@twins
καπταιν μαλλον μπερδευεσαι δεν ειμαστε της ταξης τους και αναφερομαι για ολους φυσικα
μιλαμε για χιλλιαρικα οχι για μμυρια
χιχι
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ
ενασ το ειπε καλα <<μαζει τα φαγαμε>> δεν γεινετε ρε πεδια τι να λεμε ?? οταν ειμουν Αθηνα γνωρισα ατομα που περναν 4χ το μηνα σαν κυπουροι κ το απογευμα καναν τζακια κ περναν 500ε χορισ να πλυρονον καν φορο ουτε ασφαλια , ποσ θα παρεισ εσυ σηνταξη αμα το ταμιο εινε αδιο ?? τα λευτα τα πηραν εξω ,οι ξιπιοι ...απο που βγεναν αυτα τα λευτα ? απο που τα περναν οι καλοπλιροτεσ κ τα δειναν τοσο ευκολα?? τορα φτεει ο τσιπρασ ,πριν ευτεγε ο αλοσ κ καθεξεισ..
τορα φτοχιναμε κ θα παμε καπου αλου ...ΕΚΕΙ ΕΙΝΕ ΣΤΡΟΜΕΝΑ?? -
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ
Εγώ επιμένω θέλω να σωθούν οι βιομήχανοι και οι βενζινάδες....που είναι πατριώτες...και ρωτάω εγώ τώρα γιατί να μην τους χαρίσει το ΣΤΕ 900 εκατομμύρια γενικώς... σιγά μην βάλω στο ίδιο τσουβάλι εμάς τους κακομοίρηδες με την Γιάννα....είναι κρίμα η γυναίκα να κόψει το σπα μία φορά την εβδομάδα,,,,και το μπότοξ και τα λίφτιγκ που έφτασε το μάγουλο στον κώλο της...με τι καρδιά ρε άπονοι φορολογούμενοι θα τα κόψει...εδώ κάνει οικονομία η κόκκινη γιάννα να γίνει το παράδειγμα ....και μετά τον πάκη να γίνει η πρώτη κυρία της Ελλάδος....και εσείς θέλετε να επενδύσετε 100.000 ευρώ άπονοι ε άπονοι...
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ
@twins
καπταιν μου χαλας το θεμα
μια ερωτηση κρισεως εκανα και εχω παρει 25 απαντησεις ασχετες
χιχι -
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ
Ο/Η @dimitrisps είπε στο ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ:
τελικα ορε παιδες εισται πραγματι ΕΛΛΗΝΕΣ
ολο φιλοσοφια διαβαζω και απαντηση μεδενΜητσουμ στην ερώτηση αυτή πρέπει πρώτα να ξεκαθαρισουμε τι σημαίνει η λέξη Ελληνας και μετά τι αντιλαμβανεται ο καθένας μας. Εσυ πως ακριβώς το εννοείς ? Όσο για εμένα μην με ρωτάς το λεει η υπογραφή μου.
Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ
@GoldHunter
Ελληνας γιωργου μου αν βαρεσεις στο νετ θα δεις οτι ειναι λεξη που προερχεται απο ατομο αυτοχθονο το οποιο ζουσε στην περιοχη μου. . προς Θεου δεν το αναφερω για αλλους λογους απλα για την ιστορια. κατα την αποψη μου ΕΛΛΗΝΑΣ ειναι αυτος που αισθανεται ΕΛΛΗΝΑΣ!!. και αγαπει τον τοπο που ζει. για μενα μετα απο αυτη τν παγκοσμιοποιηση τι σημασια εχει απο που εισαι???
εισαι αλβανος!! ησουνα!! τα παιδια σου ειναι Ελληνακια! εισαι Ελληνας ησουνα!! τα παιδια σου δεν ξερουν καν Ελληνικα αν ζεις στην αμερικη.θελω να πω με λιγα λογια οτι οταν ο ανθρωπος γιατι για ανθρωπους μιλαμε αγαπαει το μερος που ξενει ειναι θεμα χρονου απλα να οριζεται ως φυλη. δεν θα υπαρχουν φυλες . μα ηδη δεν υπαρχουν. εμεις δλδ μετα απο 400 χρονια σκλαβια ειμαστε καθαροαιμοι???. Ελληνες λοιπον ειναι αυτοι που αγαπουν την Ελλαδα.
καλως η κακως ετσι εχουν τα πραγματα -
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ
βγεικαμε απο το θεμα , [ αλα ασ βαλω κ εγω την υπογραφη μου] ..ο παπουσ κ η γιαγια μου , ασ εινε καλα εκει που εινε ,ειταν βλαχικησ καταγογησ , δεν ξεραν ελινικα , λιγα μπορεσαν να μαθουν , μ δυσκολια , ο πατερασ μου παντρεφτικε τη μανα μου μικρασιατισα , εγω δεν δυκεουμε να κανω κ κανα λαθοσ ?? ευχαριστω!!!!!!!!!!!
