Διαχειριστής είναι αυτός που διαχειρίζεται κάτι, που το κρατά σε μιά μορφή σύμφωνα με τις οδηγίες της διεύθυνσης. Δηλαδή, όταν εντοπίσει ένα λάθος, διορθώνει το λάθος. Αν έχει εντολές με το που βλέπει ένα λάθος να δρά αυτοβούλως, τότε σημαίνει ότι η διεύθυνση έχει παραχωρήσει τα κλειδιά στον διαχειριστή, καθώς τις ώρες που αναλαμβάνει, είναι ουσιαστικά η διεύθυνση. Και καθώς έγινε αντιληπτό ότι κάτι τέτοιο δεν του παραχωρήθηκε, ο ρόλος του ήταν του τυπικού διαχειριστού, δηλαδή της ομαλής ροής των αναρτήσεων και την διόρθωση κάποιων τυπικών αστοχιών των αναρτημενων σχολίων, όπως πχ η δημοσίευση στην κατάλληλη ενότητα. Και βέβαια, επειδή ελάχιστοι εδώ μέσα έχουν το γνώρισμα του καλού γραπτού λόγου, τέτοια λάθη είναι συνήθη και οπωσδήποτε μη κατακριτέα. Μεγάλη κουβέντα το απόφθεγμα """Ο έξυπνος παραδέχεται, ο πονηρός δικαιολογείται, ο βλάκας επιμένει """""
-
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (ΚΟΠΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ FORUM GIATI)
Έχω τόσες ώρες που προσπαθώ να ρίξω του τόνους για την εύρυθμη λειτουργία της σελίδας!
Έγινε κάτι που το πήρατε κατά κόρδα λες και μόνο εσείς είστε οι Ελληναρες πατριώτες
Ενώ εμείς φυτρώσαμε σαν λάχανα η είμαστε ανθέλληνες! Κούνια που σας κούναγε αν νομίζετε ότι μπορείτε να αμφιβάλετε για τα πατριωτικά μας αισθήματα!
Το μόνο μέλημα σας είναι το πώς θα δημιουργήσετε βαβούρα, ο soulis σας άνοιξε θέμα τον γράψατε κανονικά, η Χριστίνα πήρε θέση ούτε που την ακούσατε!
Μόνο μομφές και γκρίνιες και για πιο λόγο για κάτι που είναι πουλημένο εδω και πολλά χρόνια!
Και αλήθεια ποιος από εσάς μπορεί να μετρηθεί σε γνώσεις και σε ήθος μπροστά
στον moyia που σφετερίζεστε την θέση του? υπάρχει κάποιος?
Αν είναι να τον δω και να τον ακούσω!
Αράξτε λοιπόν στα κυβικά σας και σταματήστε τις γκρίνιες, γιατί κακά τα ψέματα
υπάρχουν συμπάθειες και όσο υπάρχουν διαφορές στον τρόπο το πώς αντιλαμβανόμαστε
τις αξίες τόσο μεγαλώνουν οι αποστάσεις και δεν λειτουργούμε σαν ομάδα!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Ο/Η @Σταύρος είπε στο Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (ΚΟΠΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ FORUM GIATI):
ήθος
Κύριε «αγανακτισμένε» είναι καθαρά θέμα σφαιρικής αντίληψης που ίσως αυτή την στιγμή
σας ξεφεύγει η δεν είστε ενήμερος ως προς τον χαρακτήρα?
Την καλημέρα μου!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Και μιας που λίγο νωρίτερα έγραψες .......
Έχω τόσες ώρες που προσπαθώ να ρίξω του τόνους για την εύρυθμη λειτουργία της σελίδας !
Δεν κατάλαβες ότι δυο πράγματα ανέβασαν τους τόνους : το πρώτο και ποιο κύριο είναι '' η αμετανόητη θέση '' του συντονιστή , και το δεύτερο είναι η προσπάθεια σου να μας πείσεις ότι δεν έχουμε δίκαιο που αντιδράσαμε για την αδικαιολόγητη αυθαιρεσία του !
Υ.Γ. είναι σαν να κάποιος σου κόβει τον δρόμο παραβιάζοντας το stop , και σου φωνάζει γιατί δεν σταμάτησες !
| last edited by Σταύρος Φήμη: 45 | Δημοσιεύσεις: 477 -
Έχω τόσες ώρες που προσπαθώ να ρίξω του τόνους για την εύρυθμη λειτουργία της σελίδας !
