είπε ο φίλος μου ιδιοκτήτης του οικοπέδου που έγινε το τεστ ότι εκεί που χτυπούσε ήταν μπετόβεργα τρελάθηκα...πήγαν την άλλη μέρα και την έβγαλαν οι δικοί μου...εν συνεχεία περάσαν από πάνω από την θαμμένη στάμνα ότι μηχάνημα ισχυρό υπάρχει και δεν την χτύπησε κανένα (στο 1 μέτρο βάθος)...εγώ όμως είχα εκτεθεί από τα ποστ που ανέβασα...διότι παρασύρθηκα...ζήτησα να τεστάρω ακόμα μία φορά το μηχάνημα αυτό και έγραψα οτι θα βγω να πω την αλήθεια και συγκεκριμένα απάντησα σε φίλο εδώ μέσα που μου έβαλε χέρι...οτι λέω υπερβολές..και οτι δεν είναι έτσι...ζήτησα λοιπόν από τον εμπορεύοντα να πάνε δύο δικοί μου στον άγιο κων/νο να το δοκιμάσουν σε δικό του χώρο ....πράγματι δέχθηκε ...και είπε επί λέξη ///θα το ξεσκίσω//...//ένα μέτρο ποιο πάνω θα το σηκώσω//..πρώτα πέρασε το μηχάνημα από πάνω από τα μπάζα και από το σκάμμα και δεν ακούστηκε κιχ...μόλις θάψαμε την στάμνα και πατικώσαμε το χώμα πέρασε από πάνω με τα δύο τελάρα...το μικρό και το 2χ2 και δεν ακούστηκε τίποτε...ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ εγώ δεν είπα ποτέ οτι δεν πιάνει μέταλλα στα βάθη που λέει ..οτι δεν είναι ήσυχο...μια χαρά τα πιάνει...κιβώτια-τενεκέδες κλπ ..τα οποία έχουν επαφή με το χώμα...και μπράβο ...αλλά εμένα δεν μου έκανε για το θέμα που το θέλω...υλικό μέσα σε πήλινες στάμνες σκεπασμένες από πάνω με το πιάτο της και στο πυθμένα της που έχει μία τρύπα την σφράγισα σφικτά με πλαστικό φελλό από κρασί...αν διαβάσετε καλά τα ποσταρίσματά μου θα δείτε αυτά που λέω...έστειλα και σε άλλο έμπορα μία ίδια στάμνα ...όμως επειδή εκείνος είναι έμπορας...την κράτησε και την έστειλε στις εταιρίες που συνεργάζεται...να δουν τι συμβαίνει...δεν με άρχισε στα βρισίδια....και τις ψευτιές ...οτι έφταιγαν τα γουόκι τόκι της φρουράς του βουλευτή εκεί δίπλα....ότι οι χαλκοσωλήνες ήταν κουλούρες και έκαναν πηνίο και ρούφαγαν το σήμα ...ότι έφταιγε το ντιλέι κλπ...εγώ δεν είπα τίποτε και μία μέρα κάποιος έγραψε κάτι και με άρχισε τα βρισίδια..οκ μακάρι ο SOYLIS να βγάλει ένα καλύτερο να περνάει και την στάμνα ..καλό θα είναι για όλους....αλλά θα κάνω όπως θέλω εγώ το τεστ ...αυτά του αέρος δεν είναι τεστ...και απορώ γιατί όταν σκάβετε δεν βάζετε μία κάμερα να γράφει συνεχώς...να μην υπάρχει αμφιβολία ούτε να παρασύρονται οι ενδιαφερόμενοι...αυτά προς διευκρίνηση....καλό Πάσχα σε όλους...
