Εν τω μεταξυ και διαπιστωμενα καποιοι δουλευοντας ραβδοσκοπια απο χαρτη πανε και λενε στον κοσμο το ευκολο ανεκδοτο με τον δορυφορο.
Ξερουνε οτι οι περισσοτεροι αυτην την τεχνικη δεν την πιστευουν και μεσα σε αυτους ειναι και καποιοι που ειναι ετοιμοι να τους παρουνε με τις πετρες.
Οποτε πασαρουνε παραμυθια με μηχανηματα εξωτικα και εντοπισμους απο δορυφορο που ο αλλος το τρωει το αγγουρι και το ευχαριστιεται.
Βλεπεις ειναι το ονειρο με την τεχνολογια που δεν πρεπει να τους το χαλασεις
Το γελοιο ειναι οτι κανενας δεν σκεφτηκε πως ξαφνικα εγινε και εχει ολος ο κοσμος προσβαση στους δορυφορους.
Ειμαστε σοβαροι; Ο αλλος δεν ξερει πολλαπλασιασμο και θελει να βρει λεει λεφτα με δορυφορο. Θυμιζει λιγο την εποχη που και η κουτση Μαρια ετρεχε να τα χωσει στο χρηματιστηριο και μιλουσε και ανελυε τις καταστασεις λες και ολοι τους ειχανε τελειωσει το οικονομικο. Ολα αυτα τα εξυπνοπουλια χασανε τοτε τα λεφτα τους.
Καπως ετσι και τωρα χανουνε παρομοιως καποιοι τα λεφτα τους και αρεσκονται στις μπουρδες γιατι απλουστατα δεν πιστευουνε στον εαυτο τους και στις δυνατοτητες που μπορει να αναπτυξει ο ανθρωπος.
Οσοι παλι ορκιζονται οτι ειχανε αποτελεσμα ειναι μοναχα αυτοι που τους πασαρανε το ψεμα ενω στην ουσια τα χτυπησανε απο χαρτη
Ωχ, αυτο το τελευταιο μου ξεφυγε
-
Ανιχνεύσεις μέσω δορυφόρου;;;
| last edited by PERSEAS Φήμη: 125 | Δημοσιεύσεις: 2136 -
Δορηφοροι απατη ...................Απλη .Ραβδοσκοπια μηδεν αποτελεσματα.............Εξηδηκευμενη ραβδοσκοπια λιγα αποτελεσματα επιφανειακα δεν φτανει αδικη ταλαιπωρια εξοδα...........Ραβδοσκοπια επι χαρτου δυο φορες απατη εκτος λογικης.............. Καλα καθετα μηχανηματα πολλες πιθανοτητες υπο προειποθεσεις ερευνα μεσα στα πλαισια της λογικης..............Ηλεκτρονικη ραβδοσκοπια προσωπικα για μενα με της μεγαλητερες πιθανοτητες επιτιχειας απορηπτοντας τα περησοτερα μηχανηματα του εμποριου τα οποια κατασκευαζοντε για κερδοσκοπικους σκοπους...........ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ.
-
@PERSEAS το πιο μεγαλο μπερδεμα ειναι αυτο που γραφεις. Ξεκιναει ενας ραβδοσκοπος να ραβδοσκπει επι χαρτου, τυπωνει και μια φωτοτυπια και λεει οτι εχω δορυφορο που βλεπει τη γη. Ο αλλος λεει οτι ειδα την φωτοτυπια απο τον δορυφορο και παει λεγοντας. Πανε μηχανηματα και βλεπουν στοχο στα εξι μετρα διοτι ειναι μεγαλος. Φωναζουν και τον δασκαλο και μολις με βλεπουν με το τεσορακι, ολοι τους λενε.....αυτο δεν ειναι μηχανημα για αυτες τις δουλειες. Ο δασκαλος λεει εδω εχει κατι που πρεπει να σκαφτει εως πενηντα εκατοστα. Αυτοι ομως σκαψανε πεντε γιατι ηταν αναμεσα στο μαλα που ελεγε τεσσερα και στον δορυφορο που ελεγε εξι. Μετα απο καποιο καιρο με τις τοσες τρυπες που σκαψανε μεταλο ειχε η τρυπα του δασκαλου. Ηταν ενα επιφανειακο σκουπιδι. Αρα υπαρχει ενα μεγαλο μπερδεμα. Βεβαια οι δικοι μου, ουτε καν με γνωρισαν αυτον με τον δορυφορο. Ειναι οντως για πολλες σφαλιαρες.
