καλημερα σε ολους. ενα ονειρο του μπαρμπας σας αρχιζει και γινεται πραγματικοτητα. το ειχα υποσχεθει στον εαυτο μου και δεν προκειται να υσηχασω αν δεν τελειοποιηθει. οι πρωτες δοκιμες εγιναν την προηγουμενη κυριακη με αρκετες ατελειες συγκρινοντας το παντα με τον υψηλοτερο ανταγωνισμο. αυτην την κυριακη παρουσια αρκετων ατομων τα πηγαμε πολυ καλυτερα. ειναι φυσικα μονο η αρχη. οι εξελιξεις λογω επιτρεπομενης τεχνολογιας δεν σταματουν αν και στο χθεσινο τεστ αποδειχθηκε οτι ηδη ο πηχης ειναι ηδη αρκετα ψηλα. θελω να ευχαριστησω τους συναδελφους που μου συμπαρασταθηκανε στην προσπαθεια αυτη οπως επισης και μου υποδειξανε καποιες βελτιωσεις που μπορουν να γινουνε. με λιγα λογια αυτην την στιγμη στηνονται καποια μηχανακια με υποδειξεις ψαχτηριων και οχι καλουπωμενα απο εταιρειες (χωρις φυσικα και μακρια απο εμενα να υπονοω κατι). πιστευω ομως οτι ηρθε η καταληλη στιγμη να παρουσιασουμε και εμεις κατι δικο μας. ειμαι απολτα σιγουρος οτι με την βοηθεια ολων μαςε θα πετυχουμε.
-
εξελιξεις
@dimitrisps ΥΓ... αυτη ειναι η απαντηση μου σε ολο το μπαχαλο που δημιουργησαν καποιοι οτι και καλα ο μπαρτμπας τους εκμεταλευτηκε και τους αντεγραψε με την πρωτη κατασκευη του MPROS. τους πληροφορω λοιπον οτι επειδη κατι νικολακηδες εγραφαν οτι πουλησα ακομη και τον ηλεκτρονικο του MPROS βρισκοντας καποιον καινουργιο οτι δεν ειμαι σαν τα μουτρα τους. το team αυξανεται χωρις να πουλιεται και να αποχωρει κανεις. να δουμε τωρα τι αλλο εχουνε να σκαρφιστουν για να μου προσαψουν????.
-
εξελιξεις
@dimitrisps καλη χρονια μπαρμπα με υγεια!!!πες κανα δυο λογια για το μηχανημα που τεσταρατε,να μαθαινουμε κ εμεις οι κουτσκοι....
-
εξελιξεις
Ο/Η @aggelos1983 είπε στο εξελιξεις:
@dimitrisps καλη χρονια μπαρμπα με υγεια!!!πες κανα δυο λογια για το μηχανημα που τεσταρατε,να μαθαινουμε κ εμεις οι κουτσκοι....
φευγω για αθηνα τωρα ανηψουδ σε κανα δυο ωρες θα σας γραψω αναλυτικα
-
εξελιξεις
πολυ ευχαριστως. ο μπαρμπας σας επειδη βαρεθηκε να ακουει το κοντο και το μακρυ του καθενος και επειδη κατα την αποψη του παντα η αγορα δεν τον καλυπτει σε αρκετους τομεις ερευνας αποφασισε να χρηματοδοτησει μια προσπαθεια κατασκευων διαφορων μηχανηματων μπας και δουμε καμοια ασπρη μερα. οι κατασκευες λοιπον αυτες θα ειναι δικες μας δικες σας κατασκευες στα πλαισια των δυνατοτητων φυσικα χωρις υπερβολες τυμπανοκρουσιες και τσακωμους. το team που εχει επιλεξει για την ολοκληρωση αυτων των κατασκευων σας διαβεβαιωνω οτι ειναι απο τις κορυφες στον κοσμο χωρις να υπερβαλω ουτε σε μια οξεια!!!! η προσπαθεια αυτη ξεκινησε με κατασκευες εξ ολοκληρου Ελληνικες απο το μηδεν εδω και ενα χρονο και κατι. ηδη τα πρωτα μηχανακια χωρις ακομα να εχουν τελειωσει τα εχουνε δει αρκετοι συναδελφοι επανειλημενως να λειτουργουν βοηθωντας με την γνωμη τους την εξελιξη τους. 2 απο αυτα δοκιμαστηκαν για δευτερη κυριακη χθες εχωντας πραγματοποιησει ατελειες της προηγουμενης δοκιμης.