Δεν κατάλαβες ότι δυο πράγματα ανέβασαν τους τόνους : το πρώτο και ποιο κύριο είναι '' η αμετανόητη θέση '' του συντονιστή , και το δεύτερο είναι η προσπάθεια σου να μας πείσεις ότι δεν έχουμε δίκαιο που αντιδράσαμε για την αδικαιολόγητη αυθαιρεσία του !
Υ.Γ. είναι σαν να κάποιος σου κόβει τον δρόμο παραβιάζοντας το stop , και σου φωνάζει γιατί δεν σταμάτησες !Να ξεκινήσω από το τελευταίο μήπως δεν άκουσες την σειρήνα και δεν είδες τον φάρο?
Μιλάμε για συντονιστή και οι πράξεις του συντονιστή δεν σχολιάζονται!
Σκέψεις γίνονται και υπάρχουν δεν διατυπώνονται όμως!
Απλά θα κριθεί από το γενικό αποτέλεσμα με την επισκεψιμοτητα της σελίδας!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Ρε παιδια ελεοςςςςςςς το εχετε γαμησει την μανα τετιο εργο εχω να δω απο την εποχη της μαρθας βουρτση και του ξανθοπουλου ..καταρχην το θεμα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣειναι υψισυτοκαι δεν διαπραγματευομαστε ..αλλα απο κει και περα μπορει να γιναν καπια λαθη και απο τις δυο πλευρες οποτε παντε πασο να συνεχισουμε κανονικα ....απο την μια που το θσμα μπηκε σε λαθος ενοτητα και γνωριζεται τους ορους (θα το εκοβα και γω) και απο τη αλλη γινατε ολοι υπερηρωες και θελετε το κεφαλι του moyia που για μενα ειναι ο πρωτος απο τους 5 που μπορει να δωσει καπιες λυσεις με τις γνωσεις και τα κιταπια του....οπότε αν θελετε να τον φαμε τον σακη ενταξει ειμαι μαζισας αλλά φερτε μετα την Καινουργιου για κουστομπολια και τον Παρλιαρο για μαγειρικη και να το κανουμε εδω πρωιναδικο....
-
Μέχρι πριν κάποιες μέρες η Χριστίνα δεν είχε σταθερό τηλέφωνο και σύνδεση λόγο μεταφοράς του φυτωρίου
Απο εδώ και πέρα θα ειναι κανονικά στο φόρουμ
Η μεταφορές και γενικά η γενική διαχείριση θα ελέγχεται απο την ίδια
Σας ζήτησα την άποψη σας για την Μακεδονία μας και περιμένω να την εκφέρουν τα μέλη
Προσωπικά εγω την δική μου την έχω διατυπώσει
Και για την ιστορία ο προπάππος μου τιμήθηκε ος μακεδονομάχος μετα θανάτου μιας και τον εκτέλεσαν οι βούλγαροι γιατί δεν πρόδιδε τον γιο του που πολεμούσε στο βουνό εναντίον τους
Δεν θεωρώ την διαγραφή σωστή κανενός θέματος και πόσο περισσότερο για την Μακεδονία που οι οικογένεια μου αυτά τα ιερά χώματα τα πότισε με το αίμα της....
Υ. Γ. Ο παππούς μου απί την μεριά της μητερας μου σκοτώθηκε στον Γράμμο αφήνοντας πίσω μια γυναίκα που τον έκλαιγε μέχρι τα 73 τις που πιγε να τον συναντήσει και ενα Μορό 9 μηνών ορφανό
Δεν δέχομαι τον όρο ΚΟΠΗΚΕ
Άλο διαγράφηκε απο εναν διαχειριστή
Αλλά δεν ΚΟΠΗΚΕΚαλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1 -
Ο/Η @panasss είπε στο Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (ΚΟΠΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ FORUM GIATI):
Έχω τόσες ώρες που προσπαθώ να ρίξω του τόνους για την εύρυθμη λειτουργία της σελίδας!
Έγινε κάτι που το πήρατε κατά κόρδα λες και μόνο εσείς είστε οι Ελληναρες πατριώτες
Ενώ εμείς φυτρώσαμε σαν λάχανα η είμαστε ανθέλληνες! Κούνια που σας κούναγε αν νομίζετε ότι μπορείτε να αμφιβάλετε για τα πατριωτικά μας αισθήματα!
