Ευχαριστώ τον φίλο για την ανταπόκριση του και με την άδεια του ανεβάζω τον χάρτη
https://ibb.co/1mhWvjK
-
Θεσσαλία - Ο χρυσός του «διαχειριστή». Μύθος ή πραγματικότητα?
@kostasp
μεγαλε 9 επι 2 μας κανουν 18
ναταν πραγματι 28 να ασχοληθουμε με ψιλα δε
λει ας τα κανας αλλος -
@kostasp
λοιπον παλικαρια αυτος ο χαρτης ειναι πολλοι χαρτες μαζι
ειναι γνωστα τα ονοματα στους περισοτερους χρυσοθηρες
γραφει τουρκικη τοποθεσιες και χωρια και καπια στοιχεια χαρακτιριστικα
κατω χαμηλα γραφει καραχασαν κιουπρουσου η γεφυρα
μιλαη για καρασου ποταμι σαρι γκιολα,χορα τεπε,αλιμπεη μυλο,διαβολορεμα,κουσ καστρο -
@πυρσος δηλαδη τα ιδια απο αλλη πλευρα για καραλη, παπου ντομπρι,εμιν αγα,αλι μπεη κλπ με σιμαδια πουθα βρης και σπηλιες με αποστασης και μετρα για λευτα τουρκικα ρεσατια τα αναφερει .
τορα εαν παρει καπιος και βρει τα χωρια ισως ακολουθηση καποια διαδρομη και δη εαν ειναι αληθινος η οχι ο χαρτης -
@πυρσος Με λίγα λόγια υπάρχει μια κλείδα με τα αρχικά από τα τοπωνυμία ενδιαφέροντος!
Τον πετάς μέσα στο κόσκινο και φεύγει η φύρα
κατόπιν βάζεις το αρχικό σε κάθε τοπωνύμιο που ταιριάζει και έχεις
την περιοχή ενδιαφέροντος
και ως δια μαγείας βλέπεις ότι είναι αντάρτικη χαρτογραφημένη χωρίς σάλτσες!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
@panasss Κανά εύκολο θέλω, να το "σκονταψω" που λένε.....χαχαχα, αυτά είναι για "μαζοχες" !!
-
@mangojingo Κάθε βαθμός δυσκολίας είναι πρόκληση στην διατριβή
αλλά ότι και να κάνεις αν δεν γράφει το όνομα σου……………. Δεν!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
@panasss Αυτό ξαναπεστο !! Έτσι είναι όπως σε όλα σχεδόν !! Και το ωραίο είναι ότι βγήκαν καλές δουλειές από καθαρή τύχη, δηλαδή βρέθηκαν στον κατάλληλο χρόνο και τόπο κάποιοι "τυχεροί" και δεν μιλάω για ψιλικατζιδικες ποσότητες !!
-
@mangojingo Είπαμε το μπουκάλι κράταγε το μυστικό εβδομήντα χρόνια
Αλλά τα πιτσιρίκια παίζοντας με τα χώματα βρήκαν τις ταινίες από τα κιβώτια
Αυτοί οικογενειακός χαρούμενοι και εμείς με την μπουκάλα!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
@panasss Δεν έχω κανένα λόγο να το αμφισβητήσω. Υπάρχει και η αντίληψη ότι σχεδόν όλες οι αποκρύψεις έγιναν όπως είχαν σχεδιαστεί. ΛΑΘΟΣ ! Πολλές έγιναν όπως όπως με τις επικρατούσες συνθήκες. Εξαιρω τις μεγάλες επιτελικές - συγκεντρωτικές οι οποίες προφανώς έγιναν με τις προδιαγραφές που έπρεπε. Τώρα ποιες από όλες αυτές υπήρξαν πραγματικά και ποιες έχουν απομείνει είναι ένα μεγάλο ΕΡΩΤΗΜΑ (;). Πρόσφατα έμαθα ότι ένας "ηλικιωμένος", ο οποίος ισχυρίζονταν ότι ήταν αντάρτης, γυρνούσε από 'δω και από 'κει, με ποδήλατο και έκανε λόγο για ένα "βαρελάκι" που έπεσε από εγγλέζικο αεροπλάνο μέσα ή κοντά σε ποτάμι, στην περιοχή μου. Έχω υπόψη μου μια περίπτωση τέτοιας πτώσης, το έψαξα λίγο αλλά δεν βρήκα κάποια πολύ σοβαρή πληροφορία από κάποιον αυτόπτη μάρτυρα . Μόνο την ιστορία και σαν ευρύτερη περιοχή. Αυτόν τον τύπο δεν τον έχω συναντήσει ποτέ έστω και αν τα μισά που έλεγε ήταν αλήθεια, κάτι μπορούσε να βγεί.
-
@mangojingo Τι να πω πολλές φορές ακούγονται ιστορίες γιατί πρέπει απλά να ειπωθούν!
Είναι για αυτούς Που γνωρίζουν το πώς να ακούνε την κάθε ιστορία!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
@panasss Έτσι είναι. Βέβαια έχω συμπεράνει ότι λίγοι είναι αυτοί που πραγματικά μπορούν αξιολογήσουν κάποια ιστορία. Οι περισσότεροι έχουν εμμονές και αυτό δεν είναι πάντα το καλύτερο.
-
@mangojingo Τρανά τα παραδείγματα για τις εμμονές 3 τάνκερ στην αναζήτηση του καραπιπερη
Αν τους πούμε που είναι θα χτυπήσουν εγκεφαλικά!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
@panasss Ανοίγει θέμα με τον Καραπιπέρη τώρα .......!!
-
@mangojingo Έχουμε πει αν κάποιος έχει το λεκτικό ναι αξίζει τον κόπο!
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
@panasss Ναι θέλει και το λεκτικό για να πάει πάρα πέρα η ιστορία αυτή. Πιθανόν η γέφυρα είναι η αφετηρία.
-
@mangojingo Έτσι ακριβώς ποτέ δεν ζητήθηκε κάτι παραπάνω μόνο για να επαληθεύσουν την γέφυρα!!!
@panasss Ίσως κάποιος να το έχει αλλά να μη θέλει να "συνεργαστεί", πράγμα πολύ σύνηθες, ειδικά με άτομα μεγάλης ηλικίας. Αγύριστα κεφάλια.
-
@mangojingo Χαχαχαχα είναι για εγκεφαλικά αν καταλάβει πόσα χρόνια έχασε!!!
@panasss Εγώ πιστεύω ότι δεν τους ακουμπά τίποτα. Το χαρτί να 'χουν μόνο και όλα καλά .....!! Θα 'ρθει η έμπνευση ...!!! Θυμάμαι ένα χαρτί έγραφε "Α.Σ.Κ.Σ.Κ." ! Ο μπάρμπας επεμενε και έλεγε ότι λέει " Απάνω Στον Καταρράκτη Στον Καταρράκτη" !! Αλήθεια τώρα .....! Τι να του πεις δηλαδή ; Τρία πουλάκια κάθονταν και πλεκανε πουλόβερ Χαχαχα !!