-
Το θέμα μας είναι να μην μας πιάνουν κορόιδα είτε με χάρτες είτε με βιβλία θησαυρών είτε με μέντιουμ καφετζουδες είτε με φοτ γραφικές μηχανές Ρωσίας ναζί και δεν ξέρω εγώ τι άλλο
Οπός και με σούπερ ντουπερ μηχανήματα τύπου Πόκεμον και σία που κοστίζουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ ενώ ένα απλό μαγνητομετρο τον 500/600 ευρώ έχει πολύ καλύτερα και ασφαλή δεδομέναΚαλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1 -
Φίλοι μου έμαθα κάτι σήμερα που στην αρχή δεν το πίστευα....ο επιτήδειος που είχε δηλώσει την δουλειά στην Τρίπολη μοίραζε μετοχές με 20 30 40 χιλιάδες ευρώ.... με προκαταβολή 5000 ευρώ για να μπεις στη μυρασιά ...ακουγετε οτι ήταν 235 αυτοί που πήραν μεριδόχαρτο 5000Χ230 =1.150.000 ευρώ προστάνζα....και εγώ θαλασοπνίγομαι....εγω που ξέρω που είναι ο θησαυρός του ΑΛΗ ΠΑΣΣΑ ....πόσα πρέπει να ζητήσω προκαταβολή....εγώ θα ζητήσω 1 ευρώ απο όλους τους Ελληνες να τους βάλω στη δουλειά...περιμένω συμμετοχές χα χα χα
-
ξέχασα τα 4000 ήταν έξοδα για τον δορυφόρο.....και το χιλιάρικο να λαδώσουν τους μεσάζοντες να βγει η άδεια γρήγορα...η δε ενδοδιασκόπιση μέσω δορυφόρου έγινε με ον LINE σύνδεση σε οθόνη και την έβλεπαν οι ενδιαφερόμενοι.... live στον κήπο της βίλας του ανθρώπου που είχε δηλώσει την δουλειά...τον ψάχνουν.... αλλά.... έγινε καπινός ....και το σπίτι το είχαν νοικιασμένο...για λίγες μέρες μέσω ξένης εταιρίας.....αντε γιααααα αυτά και άλλα λένε οι κακές γλώσσες στην τροπολιτσαάαααα
-
@twins τετοια γινονται απο αυτα που ξερω εγω απο την δεκαετια του 90 .
Προφανως ειναι η ιδια ομαδα μαλλον εξελισσομενη και απ οτι φαινεται υπαρχουν πολλοι αφελεις ακομα,εκτος και αν το θετω λαθος,υπαρχουν λιγοι ανοιχτιμυαλοι....ακομη.Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
Τελευταιες πληροφορες.Απο Δομοκο μερια καποιος υποτιθετε αεροπορος εδωσε καποια φωτο απο το GOOGLE EARTH με ενα στιγμα σε κατι παπουδες και ψαχνουν τα παπουδια να βρουν καλο τοπικο για να πανε στο σημειο .Ο αεροπορος δεν ερχετε γιατι δεν εχει τοπικο. .Αυτος εχει μονο το λαπτοπ.Παντως απο οτι εμαθα δεν πληρωσαν τιποτα.
-
Η διάδοση και μόνο της είδησης ότι υπάρχει αεροπόρος με λάπτοπ φτάνει....κάποιος θα τσιμπήσει....έτσι γίνεται και με το χασίς ....πρώτα κερνάνε τον υποψήφιο πρεζάκια και μετά πληρώνει....κλπ ....έτσι είναι και η ψαχτική πρέζα του χειρίστου βαθμού....και αν πέσει ο αφελής στην παγίδα τότε κλάφτα Ερμόλαε
-
@twins χαχαχαχα σωστός σύμφωνο
Καλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1 -
Κατα Καπιο τροπο Μεχρη το 1990 Απο Ανθρωπο Που Δουλευε Στη NASA . Aκουσα οτη Μπεναν Για 1 λεπτο ΧΑΚΕΡΣ. Και Κλεβαν Σημια. Οπος Πασηγνοστο Το Μερος Του Τσοχαζοπουλυ Οπο Το Σκαμα Το Φενετε Στο Googlearth. Μετα η NASA εβαλε Μεγαλες Δικλειδες Ασφαλιας Οπου Τορα Δεν Υφηστατε πλεον Αυτο Το Να Υποκλεψεις . ΠΡΟΣΩΧΗ στους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ --- εμπιστοσυνη + συνεργασια