Μάγκες γιατί τόση οργή? Δεν πάτε να ανοίξετε κάνα Λάκκο για να εκτονωθείτε?
Ποιο το πρόβλημα επειδή έκανε την δουλειά του η έχετε την άποψη ότι εάν υπήρχε το θέμα θα άλλαζε το όνομα? λίγο πολύ όλοι μας ξέρουμε τι έχει συμβεί με τα ξεφτέρια που μας κυβερνούν εδω μέσα μπαίνουμε για να ξεχαστούμε και όχι για να βάζουμε το μαχαίρι στην πληγή και να την ξύνουμε για αυτό φρόνημα!!!
-
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (ΚΟΠΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ FORUM GIATI)
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Panasss,
η επικαιρότητα απασχολεί τον καθ' έναν μας και η οπτική γωνία του καθενός πρέπει να είναι σεβαστή. Και εν πάση περιπτώσει, ναί, ο συντονιστής είναι για να διορθώνει τα λάθη των μελών και όχι να επεμβαίνει στα όσα γράφουν, καθώς αυτά δεν είναι ούτε υβριστικά, ούτε εμπίπτουν σε κάποιοι κανόνα της ιστοσελίδας για την οποία οι διαχειριστές είναι υπόλογοι έναντι του νόμου. Στην περίπτωση αυτή ο κύριος moyia έκανε κάτι που δείχνει εχθρότητα πάνω σ' ένα συγκεκριμένο θέμα και τα γραφόμενα σ' αυτό. Μπορεί να έχει την όποια πολιτική επιλογή του αρέσει ή πιστεύει, μπορεί να έχει ιδιαίτερους λόγους πχ κληρονομικούς για να διάκειται αρνητικά σε ένα τέτοιο θέμα, όποιοι και να είναι δεν μας αφορούν. Ο τρόπος που χειρίσθηκε ένα θέμα που καίει την πλειοψηφεία των Ελλήνων, ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει τα γραφόμενα από τους σχολιαστές (διαγράφοντάς τα) και κυρίως η περιφρονητική απάντηση σε όσους εξανίστανται στην πράξη του, δείχνει άτομο που του λείπουν τα βασικά χαρακτηριστικά του συντονιστού. Δεν είναι δική μου η ιστοσελίδα, αλλά προσωπικά θα ήθελα να πάρει θέση ο διαχειριστής. -
ΚΎΡΙΟΙ πάντα ήμουν μέσα στα όρια και στα περιθώρια ...όσα post και αν ανέβασα ήταν καλώς συντεταγμένα και πολλά από αυτά υπερψηφίστηκαν από μέλη του foroum....και είχαν πάνω απο 600 900 χτυπήματα ...ειδικά με εθνικά θέματα δεν κάνω ποτέ σπέκουλα υπέρ κάποιου πολιτικού σχηματισμού....αλλά δεν μπορώ να με δουλεύουν μπροστά στα μούτρα μου οι οσφιοκάμτες που μας τους κατσίκωσαν στο κεφάλι οι δανειστές....να πεινάει ο λαός ...οι γέροι που δούλεψαν μια ζωή να τους κατακρεουργούν την σύνταξη... στα παιδιά να μην έχουν οι γονείς να τους πάρουν αθλητικά παπούτσια και φόρμες γυμναστικής..να μην έχουν να τους δώσουν ένα ευρώ την ημέρα να πάρουν μία πορτοκαλάδα....προχθές τρελάθηκα όταν είδα να κλαίει μία μάνα ενός παιδιού στην είσοδο της πολυκατοικίας μου επειδή ο μικρός δεν πήγαινε σχολείο γιατί δεν είχαν να του πάρουν μία φόρμα και παπούτσια αθλητικά...ναι ρε φίλοι...τρελάθηκα γιατί την οικογένεια την ξέρω 15 χρόνια ...έχασαν και οι δύο γονείς του παιδιού αυτού την δουλειά τους και τους ζεί η γιαγιά ...ναι τρελάθηκα και πήγα στο πολυκατάστημα και του πήρα εγώ τα αθλητικά που χρειαζόταν το παιδάκι...και δεν τα έπαιρναν ...με το ζόρι τα πήραν ...αυτή την αξιοπρέπεια την τιμώ ....πόσοι άλλοι Έλληνες που δεν ξέρουμε υποφέρουν δίπλα μας....μας τα πήραν όλα ....τώρα θέλουν να μας πάρουν και την υπερηφάνεια μας ....να δώσουν το όνομα Μακεδονία στους ψεύτες τους σκοπιανούς....να κάνουν μακεδόνες τους Σλάβους και τους αλβανούς των Σκοπίων...με πειραξε πολύ που κατέβηκε το θέμα αυτό ...εγώ ΝΕΟ ΘΕΜΑ ΠΑΤΗΣΑ ΣΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ...όσο για το χαμαλίκι που σας κουράσαμε ....νομίζω οτι δράσατε κ.moyia εκ του συστάδην ...επειδή θίξαμε τον σπόνσορα σας με το τεστ της πήλινης στάμνας ....εγώ την αλήθεια είπα στον κόσμο...και αυτό είχε αποτέλεσμα.... γιατί ο Μήτσος δημοσίευσε οτι θα συνεργαστεί με τον soulis να φτιάξουν το τέλειο Ελληνικό μηχάνημα ....που να διαπερνά τα πάντα και τα ριμάδια τα πήλινα τα κιουπια....καλή νύχτα ΣΑΣ ....αποσυνδέομαι οικειοθελώς και λυπάμαι που η Μακεδονία μας ήταν για σας κ.moyia χαμαλίκι....