Το μόνο μέλημα σας είναι το πώς θα δημιουργήσετε βαβούρα, ο soulis σας άνοιξε θέμα τον γράψατε κανονικά, η Χριστίνα πήρε θέση ούτε που την ακούσατε!
Μόνο μομφές και γκρίνιες και για πιο λόγο για κάτι που είναι πουλημένο εδω και πολλά χρόνια!
Και αλήθεια ποιος από εσάς μπορεί να μετρηθεί σε γνώσεις και σε ήθος μπροστά
στον moyia που σφετερίζεστε την θέση του? υπάρχει κάποιος?
Αν είναι να τον δω και να τον ακούσω!
Αράξτε λοιπόν στα κυβικά σας και σταματήστε τις γκρίνιες, γιατί κακά τα ψέματα
υπάρχουν συμπάθειες και όσο υπάρχουν διαφορές στον τρόπο το πώς αντιλαμβανόμαστε
τις αξίες τόσο μεγαλώνουν οι αποστάσεις και δεν λειτουργούμε σαν ομάδα!!!Και ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να ρίξεις τους τόνους,χρίστηκες από μόνος σου διαχειριστής και δεν το ξέρουμε κόψε το γλυψιμο στον διαχειριστή του 10λεπτου γιατί έτσι αισθάνεται το γράφει και ο ίδιος,
Δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει πατάτα και αστών να απαντήσει μόνος του αν όπως γράφεις έχει ήθος και γνώσεις αλλιώς τζάμπα τα γράφεις και σε παίρνει και εσένα η μπάλα.Αν θυμάμαι καλά θα έδινε βοήθεια στο σαιτ κάποτε και τώρα μπαίνει μόνο για 10 λεπτά
Εδω δεν είναι το διπλανό σαιτ την κουβέντα την θυμάμαι λες και έγινε χθες άλλα αυτά τα κάνετε γάργαρα.
δεν γράφω άλλα να τα καταλάβετε μονοί σας.
Ποιος είσαι βρε παιδί μου ο Οδυσσέας ο όμορφος ,ο Κοφι Ανναν που θέλει την ειρήνη ,ποιος ο άνθρωπος με τα χίλια πρόσωπα τι να πω για σένα με έχεις εντυπωσιάσει μπράβο σου.
Είμαι ωραίος γιατί είμαι Σερραίος!!!
-
Άλλα λογία δεν υπάρχουν
-
εγώ το έκανα και υπογραφή
-
@ ndiana jones
Κοίταξε ομορφούλη μπορεί να νομίζεις ότι κάποιος είσαι αλλά μπροστά μας δεν φτουράς
ούτε σε αντίληψη ούτε σε γοητεία!
Και δεν είσαι άξιος ειδικά εσύ να μιλάς για πατάτες (μην κάνεις μνεία ως προς την μνήμη σου γιατί είσαι χρυσόψαρο) ποιος κατούρησε και μας χαιρέτησε?
Πήγαινε λοιπόν στην αράδα σου γιατί μας έδειξε ποιος είσαι!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
@ ndiana jones
Κοίταξε ομορφούλη μπορεί να νομίζεις ότι κάποιος είσαι αλλά μπροστά μας δεν φτουράς
Και δεν είσαι άξιος ειδικά εσύ να μιλάς για πατάτες (μην κάνεις μνεία ως προς την μνήμη σου γιατί είσαι χρυσόψαρο) ποιος κατούρησε και μας χαιρέτησε?
Πήγαινε λοιπόν στην αράδα σου γιατί μας έδειξε ποιος είσαι!!!Διάβασε την υπογραφή από εδώ και πέρα αυτή θα είναι η απάντηση.
-
Ο/Η @indiana-jones είπε στο Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (ΚΟΠΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ FORUM GIATI):
@ ndiana jones
Πήγαινε λοιπόν στην αράδα σου γιατί μας έδειξε ποιος είσαι!!!Διάβασε την υπογραφή από εδώ και πέρα αυτή θα είναι η απάντηση.
Το αυτό και για εσένα μπορείς να την διαβάσεις!!!
