@μερακλης βρε καλως το μισο μουσι!!! μουλειψες ρε φιλε ας ειχαμε αντιπαραθεσεις!!!
-
hellenic pulse second version
Ο/Η @spyrakos7 είπε στο hellenic pulse second version:
Δημήτρη δεν έτυχε να δω το συγκεκριμένο βίντεο, οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη.
Απλώς για εμένα οι συνθήκες ψαξίματος ουδεμία σχέση έχουν με τις συνθήκες δοκιμών.δες το λοιπον και κανε και εκει την κριτικη σου. οσο αναφορα τα οικονομικα λεφτα υπαρχουν χιχι
Δεν αμφισβητώ τις δυνατότητες του μηχανήματος αλλά τον τρόπο δοκιμής (για να μην παρεξηγούμαι).
Όσο για το να έρθω σε κάποια συνάντηση, θα γίνει και αυτό κάποια στιγμή αρκεί να στρώσουν λίγο τα οικονομικά μας και να μειωθούν οι υποχρεώσεις.
-
Στην συνάντηση στο δοκιμαστιριο πέρασαν 6 παλμικα
Τα 3 πιάσαν καθαρά τους στόχους
Ενα λονεντζ το χελενικ και το μπρος
Εγώ αυτά είδα αυτά λέω
Τώρα το πεδίο μονο εύκολο δεν ηταν λόγο παρεμβολών απο μετασχηματιστή σε απόσταση αναπνοής
Σκεφτητε οτι το GPX 5000 δεν μπόρεσε να συντονιστήΚαλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1 -
@spyrakos7
Το να κάνουμε ενα δοκιμαστιριο με 10 στόχους για τοπικά και 2 για ραυδοσκοπικα και αποστατικα και χρονο και χρήμα στοίχησε
Οτι μπωρεσα έκανα
Δεν είναι δυνατόν να είναι όλοι ευχαριστημένη.
Τουλάχιστον να αναγνωριστεί η προσπάθεια που κάνουμε
Ενα μέτριο η κακό δοκιμαστιριο είναι καλύτερο απο το καθόλουΚαλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1 -
@soulis1 ανηψουδ οταν αυτο που κανεις το αγαπας μην ζητας επιβαιβαιωση η χειροκροτημα. απλα το κανεις γιατι ειναι το μερακι σου. δεν ξερω φετος αν ειχες βοηθεια αλλα εγω σαν μπαρμπας σου δινω συνχαρητηρια για οτι εκανες με ολα τα επακολουθα (κουραση χρονος εξοδα). θυμισου περισυ που μου ηρθες με το φορτηγο εκεινη την χαρχαλω επανω στην σκοτινα!!! δεν σε λυπαμαι και δεν με λυπαμαι ! το ιδιο εχει κανει και το παλιολιονταρο και οσιδερας οπως και εγω. το καναμε και οσο μπορουμε θα το κανουμε γιατι με το μπαρντον ειναι η καυλα μας!!! υπαρχουνε συναδελφοι και μαλιστα αρκετοι που το εκτιμουν και μας τιμουν εφοσων μπορουν. παντα στον κανονα θα υπαρχουν και οι εξαιρεσεις. καλη προθεση διαθεση και συναδελφικοτητα. συνχαρητηρια και παλι . ψαχτο ομως γιατι οπως με ενημερωσαν βγηκε ενα καινουργιο προγραμα για προστατευομενα ειδη, ειδικα οι φωκιες εχουν επιδοτηση τρελη!!!!!
-
@twins ναι έγινε διάβασε το νήμα της συνάντησης
Καλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1 -
@soulis1 Συγχαρητήρια για τη καλή προσπάθεια!
Σίγουρα η κατασκευή ενός αμπρί με δυνατότητα εισαγωγής δοκιμίων από την άλλη πλευρά των Μ/Τ του δοκιμαστηρίου θα ήταν καλή! -
@soulis1 ρε σουλη αν ειναι να γινει μια σωστη κατασκευη μην την κανεις εκει μεσα!!! καντην καπου αλλου υπο κσ συνθηκες βουνου δλδ!! τωρα μεσα στους μετασχηματιστες υψηλης και κατω απο καλωδια μεσαιας τασης δεν μπορεις να βγαλεις σωστα αποτελεσματα για τις επιδοσεις του καθε μηχανηματος. περαν τουτου δεν αντιπροσωπευουν και τις συνθηκες του βουνου!!
-
@soulis1 Ρώτησα αν κάνατε το τεστ που έκαναν οι δικοί μου στο λιοστάσι του Τυρέμπορα..με την πήλινη στάμνα....και δεν έβγαλε άχνα το μπρος...και με το 2Χ2 τελλάρο...μιλάω για την πήλινη στάμνα που είναι έτοιμη ...την έχει ο τυρέμπορας θαμμένη στο 1+20 στο χωράφι του στον Αγιο Κωνσταντίνο...πάρτε την και κάντε τεστ μπροστά στην κάμερα..όπως είναι σκεπασμένη...με το καπάκι της ...όσο για τα τενεκέδια ναι τα πιάνεις στα τρία μέτρα ...τα πιάνεις όμως και με μαγνητόμετρο...ετσι που κάνετε τα τέστ πράγματι έξω έξω τον τενεκέ τον πιάνει...και στα τρία μέτρα ..βάλτε τον ενάμιση μέτρο μέσα στην σπηλιά και μπαζώστε τον...να δούμε αν τον πιάνει...στον αέρα όλα τον πιάνουν λίγο πολύ...
-
@twins
Ειλικρινά έχεις πάει ποτέ στο βουνό?
Έχεις ποτέ βγάλει κάτι μέσα από τη γη?
Η στάμνα και τα δοκιμαστήρια είναι Playmobil για τα παιδάκια.
Άσε τη θεωρία για το τέλειο μηχάνημα, τα δοκιμαστικά που έχεις κάνει και ότι άλλα κουραφέξαλα νομίζεις και τράβα στο βουνό γιατί δε μπα να λες ότι έχεις το χέρι του Μίδα εκεί είναι που οι περισσότεροι κυνηγούν λαγούς με πετραχιλια.Δεν υποστηρίζω ούτε το Μήτσο ούτε κανένα απλά βαρέθηκα να σε διαβάζω και λοιπούς σαν εσένα.
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you."| last edited by moyia Φήμη: 477 | Δημοσιεύσεις: 4808 -
@twins πραγματικά δεν σε έχω καταλάβει
Μου ζητάς να κάνω 800 χιλιόμετρα να ξεθαψω την στάμνα που έκανες εσύ και να την ξαναθαψω Θεσσαλονίκη και να τραβανε με κάμερα όλοι την διαδικασία ;;;;;;;;;;;;
Εγώ παρόμοια στάμνα εβαλα στο 1,20 όπως και σκέτο τυλιγμένο καλοδιο στο ίδιο βάθος.
Τα αποτελεσματα τα έχω αναρτηση.
Να σου κάνω εγώ μια πρόταση
Ελα να πάμε μαζί να σκαψουμε να βάλουμε το δοκίμιο που θα έχεις κατασκευαστή απο εσένα και να δουμε τη κάνουν τα μηχανήματα.Καλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1