εαν καποιος συναδελφος εχει Ε κατηγοριας διπλωμα και εχει αναγκη απο δουλεια ο μπαρμπας ψαχνει για εναν τετοιον
η δουλεια ειναι στις λαικες αγορες Αθηνων
οποιος ενδιαφερεται και μπορει να οδηγησει φορτηγακι με τρειλερ α με παρει ενα φωνι για τα περαιτερω
-
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΟΔΗΓΟΣ
@dimitrisps
μετα σου λενε ανεργια
εχω παρει 10 τηλ σε ανεργα εδω και μηνες παιδια που μου συστησανε και κανενα δεν δεχτηκε
η πρωτη τους κουβεντα ηταν για τις απολαβες
40γιουρο σπιτι και φαγητο πληρωμενα συν το ικα τους και 5νθημερο
τι να πω???
μαλλον θα θελανε να τους βαλω συνεταιρους -
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΟΔΗΓΟΣ
@dimitrisps Ετσι ειναι μητσο,η ανεργια ειναι τεχνιτη δεν θελει κανεις να στρωθει για δουλεια.
μετα μας ενοχλουν οι ξενοι.
Τι να σε κανω δεν με αρεση το βολαν. -
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΟΔΗΓΟΣ
@dimitrisps μπαρμπα αν δεν βρεις να σου συειλω τον καρνταση μου που μενει ασπροπυργο
-
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΟΔΗΓΟΣ
@macgyver μπαρμπα ακυρον για τον αδερφο γιατι μετακομησε σε χωριο της δραμας στα παπουσια του και θα ασχοληθει με την μελισσοκομια
-
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΟΔΗΓΟΣ
@dimitrisps να ρωτησω και να σου στειλω τηλ ξαδερφου;πμ και το δικο σου τηλεφωνο γιατι τα εχω χασει ολα
-
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΟΔΗΓΟΣ
Ο/Η @dimos_vol είπε στο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΟΔΗΓΟΣ:
@dimitrisps να ρωτησω και να σου στειλω τηλ ξαδερφου;πμ και το δικο σου τηλεφωνο γιατι τα εχω χασει ολα
Αθηνα μενει ανηψουδ???
-
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΟΔΗΓΟΣ
@dimitrisps
Ναι ειμαι Νινι ακομαΚαλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1 -
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΟΔΗΓΟΣ
@dimitrisps
ααα ξεχασα!!
μου ειπανε οτι σεπανε για μπανιο
προσεχε κακομοιρη μου οταν πηγαινεις στα βαθια να εχεις και την σαμπρελιτσα σου απ το τουρναμπουλ που σου εδωσα