μ τον φιλο μου τον Κοτσο εκει που κηνυγαγαμε , επιασε η βεργα ενα στοχο σε μια κουφαλα πλατανου..
λογο δουλιασ δεν μπορεσα να παω εγω , πηγε με καπια ατομα [2] απο το χωριο του + το Σ........ που εχει ερθει απο Αθηνα [ραυδοσκοποσ ] ,εκανε τα δυκα του κ αυτοσ κ λεει νε , εχομε στοχο χτυπαει [6] ..ειπε
βαζουν τοπικο χτυπαγε κ αυτο , αποφασισαν να σκαψουν , κατεβηκαν 50εκ δεν ειδαν κατι , ξανα τοπικο , χτυπαγε παλι , ξαβασκαβουν κ λιγο βρεικαν βραχο , δεν πιγενε αλο , ξανα τοπικο κ ξαφνικα ο στοχοσ χαθηκε κ ραυδοσκοπικα κ μ τοπικο ...τι τρεχει????? πεστε γνωμεσ ...
-
συμβαν .
-
συμβαν .
@panasss δεν τον ειδα ,, ο Κοτσοσ μου ειπε ειταν ξανθοσ ,, χαχαχ
Έτσι νόμιζε μάλλον θα φόραγε προβιά! Η ανίχνευση στα δέντρα θέλει μάστορα
Έχουμε ηλεκτρόλυση για ιχνοστοιχεία από το δέντρο και η παραμικρή σκουριά διαχέεται!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
συμβαν .
@JONY όπου ραβδοσκοπος και τοπικό συμφωνούν τότε έχουμε επιφάνειακο έως 70εκ.βαθος. όπου ο ήχος είναι σαν νιαούρισμα έχουμε υγρασία. Όπου ο ήχος είναι σαν να κατεβάζουμε απότομα ταχύτητα στο αυτοκίνητο, έχουμε πέτρωμα και όταν έχουμε τον ήχο της σφαλιαρας τότε έχουμε μεταλο. Τι έγινε εδώ τώρα;;; Σε κάθε δέντρο συσσωρεύονται τα μεταλλικά στοιχεία του εδάφους στις ρίζες συγκεκριμένα. Ο χειριστής δεν τσεκαρε το χώμα, με αποτέλεσμα να χαθεί ο στόχος. Αυτή είναι η γνώμη μου.
-
συμβαν .
@VAN καλημερα .. τι να πω δεν ετυχα εκει , αν στειλαν τον Κοτσο για καφε χαχα ,, δεν μου τοπε ,, παντοσ το σιμιο εινε υποπτο , εινε διακλαδοση παροχησ νερου , το ενα στο μυλο , το αλο στο χοραφι .....καλο σαβ-κυρηακο ....