απο τις πρωτες δοκιμες σε ορυχειου χαλκου με 0,60 πηνειο. αυτα που θα δειτε ειναι τα πρωτα πειραματα, οι εξελιξεις εχουν τρεξει και θα τρεχουν επειδη υπαρχει απλα η δυνατοτητα, πιστευω σε πρωτη φαση οτι τα πηγαμε καλα.
Youtube Video
-
hellenic pulse
απ οτι με πληροφορησε ο soulis1η συναντηση θα γινει περι τα τελη φλεβαρη, θα χαρω να ειναι εκει οπως θα ειμαι και εγω και με τα 2 μπορει και με τα 3 τα μηχανακια τα γνωστα φιλαρακια μου να τα πουμε και να τα πιουμε οπως παλια ! ο μπαρμπας δεν κρατα κακιες αντιθετως στεναχωριεται που τελειως αδικως τον παρεξηγησανε, ειναι ετοιμος και προθυμος σε οτι γουστο θελουνε
-
hellenic pulse
δημητρη καταρχας να σε ευχαριστησω για την ευχη σου...καλοτυχο..και με την σειρα μου σου ευχομαι τα καλυτερα για τα μηχανηματα σου και να σου ευχηθω να μην σταματησεις να ψαχνεσαι και να βελτιωνεσαι...ετσι θα ερθει και η καθιερωση θελουνε δεν θελουνε.....οσο για το συγκεκριμενο μηχανημα δειχνει οτι ετοιμαζεις κατι πολυ καλο...αναμενουμε...
-
hellenic pulse
Ο/Η @lyras είπε στο hellenic pulse:
δημητρη καταρχας να σε ευχαριστησω για την ευχη σου...καλοτυχο..και με την σειρα μου σου ευχομαι τα καλυτερα για τα μηχανηματα σου και να σου ευχηθω να μην σταματησεις να ψαχνεσαι και να βελτιωνεσαι...ετσι θα ερθει και η καθιερωση θελουνε δεν θελουνε.....οσο για το συγκεκριμενο μηχανημα δειχνει οτι ετοιμαζεις κατι πολυ καλο...αναμενουμε.
γεια σου στελαρα. θα τα πουμε απο κοντα λειαν συντομως.
..