https://www.youtube.com/watch?v=HVZIeR3P11Q
Αν κάνω λάθος που μου αρέσουν οι Ινδικές κόμπρες πυροβολήστε με
-
η ΙΝΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΜΠΡΕΣ ΤΗΣ
Εχω εδω τον Χάρη ο οποίος είναι υπεύθυνος επι των καλλιτεχνικών...αυτός μας βρήκε την κόμπρα που σας ανέβασα ...χορεύει εδώ στην Βομβάη...απόψε θα την δούμε live... και θα γίνει της κόμπρας...εγώ τους λέω σιγά σιγά μην μας καταλάβουν οτι είμαστε ΕΛΛΗΝΕς και μας χαλάσουν την διαγωγή...και μας διπλοχρεώσουν...ξέρουν όλοι στα λιμάνια...όταν μπει ελληνικό πλήρωμα στο κέντρο το κέντρο είναι πριβέ....παρατάνε τους ινδούς πελάτες και είναι απο πάνω μας συνεχώς να μας εξυπηρετήσουν....μόλις γίνουμε βαπόρια ...μας ξεφουρνίζουν και ένα φουσκωμένο λογαριασμό...αλλα έχουμε τον Χάρη και καθαρίζει...τι καλλιτεχνικός διευθυντής είναι αλωστε
-
@twins axaxaxax πωωωω ειστε τρελοι κ μες στα γουστα...ωραιοι ρε.....παρτε την πριβε την κομπρα... ενας ενας..χαμος....
-
ΈΙΜΑΣΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ...ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ....το σαλόνι του καραβιού έχει ΝΟVA ote tv είναι όπως τα sine vilans ...10 θέσεις δορυφορικού ΙΝΤΡΝΕΤ prive ...τρισδιάστατα γυαλιά ....δεν θυμάμαι πως τα λένε...τσόχα για πόκες ....δηλωτή ....ξερή...πρωτάθλημα πόκερ σκακι τάβλι...κλπ καλλιτεχνικά ...φίλε να ξέρουν όλοι οι εργοδότες...αν το προσωπικό δεν περνάει τέλεια δεν αποδίδει...εδώ είναι οι περισσότεροι μέτοχοι στα καράβια....αλλα και φίλοι με τους ναύτες...και επειδή σαν καπετάνιος έχω το προνόμιο του αρχιτρελού...τα σπάμε σε κάθε λιμάνι ρεφενέ και δεν έχει κανένας παράπονο....τους κερνάω και εγώ 10 15 μπουκάλια jony ετσι για το καλο....