-
Να συμφωνησω κι εγω με τη σειρα μου απαραδεκτη πραξη το σβησιμο του νηματος χωρις καμια προειδοποιηση ενω θα ειχε γινει απλα μια μεταφορα καθως οπως λεει κι ο μογια περι κανονων πιστευω πως στους δικους του κανονες ειναι και η μεταφορα καποιον λανθασμενων νηματων κι οχι το σβησιμο με το ετσι θελω καταργωντας αυτοματος την ελευθερια του λογου και στερωντας στο καθενα να πει την αποψη του ελευθερα και δημοκρατικα και σαν να μην εφτανε αυτο κρατα μια απαραδεκτη σταση απεναντι στα μελη που δημοσιευσαν στο νημα αυτο κουνοντας τους επιδηκτικα το δαχτυλο σαν κακος δασκαλος που μιλαει σε κακομαθημενα ανηλικα!!! Ε οχι κυριε μογια ουτε εγω δεχομαι το σβησιμο με το ετσι θελω κι αν η δουλεια που σας εχουν αναθεσει σας μοιαζει χαμαλικη μπορειτε να την παραχωρισετε σε αλλον που θα γουσταρει και θα βοηθαει τους παλιους και τους νεους του φορουμ και δε θα τους φιμωνει με το ετσι θελω.. αυτα απο μενα παρακαλω με τη σειρα μου να παρει θεση η αυθεντικη διαχειριση κι οχι οι 'διορισμενοι χαμαλικοδιαχειριστες' σεβαστειτε επιτελους ολους αυτος που μπαινουν καθημερινα εδω μεσα και στηριζουν τη σελιδα ολα αυτα τα χρονια.. αυτα απο μενα καλη χρονια να εχουμε και η μακεδονια ηταν ειναι και θα ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ οσο κι αν αυτο ενοχλει καποιους....
-
@xristos77 φίλτατε xristos77 μπορω να κατανοησω μια κάποια αγανάκτηση πανω σε ένα θέμα που εμπεριέχει μια ευαισθησία στο θέμα που αγγίζει, μιλάμε πάντως για μια ενέργεια συζητήσιμη δεν έγινε κάτι το τόσο τρομερό. Είναι διαχειριστής που σημαίνει ότι πρέπει να ελέγχει όλα τα γραφόμενα και να κρίνει αν είναι στο θέμα και αν όχι. Αν το θέμα και η συζήτηση είναι μέσα στους κανόνες του φόρουμ κλπ κλπ.Μεσα σε ολο αυτό το πλαίσιο γίνονται και λαθη και παρανοησεις και όλα αυτά αντιμετωπιζπνται δεν είναι δα και το τέλος του κόσμου, ωραία, διαγραφτηκε ένα θέμα είτε κατά λάθος είτε με κάποιο σκεπτικό δεν έχει σημασία, και κρίθηκε εκ των υστερων ότι κακώς έγινε έτσι. Ε ωραία συγγνώμη πολύ, ξαναγραψτε το, τι σας εμποδίζει από ένα μικρό κόπο ? Ειλικρινά δεν κατανοώ τόσο έντονες αντιδράσεις και πραγματικά από τα τελευταία σχόλια σου θιχτηκα.Ευχαριστως να σου παραδώσω τα δικαιώματα μου και να αναλαβεις για να δεις την άλλη όχθη..Είναι εύκολο να στεκομαστε μόνο από την μία μεριά και να αγανακτουμε και μην κριβεστε πισω απο το μονος του το διάλεξε γιατί στα τόσα χρόνια οι εκκλησεις μου για συμμετοχή σε κάποια θέματα του φόρουμ ειχαν ελάχιστο αποτέλεσμα. Να θυμίσω τον καιρό που ανέβαζα αρχεία και μπορουσαν να το κάνουν και πολλοί άλλοι ?? Ή να θυμίσω την βιβλιοθήκη που μετρημενοι στα δάχτυλα του ενός είναι αυτοί που ανεβασαν βιβλία. Εύκολα θιγεστε και ίσως δίκαια (δεν κρίνω αυτό) δύσκολα πρατετε όμως και οι περισσότεροι μόνο για να ωφελουνται όχι να προσφέρουν.
Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
Ο/Η @GoldHunter είπε στο Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (ΚΟΠΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ FORUM GIATI):
@xristos77 φίλτατε xristos77 μπορω να κατανοησω μια κάποια αγανάκτηση πανω σε ένα θέμα που εμπεριέχει μια ευαισθησία στο θέμα που αγγίζει, μιλάμε πάντως για μια ενέργεια συζητήσιμη δεν έγινε κάτι το τόσο τρομερό. Είναι διαχειριστής που σημαίνει ότι πρέπει να ελέγχει όλα τα γραφόμενα και να κρίνει αν είναι στο θέμα και αν όχι. Αν το θέμα και η συζήτηση είναι μέσα στους κανόνες του φόρουμ κλπ κλπ.Μεσα σε ολο αυτό το πλαίσιο γίνονται και λαθη και παρανοησεις και όλα αυτά αντιμετωπιζπνται δεν είναι δα και το τέλος του κόσμου, ωραία, διαγραφτηκε ένα θέμα είτε κατά λάθος είτε με κάποιο σκεπτικό δεν έχει σημασία, και κρίθηκε εκ των υστερων ότι κακώς έγινε έτσι. Ε ωραία συγγνώμη πολύ, ξαναγραψτε το, τι σας εμποδίζει από ένα μικρό κόπο ? Ειλικρινά δεν κατανοώ τόσο έντονες αντιδράσεις και πραγματικά από τα τελευταία σχόλια σου θιχτηκα.Ευχαριστως να σου παραδώσω τα δικαιώματα μου και να αναλαβεις για να δεις την άλλη όχθη..Είναι εύκολο να στεκομαστε μόνο από την μία μεριά και να αγανακτουμε και μην κριβεστε πισω απο το μονος του το διάλεξε γιατί στα τόσα χρόνια οι εκκλησεις μου για συμμετοχή σε κάποια θέματα του φόρουμ ειχαν ελάχιστο αποτέλεσμα. Να θυμίσω τον καιρό που ανέβαζα αρχεία και μπορουσαν να το κάνουν και πολλοί άλλοι ?? Ή να θυμίσω την βιβλιοθήκη που μετρημενοι στα δάχτυλα του ενός είναι αυτοί που ανεβασαν βιβλία. Εύκολα θιγεστε και ίσως δίκαια (δεν κρίνω αυτό) δύσκολα πρατετε όμως και οι περισσότεροι μόνο για να ωφελουνται όχι να προσφέρουν.
Αυτό που θα έπρεπε να κάνει ο ίδιος ο Moyia βγήκατε να το κάνετε εσύ και ο Panasss !
Αν είχε την εφηξία ο ίδιος να βγει και να πει ότι..... ναι ρε παιδιά λάθος και βιαστική η απόφαση μου , η οποία δεν μπορεί παραταύτα να ανακληθεί , συγχωρέστε με και ξαναγράψτε το θέμα , θα ήταν αδικαιολόγητο να είχε συνέχεια το θέμα !Η στάση του όμως δείχνει ότι πιστεύει '' έπραξε ορθώς ''
-
Aμα αισθανεσαι οτι κανεις μια δουλεια αγγαρεια τοτε ωρα καλη.
Ενα ξερω
Η μικρη κοινωνια της σελιδας αντικατοπτριζει την μεγαλυτερη της Ελλαδας. Αυτην ειναι η καταντια η ξεφτιλα και η αυθαιρεσια του καθενος που βλεπουμε μπροστα μας. Αυτος ειναι ο υπερμετρος εγωισμος ενος σκουπιδιου που του δοθηκε μια μηδαμινη εξουσια.
