σαν βρεικα καπιο μηχανημα απο φορτιγο κ μια παλια φιαλη υγραεριου ειπα να κατασκεβασω ενα κομπρεσερ . διοτι ο αερασ εινε απαρετιτοσ για οτιδιποτε . εδω η προσπαθια , σιγα - σιγα θα το ολοκληρωσω.....
-
ελευθεροσ χρονοσ
Γεια σου φίλε μου αρέσουν και εμένα τέτοιου είδους κατασκευές και μαστορέματα. Αν το δουλέψεις με ηλεκτρικό μοτέρ θα χρειαστείς έναν πιεσοστάτη που θα ξεκινάει το μοτέρ αυτός αφού θα τον έχεις ρυθμίσει εσύ στα πόσα μπαρ να ξεκινάει και στα πόσα μπαρ να σταματάει. Αν το δουλέψεις με κανα βενζινοκινητήρα πάλι, νομίζω βάζεις μια σκάστρα αν την λέω σωστά που αυτή από μόνη της κάνει την εκτόνωση όταν χρειάζεται επειδή ο βενζινοκινητήρας μπορεί να χρειάζετε να δουλεύει συνέχεια. Ανάλογα και την δουλειά βέβαια που θα του κάνεις. Αν και αυτά που σου είπα θα τα ξέρεις πιο καλά από εμένα για να πήρες απόφαση να φτιάξεις μια τέτοια κατασκευή.
Ο επιμένων νικά!!!
-
ελευθεροσ χρονοσ
@panasss του εκανα το καπακι κ το γεμισα με λαδι να μην ξεχασω,,
φισερ - αυτη η φιαλη εινε πολυ πιο δυνατη [εχει παχοσ ] απο αυτεσ που εχουν τα φορτιγα.....η προσοχη χριαζετε ..
λουκιλουκ - παραγγυλα τα απετουμενα που χριαζομε..
-
ελευθεροσ χρονοσ
τι να κανομε ρε παλικαρια μηναμε μεσα , λιρεσ δεν μπορουμε να βρουμε , ασχολουμαστε μ σιδερα οταν εχομε χρονο , παντοσ εγινε καλο , τωρα δεν θα τρεχω πανω - κατω για τοισ δουλεσ που θελω να κανω ..
σκευτικα να το κανω με μοτερ ψιγιου αλα δεν απανταει , κ εκανα αυτο ...να ειστε καλα σασ ευχαριστω...... -
ελευθεροσ χρονοσ
@mamalakis ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΑ εγηνε φιλε απο την αρχη , σ ευχαριστω....![0_1514134561414_e.JPG](/uploads/files/1514134466713-e.jpg
-
ελευθεροσ χρονοσ
ειπαμε οταν περισευει χρονοσ , κανομε πατεντεσ , καεικε το κολιτιρι μου , πειρα αλο κ αυτο καεικε , ειπα να κανω ενα δυκομου ..
αλαξα τοισ προθερμανσοισ στο αυτοκινιτο κ μια ειπα να την κανω κολιτιρι , εχομε καλα αποτελεσματα , το μονο που θελομε 12βολτ , η μετασχιματιστη η μπαταρια αυτοκινιτου , μπορουμε να κανομε κ πιο μεγαλο με διο η τροισ , αυτο θα το δειτε οταν γεινει.... -
ελευθεροσ χρονοσ
Καλή σκέψη αλλά θα πρέπει η προθέρμανση να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στο άκρο
Για να μπορεί να το ζεστάνει γρήγορα χωρίς πολλές απώλειες ενέργειας!!!
Αν αποτύχει γιατί η προθέρμανση είναι και ευαίσθητη στο χρόνο λειτουργίας
Βαλε κάρβουνο μπαταρίας σε σωληνωτό άκρο και θα δουλέψει μια χαρά!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
ελευθεροσ χρονοσ
@panasss ισχυει αυτο .. μεσα εχει χαλκοσολινα το οπιο ζεστενει παρα πολυ , μπορουμε να βαλομε κ πιο μεγαλη [μακρια] προθερμανση , εγω αυτη ειχα ,, παντοσ ζεστενη καλα κ αμα καει την αλαζεισ,,
βρεικα το μπελα με τα ψιλοσυρματα .....