προκειται για ενα παλμικο ψηφιακο που με 1,10 πηνειο πηγαινει ανετα τα 2μ . ειναι ενα μηχανακι πολυ μικρο σε διαστασεις διακριτικο μονο με ενα κουμπι το οποιο μαζι με την μπαταρια του ζυγιζει περιπου στα 250 γραμαρια και η αυτονομια του ειναι περιπου στις 5 ωρες. λειτουργει με μια οθονη pc που απο εκει μεσα μπορεις ασυρματα να βλεπεις την ψυχη του μηχανηματος. μπορεις να παιξεις με 4 εργοστασιακα προγραμματα μονο με ενα κουμπι η να βαλεις εσυ τις δικες σου ρυθμισεις. μπορεις μεσα απο την οθονη να αξιολογησεις στοχους επιφανειακους η βαθεις και ταυτοχρονα να αξιολογεις με μια μπαρα του λογισμικου στο περιπου και το βαθος. ειναι σταθεροτατο και πανευκολο στην χρηση του και ταυτοχρονως εξελλισεται και το data logger για τρισδιαστατες εικονες. δεν επηρεζεται απο υψηλες τασεις και μπορει και συντονιζεται αυτοματα με ρελαντι κατω απο οποιεσδηποτε προς το παρων που εχει δοκιμαστει συνθηκες. πχ χθες γιναμε ολοι μουσκεμα απο το νερο χωριςαυτο να επηρεαστει. το προτερημα ομως που εχει ειναι οτι το λογισμικο του τρεχει μεσα απο το pc οποτε μπορουμε συνεχως να επεμβαινουμε και να το αναβαθμιζουμε. αυτα προς το παρων. για το αλλο το μηχανακι ο μπαρμπας δεν μπορει να εκφερει γνωμη αν και οσοι το δουλεψανε
υποστηριξανε οτι ειναι καλο. ας μιλησουν οι συναδελφοι γιαυτοαποφασισε να ασχληθ
-
εξελιξεις
@dimitrisps αρκετα ενδιαφερον ακουγεται....η τιμη του περιπου?
η προσπαθεια ανηψουδ δεν γινεται για να ακουστει και δεν με ενδιαφερει. αρκετα παλμικα κυκλοφορουν στην Ελλαδα και μαλιστα με πολλους fun. η κινηση αυτη επικεντρωνεται για να κανουμε κατι δικο μας.ΨΑΧΤΗΡΑΙΙΚΟ ! οσο για την τιμη
βγαλτε την εσεις -
εξελιξεις
Ο/Η @hremos είπε στο εξελιξεις:
Μήτςοο ετοιμο το εργαλείο;;
και οχι μονο!!
ηδη προστεθηκαν και συντονιστηκαν ακομη 2 πηνεια. ηδη μετα απο δοκιμες αναβαθμηστηκε σε μεγαλο βαθμο απο αυτο που ειδανε καποιοι συναδελφοι. ηδη συντονιστηκανε ακομη 2 επιπλεον πηνεια οπως επισης προστεθηκε στο ιδιο pc και το ραβδοσκοπικο με το δικο του λογισμικο
μεχρι στιγμης δλδ 2 μηχανηματα ασυρματα σε ενα pc και επεται συνεχεια| last edited by dimitrisps Φήμη: 405 | Δημοσιεύσεις: 7481 -
εξελιξεις
Ο/Η @hremos είπε στο εξελιξεις:
Κανόνισε παρουσίαση!!
θα ερθει και αυτη η στιγμη. οποιος θελει ομως οπως και το ειχα ανακοινωσει μπορει να παρακολουθει τις εξελιξεις απο κοντα. ειπαμε το μηχανακι το φτιαχνουμε ολοι μας κανοντας ο καθενας τις παρατηρησεις του για τυχον βελτιωσεις και εξελιξεις. αυτη την φορα ο μπαρμπας αλαξε τακτικη και βελτιωνεται συμφωνα με τις αναγκες τις προτασεις δικες σας