Αν ορισμενοι βλεπουν αυτα που διαδραματιζονται αυτη τη στιγμη εδω μεσα και το σημαντικοτερα οταν αφορα εν τετοιο θεμα ως ασημαντα τη στιγμη που η Χωρα προδοθηκε και βουλιαζει τοτε να γνωριζεται ολοι εσεις οτι ειστε συμμετοχοι σε αυτο με την ανοχή και την συμπεριφορα σας και εμμεσα εχετε πραξει το ιδιο
Ωραια ο αλλος ποσταρισε σε λαθος θεμα εσυ τιμωρεις και τους υπολοιπους σβηνοντας τα παντα γιατι ετσι νομιζεις οτι διδασκεις τον σωστο δρομο σε εκείνον:
Οχι το να εισαι τοσο γελοιος εχει και τις επιπτωσεις του
Αι στα τσακιδια λοιπον| last edited by PERSEAS Φήμη: 124 | Δημοσιεύσεις: 2136 -
οταν πατατε νεο θεμα στην κατηγορια προσφατα πανω δεξια υπαρχει ενα κουτακι που γραφει ανακοινωσεις διαχειρηστων με ενα βελακι διπλα του. πατατε πανω στο βελακι και επιλεγετε που θελετε να μπει το θεμα. αν το αφησετε οπως εχει τοτε η σελιδα το πηγαινει στην πρωτη κατηγορια που ειναι ανοιχτη για να γραφουν τα μελη δλδ στην κατηγορια του κυριτση.
οσο για το θεμα που σβηστηκε ζηταω εγω συγνωμη για την κινηση του αλλα οχι για τον τροπο που απαντησε, ομως και εσεις δεν απαντησατε με καλυτερο υφος προς ολη την διαχειρηση.
ωραια εκανε ενα λαθος πρεπει να τον λιντζαρουμε προς παραδειγματισμο? αν ειναι ετσι τοτε βγειτε στους δρομους να λιντζαρετε οσους ψηφησαν τσιπρα και θα ξανα ψηφησουν. ποιο ειναι το μεγαλυτερο λαθος? ενα λαθος κουμπι σε οποιοδηποτε φορουμ ή οι αποφασεις συμφεροντων του καθε πολιτη που καταστρεφουν την ελλαδα? το πρωτο διορθωνεται με καλη θεληση το δευτερο ειναι μη αναστρεψιμο -
@PERSEAS
Χαμηλά την μπάλα και πρόσεχε πως εκφράζεσαι και κάτι ακόμα σταμάτα να αναμασάς
σερβιριζόμενο προπαγανδιστικό υλικό! βλέπετε το δέντρο και χάνεται το δάσος!
γιατί να σε πονά η βόρειος ήπειρος που την λένε Αλβανία?
Αυτή ήταν δικιά μας το μοναστήρι ήταν ξένο?
Χίλιες φορές λοιπόν Μακεδονία!!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Ο/Η @panasss είπε στο Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (ΚΟΠΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ FORUM GIATI):
@PERSEAS
Χίλιες φορές λοιπόν Μακεδονία!!!!To προπαγανδιστικο υλικο μαλλον εσυ το ασπαζεσαι. Τα δεντρα και τα δαση αφησέ τα ησυχα γιατι αυτα αντιλαμβανονται περισσοτερα απο σενα.
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ που αμφιβαλω και αν αισθανεσαι Ελληνας -
Ο/Η @PERSEAS είπε στο Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (ΚΟΠΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ FORUM GIATI):
Ο/Η @panasss είπε στο Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (ΚΟΠΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ FORUM GIATI):
@PERSEAS
Χίλιες φορές λοιπόν Μακεδονία!!!!To προπαγανδιστικο υλικο μαλλον εσυ το ασπαζεσαι. Τα δεντρα και τα δαση αφησέ τα ησυχα γιατι αυτα αντιλαμβανονται περισσοτερα απο σενα.
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ που αμφιβαλω και αν αισθανεσαι ΕλληναςΈχεις παρωπίδες και δεν βλέπεις πέρα από την μύτη σου?
