@Σταύρος
αυτος που εχει μυαλο
ολες οι κρισεις σταυρο μου για καποιυς λειτουργουν θετικα για τους περισσοτερους αρνητικα
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ
@dimitrisps δεν πεθαινουν ολοι απο μια κριση
καποιοι επιβιωνουν
καποιοι στηριζονται στο λιπος τους και καποιοι στο μυαλο τους -
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ
@dimos_vol
kaλα ρε δημο
η ερωτηση εγινε για οποιον πιθανως θα τα αποκτουσε ?? η για καποιον που τα εχει??? -
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ
@dimitrisps ουτε εγω δεν καταλαβα ακριβως και γι αυτο απαντησα και στις 2 περιπτωσεις.δουλειες υπαρχουν πολλες και με προοπτικες για καλα μεροκαμματα παντως
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ
Ο/Η @dimitrisps είπε στο ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ:
δεν μ λετε ορε ανηψουδια αν ειχατε 50000 τι θα τις κανατε???
τι πιστευετε δλδ οτι θα ηταν το ανταποδοτικοτερο διατιθωντας αυτο το ποσο???Σκεφτομουν μέρες το θέμα σου φιλε.Το μόνο που θα σε έβγαζε απο το τελμα των 50-100χιλιαδων ευρω και θα σε ανεβαζε ειναι η εξης επιχειρηματικη κινηση.Εταιρία παραγωγής ταινιών πορνο.Ναι μάλιστα φιλε μου οπως το ακους.Αλλά με πρωταγωνιστη εσένα. Μιλάμε μεχρι και τα μεγαλύτερα στούντιο του πλανήτη θα γονατιζαν μπροστά σου.Το σενάριο το εχω σκεφτεί. Μια μικρη εικόνα σου δεινω να μπεις στο νοημα εσυ στο βουνο προβατακια στο ενα χέρι την γκλιτσα στο άλλο το τελαρο και ξαφνου η ξένη που έμεινε απο λαστιχο.Ολα τα αλλα τα αφηνω στήν φσντασια του κοινου.Μητσο θα σπασεις Ταμεία.
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ
@Giwrgos-xalkias
στον χαβαλε δεν εχω πει ποτε οχι γιωργη μου
ισα ισα νομιζω οτι ειμαι απο τους πρωτους
η ανταλαγη ομως αποψεων ειδικα την σημερον ημερα ισως κλικαρει καποιους η η ερωτηση κρισεως οπως αναρτηθηκε μαλλον δεν ειναι επικαιρη
μακαρι να ειμασται ολοι παντα ετσι ευτυχισμενοι -
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ
Δημήτρη πολύ καλή η ερώτησή σου. Πολλοί την κάνουν καθημερινά στον εαυτό τους. αλλά απάντηση δεν παίρνουν.
Σήμερα οι πιο πολλές δουλειές είναι για το μεροκάματο και ας έχεις το όποιο κεφάλαιο.
Ένας φίλος ψαγμένος πέρα από το εμπόριο είχε για χόμπι ένα χωράφι που βγάζει 2.000 κιλά λάδι, επί τόσο το κιλό, μείον τα έξοδα, τόσο το κέρδος.
Ο άνθρωπος γυρίζει όμως τα τελευταία χρόνια σε εκθέσεις τροφίμων, Μιλάνο, Βερολίνο κλπ ανά τας Ευρώπας. Η ιδέα που αποκόμισε του έδωσε την ώθηση, εκεί που πουλούσε το λάδι 5 € το κιλό να το μεταποιήσει και σήμερα να το πουλάει 60€.
Άρα η απάντηση είναι μεταποίηση και εξαγωγή σε αγορές που αντέχει η τσέπη τους.
Γι' αυτούς που δεν έχουν ιδέες έχει μεροκάματο 30€, 20, 15, 10, 5 ..... -
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ
@goldplus μπορει να ητανε και καλη οπως αναφερεις συναδελφε. ο χαβαλες ομως σε παρασερνει . ετσι παρασυρθηκανε και οι υπολοποι απαντησαντες.δεν τους παρεξηγω. μια παρεα ειμαστε ολοι. ο καθενας οπως το βλεπει
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ
Δεν ξέρω για τήν αγορά στήν γύρω περιοχή σάς Δημήτρη αλλά στήν Λάρισα ένας ποιοτικός παιδότοπος με τό κεφάλαιο πού αναφέρεις σίγουρα θα ξέσκιζε και θα ήταν πλήρης τόν περισσότερο καιρό ανεξαρτήτως χωρητικότητας...πχ Λάρισα πονάει από παιδότοπους υπάρχουν μόνο 5"""ή 6 οι δύο είναι μεγάλοι χωράνε και 300η400 άτομα βάλε επί 3,4 ευρω,αναλογα και γεμίζουν και 2 και 3φορες... Τώρα δεν ξέρω εάν σού είναι ξένο τελείως το αντικείμενο.. αλλά έχεις και παιδιά που μπορούν να τό δουλέψουν.Για μένα εάν επρόκειτο να το άνοιγες Λάρισα μαζί σου δαγκωτο...