με παιρνει ορε παιδια καποιος συστημενος τηλ
μπαρμπα μ λεει ειδα στο νετ το μηχανημα
εχουμε μια δλια και θελω να αγορασω το εργαλειο γιατι απ οτι το ειδα σε καποια βιντεο παει βαθεια
εεεεε τουπα και εγω οτι οτι ειδες ειναι ζωντανο
μ λεει εχω μια δλια ειναι περιπου στα 6 μ θα την πιασουμε????αλλα ειναι λιγο στριμωχτα και δεν χωραει μεγαλο πηνιο
δλδ τον ρωταω τι πηνιο χωραει???
μ λεει το μικρο ισα ισα!!!!!!!!!!
κι δλδ παναη τον ρωταω περιμενεις να παει ενα μηχανακι με ενα πηνιο 0.60χ1.2 6μ????
παω για κολυμπι
μαλλον πιασανε οι ζεστες
-
ΨΑΧΤΗΡΙΑ!!!!!!
-
ΨΑΧΤΗΡΙΑ!!!!!!
@asheron69 ανηψουδ μην ξεχνας οτι τα οχυρα εκεινα εχουνε γινει πριν καμποσα χρονια. οι απαιτησεις ομως σημερα εχουν αλλαξει
χιχι -
ΨΑΧΤΗΡΙΑ!!!!!!
@asheron69
Είναι κάτι τύποι που το χουν το μασάλι τέχνη σπουδαγμένη και κάτι άλλοι τύποι πού θέλουν να ακούύύύνε και να παραμυθιάζονται.
Και όχι δεν πιάσανε ακόμα οι ζέστες. Από αύριο κάτι θα κάνει αλλά και πάλι τίποτα μπροστά στον καύσωνα του 87 για να μην λέμε και ότι θέλουμε.Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
ΨΑΧΤΗΡΙΑ!!!!!!
@GoldHunter γιωργου ο καυσωνες φιλαρακι ερχονται και παρερχονται. ειτε ετσι ειτε αλλιως καπως θα την βγαλουμε. αλλοι ειναι μονιμα στουν σβερκου μας
-
ΨΑΧΤΗΡΙΑ!!!!!!
Ο/Η είπε στο ΨΑΧΤΗΡΙΑ!!!!!!:
παω για κολυμπι
μαλλον πιασανε οι ζεστεςKαι που εισαι ακομη μπαρμπα....
Εμενα ενας με ελεγε με vlf οτι την μια λυρα την πιανει στα 2 μετρα μεσα στην γη,και εγω του ελεγα αγορασα ενα παραθαλασσιο οικοπεδο στο φεγγαρι και το πουλαω σε τιμη ευκαιριας.. -
ΨΑΧΤΗΡΙΑ!!!!!!
@paoktsis στελιο την αλλη βδομαδα ξεκιναει του μπαντρντι
παρε την κυρα και κανε τουν κατηφουρου -
ΨΑΧΤΗΡΙΑ!!!!!!
@dimitrisps τι πατιρντι εχουμε μπαρμπα?εκδηλωσεις η θα μας βγουνε τα ματια και θα φοραμε γυαλια καθρεφτες στην παραλια για να μην βλεπουνε οι αλλοι τα ματια μας που κοιταζουμε?
-
ΨΑΧΤΗΡΙΑ!!!!!!
@paoktsis ακου να σ που ανηψουδ. αν ερθσ μετην κυρα ουτως η αλλως τα ματια η αυτη θα στα βγαλει η θα βγουνε απο μοναχατ ς
-
ΨΑΧΤΗΡΙΑ!!!!!!
@dimitrisps μπαρμπαμητσουμ ✌ είναι τα γιατρικα ενα κοβς αφτουν πουσι καθιτ στου σβερκου και δυο κοβς του σβερκους, χουχου βρε ζαβλακουθικαμ κατα του κινους
Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