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ
@dimitrisps
ΥΓ. τι να του κανου εγω γιωργου μου που αυτοκαλουμαι Ελληνας και βλεπω διπλα μου τον αλλον Ελληνα να ψωφαει και να μην δινω σημασια???
χτες οπως και καθε τεταρτη μου ερχεται εναςγυφτοβουλγαρος με 500 600 γιουρο ψιλα.τα υπολοιπα αυτονοητα -
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ
@Kaptenmarkos Φίλε μου στο εύχομε ολόψυχα να σου τα δώσει ο Θεός εφόσον είναι να τα χρησιμοποιήσεις όπως λες και όχι στις κρεπάλες και στις μέθες. Αν και αλλάζουν τα πράγματα όταν ξαφνικά σου έρχοντε πολλά ή πάρα πολλά χρήματα. Να πω και κάτι που μου είπε κάποιος: αν είναι γιατί να μην πάνε απευθείας τα λεφτά στους ανθρώπους που τα έχουν πραγματική ανάγκη αλλά μέσο εσένα ή κάποιου άλλου? Είναι ένα προσωπικό ερώτημα που πρέπει να κάνει ο καθένας μέσα του. Χωρίς παρεξήγηση και χωρίς να σε γνωρίζω, φιλικά Νίκος.
Ο επιμένων νικά!!!
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ
Οι αρχαίοι μας προ-προ-προγονοι επειδή ήταν πολύ εξυπνοι και αναφέρομαι σε αυτούς που μας εδωσαν την γλώσσα δεν εννοούσαν με κάτι μόνο ένα πράγμα. Όλα τους ήταν πολυσημαντα ειχαν πολλες σημασιες.
Ετσι και η λεξη Ελλην έχει αλλη εννοια απο αυτην που εμείς την δωσαμε.Δεν μπορείς να λες οτι ο Ελλην είναι συμπαντικος και να περιοριζεις τη λεξη σε μια γεωγραφική περιοχη.αναλυστε την λέξη Ελλάδα, ξενος, βαρβαρος και Ελλάδα και θα το πιασετε το νόημα.Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ
@dimitrisps Μέσα σε ένα χρεοκοπημένο κράτος ποια ιδέα θα μπορούσε να έχει ενδιαφέρων ; τα πράγματα είναι πολλή δύσκολα για μια τέτοια επένδυση. Κατά την γνώμη μου όσοι αντέξουμε μέχρι να ποιάσουμε πάτο ( Βουλγαρία ) και ποιο χάλια ! Μόνο που τότε που θα υπάρχει πραγματική εξαθλίωση , τότε θα πρπκύψουν ευκαιρίες μεγάλες γιατι θα ξεπουλιούνται τα πάντα έναντι πινακίου φακής απο της τράπεζες που εδώ και καιρό θα τα έχουν ίδη κατασχεμένα , και με μεροκάματα τον 150 € τον μήνα τότε θα υπάρχει το κατάλληλο περιβάλον για να εμφανιστούν οι ξένοι επενδυτές - σωτήρες , Ποιοι από όσους επιλέξουμε να μην μεταναστεύσουμε θα αντέξουμε
όμως ; -
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ
@Σταύρος
μια κουβεντα θα που ανηψουδ
οταν εχνε πολλοι κανε ουλοι τουν καργα
η καλυτερη εποχη της επενδυσης ειναι πριν ευδοκιμισει αυτη -
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ
@dimitrisps καλησπερα. Για επενδυση στην Ελλαδα λιγο δυσκολο ακομη με τους φορους που υπαρχουν αυτη την στιγμη. Μια καλη χωρα ειναι η Ισπανια. Ενοω επενδυση σε ακοινητα και τουρισμος. Ξεπουλιουντε σπιτια για 50 χιλιαρικα και τα νοικιαζεις απο 250 εως 350 την εβδομαδα σε τουριστες....ειμαι στην Γερμανια αυτη την στιγμη και μπορω να σου πω οτι πολλοι Ελληνες εχουμε κανει ανοιγματα για εκει...
Συγνωμη για τα ορθογραφικα... -
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ
@Phase2 ορε και εγω συναδελφε ειπα να παρω τα ματια μ .
αλλα ποιοι θα μεινε εδω????
αυτοι ππου θελνε να μα διωξουνε η να μας αγορασουνε??? -
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ
Ο/Η @dimitrisps είπε στο ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ:
@Σταύρος
μια κουβεντα θα που ανηψουδ
οταν εχνε πολλοι κανε ουλοι τουν καργα
η καλυτερη εποχη της επενδυσης ειναι πριν ευδοκιμισει αυτηΜήτσο σωστή η κουβέντα σου αλλά , τι θα μπορούσε να ευδοκιμήσει στο συγκεκρημένο σχεδόν άγονο περιβάλον ;