Οταν τα ζησα αυτα εγω φρανκφουρτη εσυ ρωτουσες μεντιουμ
-
Ανιχνεύσεις μέσω δορυφόρου;;;
Ο/Η @taxma1981 είπε στο Ανιχνεύσεις μέσω δορυφόρου;;;:
Οταν τα ζησα αυτα εγω φρανκφουρτη εσυ ρωτουσες μεντιουμ
Καλά φάε τις μπανάνες σου στην φρούτη και όταν θα βρεις μέντιουμ σαν τον
pana θα σου τα εξηγήσει καλύτερα!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Άκη αυτό που ανέβασες είναι εικόνα από φασματικό αισθητήρα κάτι το οποίο μπορεί να δει με ευκρίνεια 50χ50 και πάνω
Ας μιλήσουμε επιτέλους ανοιχτά
Πριν μέρες όπως είπα στην αρχή του θέματος έγινε κακός χαμός με τους δορυφόρους θα ανεβάζω σε λίγο κάποια στοιχείαΚαλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1 -
κατά ΠΟΣΟ μπορεί ένας δορυφόρος από τα 2000-35000 χλμ να "ακτινοβολήσει" και να "φορτίσει" σωματίδια ΚΑΤΩ από την επιφάνεια της Γης, δεν χρειάζεται να το αξιολογήσω...
LandSat 7
Εκτοξευθείς το 1997
ΚΑΘΑΡΑ δορυφόρος τηλεπισκόπησης
1 πανχρωματικός ανιχνευτής με ακρίβεια.... 15 (!!!!!!) μέτρων... δλδ, λεωφορείο του ΟΑΣΘ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ οπτικά...
1 υπέρυθρο κανάλι με ευκρίνεια (ακρίβεια).... 60 (!!!!!!!!) μέτρων..... Από στάδια και πάνω καταγράφονται...
Και το κερασάκι στην τούρτα περί απαγορευμένης υπέρ τεχνολογίαςΑπό τον Ιανουάριο του 2009, όλο το αρχείο φωτογραφικών δεδομένων είναι πλέον ΔΩΡΕΑΝ διαθέσιμο, για όλον τον κόσμο....(!!!!!!!)
Αυτά από εμένα για τους δορυφόρους
Καλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1 -
@taxma1981
Η βούρτσα είναι για άλλη δουλειά!
Όταν διαβάζεις να διαβάζεις και όχι αυτά κατάλαβα εγώ και πρέπει να συμπορευτείτε!
Γιατί απλά δεν καταλαβαίνεις και δεν το μπορούμε!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
@taxma1981 Άκη μου ναι μπορεί να δει ένα μεγάλο κτίσμα κάτω από το έδαφος
Η αρχαιολογική υπηρεσία παγκόσμια δουλεύει οπτικούς δορυφόρους σε διάφορα φάσματα για την ανακάλυψη δομών στο υπέδαφος σε βάθος το πολύ 70/80 εκατοστά κάτι που δεν είναι απαγορευτικό στον καθένα μας .
Και εμείς μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε πάρα πολλά αρχεία δορυφόρων δωρεάν.
Και μάλιστα με αισθητήρα κοντά στα 5 μέτρα .Καλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1 -
Το να λέμε ότι με δορυφορικη διασκοπιση μπορούμε να δούμε 2/3 χούφτες λίρες και ακόμα χειρότερα να το πιστεύουμε κιόλας αυτό με ξεπερνά και 2 κίνητρα μπορεί να υπάρχουν το ένα είναι για λόγους εντυπώσεων και εφέ
Και ο δεύτερος και χειρότερος για να βρούμε θύματα να μας τα ακουμπάνε.
Υ.γ δεν μιλάω για σένα χαχαχα
Το ξέρω ότι ψάχνεις γνώσης και βελτίωσηΚαλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1 -
Ο/Η @soulis1 είπε στο Ανιχνεύσεις μέσω δορυφόρου;;;:
Πριν 2 χρόνια πήγα και μέτρησα στην περιοχή του Κόζιακα σε κάποιον από δω μέσα που ήξερε την ποσότητα το βάθος ακόμη και την παγίδευση .
Τα είχαν δει από σημάδια . ραυδοσκοπικα .μέσω μέντιουμ .από δορυφόρους και όχι μόνο .