Κάτι σου έγραψα αλλά δεν το διάβασες!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
@GoldHunter φιλτατε goldhunter δε βρισκω το λογω που ενοχληθηκες απ τα γραφωμενα μου απ τη στιγμη που δεν αναφερομουν σε εσενα.. τυγχανει να ειμαι συντονιστης σε καποια σελιδα σχετικα με το χομπι μας στο φβ και γνωριζω πολυ καλα ποιες ειναι οι απαιτησεις και οι υποχρεωσεις της διαχειρησεις και ποσο δυσκολο εργο εχει και φυσικο ειναι να γινονται λαθη ομως ακομη πιο φυσικο ειναι η παραδοχη των οποιον λαθων οχι (αν και δεν αναφερθηκε καπου απο τον ιδιο οτι ηταν λανθασμενη η αποφαση του) αντι λοιπον να υπαρξει κατανοηση βγαινει και λεει αμα θελεται ξαναγραψτε τα εγω το εσβησα πραγμα που δειχνει ασεβεια προς τα μελη και τα γραφομενα τους απ τη στιγμη που ουτε καν παρεβησαν καποιον ορο της σελιδας εκτος το οτι ηταν σε λαθος ενοτητα.. δεκτο το οποιο λαθος αλιμονο αν δε συγχωρουμε τα λαθη ολοι εχουν κατανοηση οχι ομως οχι ομως να βγαινεις και να μιλας για αυτοεξυπηρετηση σε υφος ειρωνικο και να δειχνεις οτι εισαι αφιψυλου και δεν υπολογιζεις κανεναν... αυτο με ενοχλησε εμενα προσωπικα γιατι αν δεν υπαρχει αλλιλοεκτιμηση μεταξυ μας τοτε παμε χαμενοι και μη ξεχναμε πως η διαχειριση πρεπει να δινει το καλο παραδειγμα στα μελη οχι το χειριστο.. εγω προσωπικα δεν εχω σκοπο να συνεχισω αλλο το θεμα για το καλο της σελιδας και για την ομαλοποιηση των σχεσεων δεν εχω κατι προσωπικο με κανεναν απο δω μεσα αλλα καλο ειναι να υπαρχει πολυφωνια κι οχι λογοκρισια με το ετσι θελω.. φιλικα χρηστος
-
@goldmaniac αξιοτιμη κυρια διαχειριστρια για εμενα προσωπικα το θεμα τελειωσε (αν και θεωρω πως δεν λυθηκε) δεν εχω προσωπικα με κανεναν ομως θεωρισα χρεος μου σαν ενεργο μελος της σελιδας αυτης, διαβαζοντας ολα τα νηματα και ολα τα σχολια με πολλες επισκεψεις μεσα στη μερα, να πω δημοσια οτι με ενοχλησε ενενα προσωπικα και τιποτα παραπανω.. δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο εσεις βαζεται τους κανονες εσεις πρεπει να βαζεται και τις υποχρεωσεις ειμαστε ολοι στη κριση σας... καλο σας βραδυ φιλικα χρηστος
-
Ο/Η @goldmaniac είπε στο Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (ΚΟΠΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ FORUM GIATI):
οσο για το θεμα που σβηστηκε ζηταω εγω συγνωμη για την κινηση του αλλα οχι για τον τροπο που απαντησε, ομως και εσεις δεν απαντησατε με καλυτερο υφος προς ολη την διαχειρηση.
ωραια εκανε ενα λαθος πρεπει να τον λιντζαρουμε προς παραδειγματισμο?
Καμιά συγνώμη να μην ζητήσεις Χριστίνα για κίνηση άλλου στόμα έχει η μάλλον ας το γράψει ο ίδιος.
Μήπως πρώτη φορά είναι που κάνει λάθος ΟΧΙ.
Μόνος του αποκαλέστηκε χαμάλης τι άλλο να του γραψουνε με τέτοιο στυλ που απαντάει.
Βαρέα ένσημα και μια πετσέτα να του δώσετε.
Τώρα με την απάντηση μου δεν νομίζω να προσβάλω την υπόλοιπη διαχειρησει της σελίδας όπως γράφεις ποιο πάνω άπλα εκφράζω την γνώμη μου όπως και τα άλλα μελοι που ανταπάντησαν με αυτό το ύφος.
Είμαι ωραίος γιατί είμαι Σερραίος!!!
-
Χαμαληδες ψάχνετε.
Γιατί σας είναι κόπος να κάνετε κάτι σωστά.
Συγνώμη δε ζητώ από κανένα γιατί δεν υπάρχει λόγος.
Τα 10 λεπτά που διαθέτω για να μπω στο φόρουμ τα διαθέτω για πιο σοβαρά πράγματα απο το να μετακινω θέματα."It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
@xristos77
Που ειδες τη λογοκρισία;
Θέματα σε λαθος ενότητα διαγράφονται Χωρίς προειδοποίηση."It's only the mind which separates reality from truth."
"It's a revised perception that protects you." -
@twins
Δε σε βλέπω να ξαναβαζεις
το θέμα για τη Μακεδονία που τοσο πολύ σε τρώει....
Κατάλαβες, κατάλαβα να λες."It's only the mind which separates reality from truth."
"It's a revised perception that protects you."| last edited by moyia Φήμη: 477 | Δημοσιεύσεις: 4808 -
Δε μεταφέρετε το θέμα στο καφενείο πολύ έμεινε στα Ιστορικά Γεγονότα...
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's a revised perception that protects you."| last edited by moyia Φήμη: 477 | Δημοσιεύσεις: 4808