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Ο/Η @macgyver είπε στο Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (ΚΟΠΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ FORUM GIATI):
Ρε παιδια ελεοςςςςςςς το εχετε γαμησει την μανα τετιο εργο εχω να δω απο την εποχη της μαρθας βουρτση και του ξανθοπουλου ..καταρχην το θεμα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣειναι υψισυτοκαι δεν διαπραγματευομαστε ..αλλα απο κει και περα μπορει να γιναν καπια λαθη και απο τις δυο πλευρες οποτε παντε πασο να συνεχισουμε κανονικα ....απο την μια που το θσμα μπηκε σε λαθος ενοτητα και γνωριζεται τους ορους (θα το εκοβα και γω) και απο τη αλλη γινατε ολοι υπερηρωες και θελετε το κεφαλι του moyia που για μενα ειναι ο πρωτος απο τους 5 που μπορει να δωσει καπιες λυσεις με τις γνωσεις και τα κιταπια του....οπότε αν θελετε να τον φαμε τον σακη ενταξει ειμαι μαζισας αλλά φερτε μετα την Καινουργιου για κουστομπολια και τον Παρλιαρο για μαγειρικη και να το κανουμε εδω πρωιναδικο....
Γιαννάκη αν φοβάσαι μη χάσεις το κελεπούρι τον λύσεων , θα κάνω πάσο .......
Ίσως να έχεις δίκαιο , όσοι έχουν κάποια γνώση η ικανότητα θα μπορούν πλέον να λειτουργούν κατά το δοκούν , χωρίς να πρέπει να βγάζουμε ΑΧΝΑ !
Διαφορετικά θα μείνουμε φτωχοί ! -
@Σταύρος Σταυρο γεια σου και καλη χρονιά ...εχεις δικιο οτι οι γνωστες δεν πρεπει να λειτουργουν κατα το δοκουν και εμεις θα πρεπει να βαζουμε την μομφη μας αλλά.οταν δινονται αμοιβαιες εξηγησεις να ληγει το θεμα εκει και να μην αναπλαθεται και γινεται η λαμψη του φωσκολου με τα 500000 επεισοδεια
-
Το δοκούν είναι σχήμα λόγου υπάρχουν συμπάθειες που πηγάζουν από αξίες και όσοι δεν μπορούν να τις εκτιμήσουν μπορεί να μην μείνουν φτωχοί σε υλικά αλλά σίγουρα θα έχουν έλλειψη πραγματικής φιλίας!
Όσο για σένα ¨αγανακτισμένε¨ φίλε άλλη εικόνα είχα σχηματίσει όταν σε γνώρισα
Πίστεψα ότι είσαι από εκείνους που μπορούμε να κάνουμε την διαφορά!
Αλλά τώρα δεν το βλέπω και αυτό με στενοχώρησε γιατί έχεις πολλά καλά στοιχεία
που τα σπαταλάς σε ασήμαντες αφορμές!
Κρίμα και τίποτα άλλο μια από τα ίδια λοιπόν!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Η συμπάθεια ήταν αμοιβαία , αλλά '' μέσα σε μια αληθινή φιλία '' όταν διακρίνει κάποιος ένα σφάλμα θεωρώ πως θα πρέπει να βοηθά τον φίλο να το καταλάβει , δεν τον κάνει πλάτες για να γίνει αρεστός.
Τώρα αν εσύ έκρινες....... όχι τόσο για την απόφαση του Σάκη να το διαγράψει ( όλοι μας κάνουμε λάθη ) , αλλά για την στάση του ότι ορθώς έπραξε ότι είναι ασήμαντη αφορμή , τότε έχεις μάλλον δίκαιο........ μαζί δεν μπορούμε να κάνουμε την διαφορά !
Καλή συνέχεια !τότε μάλλον μαζί δεν μπορούμε να κάνουμε την διαφορά ,
| last edited by Σταύρος Φήμη: 45 | Δημοσιεύσεις: 477 -
Επειδή έτυχε να δω τον ήλιο περισσότερες φορές από εσένα θα μου επιτρέψεις να
σου πω ότι μου θυμίζεις εμένα στα νιάτα μου, παρόμοια λάθη είχα κάνει και εγώ!
για αυτό προσπάθησε τις γνωριμίες με αξιόλογους ανθρώπους να τις κάνεις φιλίες
ουσίας και μην κρατάς αποστάσεις για θέματα που δεν μπορείς να επηρεάσεις πόσο δε να τα αποτρέψεις!
Μην μπαίνεις στο τρυπάκι εκείνων που είναι η πηγή του μελλοντικού κιμά (αναλώσιμοι) εσύ είσαι από άλλη πάστα!!!
Αυτά και όχι ότι θα πας χαμένος αν δεν με ακούσεις απλά φιλική συμβουλή για δρόμους ανοικτούς στα ταξίδια της ζωής!!!
Καλή συνέχεια!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!