-
@twins εγινε φιλε κατανοητο..... δεν γνωριζα οτι δεν ειχες παρευρεθει εκει αλλά μετα το ποσταρισμα σουτοτε οτι το ειχε πιασει εγινε ξεσηκωμος αν θυμασαι
-
Εγώ λέω ότι τεστ που γνωρίζουν οι χειριστές το σημείο μηδέν του δοκιμαστηριου δε λένε τίποτα. Υπάρχει δυνατότητα να πηγαίνει βαθιά αλλά τι να το κανείς όταν δίνει ίδιο ήχο στα 2 μετρα στο δοκιμαστήριο με ένα δυο σκουπίδι μικρά στους τριάντα πόντους. Ο διαχωρισμός κατα εμου κρίνεται απαραίτητος γιατί σου λύνει τα χέρια σε τέτοια περίπτωσι. Μεταπολιση έχει το μηχάνημα γιατί εδώ τα λεφτά είναι αρκετά; Από μπαταρία κρατάει;
Το σπουδαίο είναι τι ψάρια πιάνει εκεί που δεν ξέρεις που είναι ο στόχος και θέλεις εκει τρόπους και εργαλεία για να ξεχωρισεις. Καλά τα σούπερ βάθη αλλά θέλουν σινδιασμο με αλά πράματα αλιως πατάτα το καρπούζι. Τι το θες το όπλο το δυνατό με μια στραβή κανι; Τα σούπερ σκάν κάποτε μπορεί να πηγαίναν λιγότερο αλλά μπορούσες να ξέρεις τι είναι βαθιά και τι όχι
Σκέψεις κάνω σε αυτά που είδα εσείς ξερεται καλιτερα ισως -
Αν εγώ σκαψω ενα δοκιμαστιριο
Και κάνω ενα σχέδιο με στόχους
Και πω πχ ο νούμερο 1 είναι 50 ποντους ο νούμερο 2 είναι 1 μέτρο ο νούμερο 3 είναι 3 μέτρα
Όταν θα περάσουν απο πανω πχ ενα δέλτα ενα μπρος και ενα λονενς θα αλλάξουν τα βάθη;;;;
Γιατί όπως είναι γνωστό τα δοκιμαστιρια που στήνω είναι ανοιχτά σε όλους και οποία ωρα και μέρα θέλουν .
Τώρα ετημαζω αμπρι με επίπεδα άντε να δούμε τη θα ακούσω 😢Καλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1 -
Ο/Η @soulis1 είπε στο hellenic pulse second version:
Τώρα ετημαζω αμπρι με επίπεδα άντε να δούμε τη θα ακούσω
Σουλη παντος δεν θα ακουσης μπραβο για αυτο που κανης.
-
@TechnoManiak η στάμνα χωράει 10 κιλά υλικό άντε να το κατεβάσω στα 7 κιλά...σκραπ μπρούτζο ---χαλκό---αλουμίνιο...η γλάστρα είναι 25 ύψος γεμάτη μπρούτζο και χαλκό 45 πλάτος μέσης και 30 λαιμό και κάτω μέρος..
-
@macgyver θυμάμαι....και εγώ ενθουσιάστικα ...αλλά μετά διαψεύστηκε ο ενθουσιασμός μου ...και με πείραξε πολύ...ξέρεις κάτι ...εγώ δεν είχα να κερδίσω τίποτε...μου έφτανε και περίσσευε ότι το κατασκεύασε Ελληνας...εγώ το μηχάνημα δεν το ήθελα για Ελλάδα ...αλλά για Αίγυπτο...σκόπευα να το παρουσιάσω σε έκθεση ...είχα βρει και συνεργάτες να συνεργαστούν με τους Ελληνες κατασκευαστές ...αυτοί εκεί στην Αίγυπτο δεν ψάχνουν κιβώτια σιδερένια...αλλά υλικό μέσα σε πήλινες στάμνες...και ιδικά στην περίπτωσή μου το θέμα εκεί ήταν υπαρκτό...έβαλαν εκσκαφέα και τα έβγαλαν μαζί με το κράτος...το υλικό ήταν ελληνικής οικογένειας εξ Αιγύπτου που έφυγαν στην Ελλάδα επί διωγμών Νάσερ και τα άφησαν εκεί...τα οποία τα γνώριζε η γιαγιά που η ίδια τα έβαλε...τότε...μέσα σε 6 πήλινες γλάστρες... δεν ρίχνω σε κανένα ευθύνη γιατί δεν βρέθηκε μηχάνημα να περνάει τις πήλινες γλάστρες και έχασα και εγώ ένα σεβαστό μερίδιο...με πείραξε που εκτέθηκα σε συνεργάτες μου στην παραπάνω χώρα...δεν είμαι άνθρωπος που την μία λέει αυτό και μετά το άλλο...