καλησπερα , ειμουν για καπια δουλια εκτοσ ελλαδοσ , εκει που επινα καφε μπικαν στο καφενιο τρια ατομα ,ειπαν στο μαγαζατορα στα ιταλικα απο οτι καταλαβα ,να φορτιζαν τοισ μπαταριεσ .
ειταν κατι ασπρεσ μ εναν πομπο πρασινο που αναβοσβινε . καθισαν κανα δυωρο ,
στο τελοσ βαλαν τοισ μπαταριεσ στο ελικ...... [ντρομε] πατισε ενα [μπουτον] σε ενα που ειδα , ειχε στο κουφαρι μια οθονη η οπια ειχε καπιεσ φωτο , το περιεργο???
ειχαν φωτο ολα τα βουνα μ οροσιρεσ κ βραχια σαν αυτα που φωτογραφιζωμε..
τι να ειταν ??
-
ελικοπτερακι.
-
ελικοπτερακι.
Και Με τα DRONE μπορουν να σε εξαπατησουν. Αμα Καπιος Ξερει καλα Να το Χειρηζετε. Μετα Μεσω Οθονης Βαζη Μια Κουκιδα Σου ΠΕΡΝΕΙ τα φραγκα Για Την Δηθεν Ερευνα Και ΛΑΓΟΣ ο τυπος. Και ΣΥ σκαυης Σαν το ΒΛακα. Προσωχη Και Σε Αυτους με Ελικοπτερακι. Αλο Το Αν Εγω Εχω Για Παρτη μου. Να το Χειρηζωμε Μη Ανεβενωντας Πλαγιες Και Χαραδρες. Οπου Ετση Κεδδιζω Και Χρονο Και Ανεβενω Χαραδρες Ασκοπα. Το Μηχανημα Μου Κανει Τη Φωτογραφηση Απο Πανο. Και Ετση Διαβαζω ολο το Εδαφος. Μετα Θα κανω Επη Χαρτου Μαζη με Αλος Συνεργατες Σαουλαδε. Θαθελα Ενα τετιο. Αλλα το Καλο Αυτο Κανει περιπου 2000 με 3000χ Ευρω.
η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ --- εμπιστοσυνη + συνεργασια
-
ελικοπτερακι.
Υπάρχουν DRONE με gevradar δέσμης που χρησιμοποιεί ο στρατός των υπερδυνάμεων για να εντοπίζει τα ναρκοπέδια....πρέπει να πετάει 5 μέτρα ύψος και κάτω....το είδα τον Ιούλιο σε επίδειξη έκθεσης στο ΚΕΙΠ ΤΑΟΥΝ ...πολύ καλό για σίδερα ...θα ψάξω να βρω το λίγκ ...εντοπίζει και κενά στα 15 μέτρα βάθος (υπόγεια καταφύγια στην έρημο) ....στα ευγενή μέταλλα δεν....δεν ξέρω να έρθει στα χώματα της έλλαδος ....επειδή τα γεοραντ'αρ στην υγρασία ή σε νερό δεν δείχνουν .....κάνει 2.000.000 δολάρια και πρέπει να είσαι μεγάλη εταιρία η κράτος να το αγοράσεις....ή να χώσεις 2 εκατομμύρια δολαριάκια...για αυτό απλωνόμαστε μέχρι εκει που φτάνει το στρώμα μας...
-
ελικοπτερακι.
@twins χωρις να θελω να κανω διαφημιση σου στελνω το λινκ.υπαρχει και ελληνικη κατασκευη που ειναι υπο δοκιμες
https://www.geomekatron.com/katalog/flying-eye-ucan-radar-emsr-3d-yeralti-dedektor/
(το λινκ ειναι μονο για να το δει.αν ενοχλει να διαγραφει απο την διαχειριση) -
ελικοπτερακι.
δεν ξερω τι +πιο ,παντοσ ειταν πολυ καθαρεσ φωτο , η οθονη ειταν σαν λαπτοπ ενσοματομενη σο ντρομε ,αλαζαν σελιδεσ μ αφη ,διαφορεσ φωτο , δεν ξερω πωσ τοσο καθαρεσ , μπορει να ειταν η αρχαιολογα ...
τι να βλεπαν αυτοι στα βραχια? δεν καταλαβα ιταλικα μηλαγαν..τελοσ παντον δουλια τουσ .. -
ελικοπτερακι.
@twins οχι.το λινκ που εβαλα πρεπει να ειναι τουρκικο. Απλα και εδω στην ελλαδα εχει ατομο η ομαδα δεν ξερω κ βρισκετε σε δοκιμες ακομη.