καλησπερα. κερο εχω που ψαχνω για ενα χορτοκοπτικο που μου χριαζετε , καταλιξα στο ΚΑΒΑΣΑΚΙ tj 53 διοτι αυτα τα κιτρινα κ πορτοκαλι δενννν..
το βρεικα ιντερ.. εχει 315-320-Ε κ πηρα τηλ αθηνα λεει ο κυριοσ βαλε τα λευτα στο λογ ... κ οχι τοσα αλα πολυ πιο λιγα ,, με προβληματισε κ δεν εκανα κινηση , τι να κανω ? για πεστε καμια γνωμη ......οπιοσ ξερει..
αμα εχομε καπιον στην <<ικογενια >> μασ εδω που ασχολιτε με αυτα ασ στιλει ενα μην....ευχαριστω......
-
χορτοκοπτικο
-
χορτοκοπτικο
Φίλε μου επειδή το είχα ψάξει και εγώ αυτό το θέμα διάβασα και μου είπαν ότι τα Kawasaki σαν μοτέρ είναι καλά και δυνατά. Το πρόβλημα όμως είναι ότι βάζουν σε αυτά μπαστούνι κινέζικο και επειδή έχουν δυνατά μοτέρ όπως σου είπα τα σπάνε τα κόβουν τα μπαστούνια γι αυτό και η τιμή τους είναι πιο χαμηλή μάλλον. Αν μπορεις να βρεις με μπαστούνι απο Ιταλία η από Ιαπωνία πάρτο νομίζω. Ρώτα τον πωλητή τι μπαστούνι προέλευσης φοράει και αν τον εμπιστεύεσαι εσύ θα κρίνεις μετά.
Ο επιμένων νικά!!!
-
χορτοκοπτικο
@loukilouk εδω εινε το προβλημα που να ξερεισ τι θα στειλουν αμα δεν το δεισ , εινε μπερδεμα να στειλεισ τα λευτα κ μετα????
παλια οτι περαμε το στελαν το βλεπαμε κ πληρωναμε .....
παντοσ σε ευχαριστω φιλε......
αμα εχομε καπιον εδω που εχει κ μου σιγουρευει το [ τζαπαν ] να μου πει ..... -
χορτοκοπτικο
@JONY Είχα μιλήσει με πωλητή της περιοχής μου που είναι αντιπρόσωπος σε μηχανές Kawasaki και σε husqvarna αλλά πουλάει και χορτοκοπτηκά και αλυσοπροίονα, αυτός μου είπε ότι δεν φέρνει τα Kawasaki γιατί τα στέλνουν χωρίς μπαστούνια μόνο μοτέρ και μετά η μόνη λύση λέει είναι να βάλω κινέζικο μπαστούνι και για τον λόγο αυτό μου είπε δεν προτιμάει να τα φέρνει. Τώρα τί να σου πω μπορεί άλλος αντιπρόσωπος να λειτουργεί διαφορετικά. Του είπα όμως από την αρχή της συζήτησης ότι το θέλω για επαγγελματική χρήση.
Ο επιμένων νικά!!!
-
χορτοκοπτικο
@JONY Τίποτα φίλε μου σου μίλησα ειλικρινά γιατί και εμένα με είχε βάλει σε δίλημμα το Kawasaki λόγο τιμής, μάρκας και ποιότητας είμουν έτοιμος να το πάρω, αλλά με φρέναρε το μπαστούνι.
Ο επιμένων νικά!!!
-
χορτοκοπτικο
@JONY πάρε ένα στιλ και ησύχασε.Εγώ παλιά δούλευα μακιτα.καλό και αυτό.βέβαια έχουν τσιμπημενη τιμη
Οι κοιμισμενοι ειναι εργατες και συνεργοι σε αυτα που γινονται στον κοσμο.ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