οι σχέσεις με τον αραβικό επιχειρηματικό κόσμο χτίζονται ωρα με την ώρα ..με βάση την αλήθεια..αν πεις ψέματα τους έχασες...και εγώ ίδρωσα να τους εξηγήσω τι έγινε... και να ξαναχτίσω την εμπιστοσύνη μαζί τους...δυστυχώς δεν είναι μόνο το μπρος που δεν πέρασε το τεστ της στάμνας...είναι όλα τα τελάρα του εμπορίου...ακόμα και το mineleb 5000 δεν το ακούμπησε στο 1+20 βάθος... αλλά να μην τα ακούμε και από πάνω οτι δεν έγινε έτσι στο τέστ...ότι έφταιγε ο βουλευτής με τα γουόκι τόκι...η το ένα η το άλλο κλπ...ή το πιάνει ή δεν το πιάνει...επαναλαμβάνω αν και γίνομαι βαρετός...εμένα δεν μου κάνει επειδή για το θέμα μου είναι αναξιόπιστο...και ξαναλέω...το μηχάνημα αυτό είναι καλό για σιδερένια κουτιά ...τενεκέδια...παλιοσίδερα...και μέταλλα που ακουμπάνε στο χώμα....και τα βάθη που λέει τα έχει...και ήσυχο είναι...και δεν κάνει διαχωρισμό...το τελειώνω εδώ το θέμα γιατί δεν θέλω να ξαναακούσω για το μηχάνημα αυτό...αν λέω ...αν ο SOULIS έφτιαξε κάτι καλύτερο που να κάνει για την δουλειά μου...θα το δούμε στο εγκύς μέλλον...τέλος soulis κανένας δεν θα σου πει μπράβο τώρα...εσύ κανε σωστά με διαφάνεια την δουλειά σου κάνε το τέστ που περιέγραψα στον ARGI (με την στάμνα) σε παλαιότερο ποστάρισμά μου...εκεί υπάρχουν φωτογραφίες με τις γλάστρες για όσους δεν τις είδαν...δυστυχώς από εδώ που είμαι δεν έχω την δυνατότητα να στείλω φωτογραφίες ...και θα αμειφτείς και ηθικά και υλικά...καλό Πάσχα...
-
Ο/Η @Λεων είπε στο hellenic pulse second version:
Απευθηνομαι σε εσας που ζητατε διαχωρισμο σε βαθος...
Θα γραψω μονο αυτο...θα περιμενετε κι αλλη μια ζωη...!!!
O διαχωρισμος ας ειναι πιο επιφανιακος αλα καλα ειναι να υπαρχει μηπως και περνεις χαμπαρι ποια ειναι τα επιφανιακα σκουπιδια και πιοι ειναι οι στοχοι σς βαθος. Αμα σας βαλω με αυτα τα μηχανακια τρια τεσσερα κοντινα σκουπιδια στους εικοσι ποντους θα τα βλεπετε σαν ενα στα δυο μετρα. Δεν χριαζετε διαχωρισμος σε βαθος παιδια. Καταλαβατε γιατι χρειαζετε;
-
@toktok γυριζεις το τελαρο ορθιο. ασε που αυτο που λες δεν υσχιει. τα επιφανειακα τα καταλαβαινεις αμεσως
-
Καταλάβετε μια και καλή τα δισκάκια είναι για τα επιφανειακά ότι χτυπήσει το τελάρο βγαίνει.
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
@toktok φιλε τοκ μην τα μπερδευεις τα πραγματα...αλλο διαχωρισμος και αλλο να ξεχωριζεις τα σκουπιδια στους 20 ποντους...δηλαδη αν πανω απο εναν βαθη στοχο υπαρχουν 2-3 σκουπιδια νομιζεις οτι υπαρχει μηχανημα το οποιο να αγνοει τα σκουπιδια και να πιασει μονο το στοχο??? ξεχασετο με παλμικα τελαρα...αυτο μπορει να γινει μονο με μαγνητομετρα τα οποια δεν επηρεαζονται πολυ απο σκουπιδια και βλεπουν σε βαθος...εννοειται Μαγνητικα μεταλλα και οχι ευγενες.
Επισης για τα σκουπιδια που αναφερεις στους 2-30 ποντους εννοειται οτι διαχωρισμο να ειχες, δεν θα εμεινες ανεπηρεαστος απο αυτα.
-
@twins οκ φίλε μου, τις ερχόμενες ημέρες θα ετοιμάσω το δοκίμιο, θα το βάλω στο 1 μέτρο βάθος και θα κάνω τις δοκιμές.
Εύμομαι Καλή Ανάσταση.