Μετά από 3 ώρες πορείας με τα πόδια
Φτάσαμε στο σημείο 0
Βλέπουμε το μέρος και λέω προς θέλω εκτός από τα 2 που λέει να μετρήσουμε και ένα πατάρι με ένα τεράστιο πεύκο με σήμανση κάτι σαν σπιτάκι
Τελικά όντως υπήρχε στόχος σιδήρου ακριβώς 1 βήμα μπροστά από την σήμανση και ποιο δίπλα κενό σχετικά ρηχά 120/130 πόντοι
.η κατάληξη άκουσα γέλια και ότι δεν ξέρω να δουλεύω το ΕΜΡ και ότι βάλανε εκεί επώνυμο παλμικό και δεν χτυπούσε .το ζουμί μετά από 2 βδομάδες. Το έσκαψαν και όντος βρήκαν ένα κουτί άδειο σάπιο
Στους άλλα 2 σημεία δεν είχε τίποτα και ακόμα ψάχνουν τζάμπα ο δορυφόρος τζάμπα έξοδα .
Υ.Γ. δεν ξαναπήγα και ούτε πρόκειται.
Πιστεύω πως από εκεί πέρασαν τα μισά μηχανήματα της Ελλάδας
Αν αυτό δεν είναι στόχος τότε τίποτα δεν είναι .
Άντε όμως που ο δορυφόρος έλεγε 150 μέτρα πιο πέρα..........Καλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1 -
@twins φίλε μου οι δορυφόροι είναι η καινούργια μόδα για να μας αρμεγουν τα λαμόγια .
Το παλιό καλό κόλπο με τους χάρτες και τα βιβλία θησαυρών δεν πιάνει πλέων .Καλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1 -
@taxma1981 Άκη μου ναι μπορεί να δει ένα μεγάλο κτίσμα κάτω από το έδαφος
Η αρχαιολογική υπηρεσία παγκόσμια δουλεύει οπτικούς δορυφόρους σε διάφορα φάσματα για την ανακάλυψη δομών στο υπέδαφος σε βάθος το πολύ 70/80 εκατοστά κάτι που δεν είναι απαγορευτικό στον καθένα μας .
Και εμείς μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε πάρα πολλά αρχεία δορυφόρων δωρεάν.
Και μάλιστα με αισθητήρα κοντά στα 5 μέτρα .Γιατί δεν του γραφείς ότι είναι φουτουριστικό και καθ υποψία?
Δεν είναι απόλυτο ότι υπάρχει στόχος τα αποτελέσματα βγαίνουν κατόπιν ανάλυσης και σύγκρισης μετρήσεων δεδομένων σε βάθος χρόνου πολλών ετών!
Και τα συγκρίσιμα εξαρτημένα από τις καιρικές συνθήκες και την μορφολογία εδάφους έχουν πολύ μεγάλο συντελεστή απόκλισης!
Άρα για να μιλάμε για ασφαλή συμπεράσματα ουτοπία!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
@panasss
Κώστα με πρόγραμμα έχουν βρεθεί δομές μέσα σε τροπικά δάση όλα όμως είναι οπτικά σε διάφορα φάσματα του φωτός .
Το να βρεθούμε δομές πάνω ή κάτω από το έδαφος είναι κάτι σχετικά απλό .
Στην αρχή του καλοκαιριού π.χ. αν παρατηρήσετε μια πλαγιά με χαμηλή βλάστηση όπου υπάρχουν δομές το χορτάρι ξερενεται πιο σύντομα οπότε οπτικά και μόνο αποκαλύπτει τής δομέςΚαλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1 -
@panasss
Κώστα με πρόγραμμα έχουν βρεθεί δομές μέσα σε τροπικά δάση όλα όμως είναι οπτικά σε διάφορα φάσματα του φωτός .
Το να βρεθούμε δομές πάνω ή κάτω από το έδαφος είναι κάτι σχετικά απλό .
Στην αρχή του καλοκαιριού π.χ. αν παρατηρήσετε μια πλαγιά με χαμηλή βλάστηση όπου υπάρχουν δομές το χορτάρι ξερενεται πιο σύντομα οπότε οπτικά και μόνο αποκαλύπτει τής δομέςΤα ξέρουμε αυτά φίλε όχι μόνο από φωτογραφίες αλλά και από παρατήρηση σε χώρους έρευνας στο χόμπι!
Αυτό που γραφώ είναι ότι δεν μπορούμε να έχουμε άμεσα αποτελέσματα με μια διόπτευσηΌταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
@soulis1 ΟΙ Νέοι να τα ακούνε αυτά ...και μερικοί μερικοί παλιοί που βγήκαν στο διάστημα και γύρισαν με άδειες τσέπες...δυστυχώς πολλοί πρώην φραγκάτοι...που καταστράφηκαν και τους έμειναν κάτι λίγα δίνουν γη και ύδωρ προκειμένου να ανακάμψουν....και εδώ χτυπάνε οι δορυφορίγκος.... όλοι αυτοί είναι γαλιά ...και δεν έχουν σχέση με το χόμπυ...και ξηλώνουν ότι βρουν μπροστά τους...και μετά κλείνουν δωμάτιο ευάερο και ευήλιο στας φυλακάς ....φίλε μου δεν τους αλλάζεις το μυαλό ούτε με βαριοπούλα...