Δεν μπορεί, επειδή βάζω και τον εαυτό μπυ μέσα. Θέληση υπάρχει, διάθεση δεν υπάρχει, χρόνος δεν υπάρχει.
Λεω για εξορμήσεις στα βουνά και στα λαγκαδια και νέα θέματα για συζήτηση και ανάλυση. Λες και δεν κινείται τίποτα, λες και είναι ολοι μουδιασμενοι.
Μα αυτό θέλουμε ? Καυγαδακια και σιχτιρισμους ??
Βρε μας Ψεκαζόμαστε
-
Μας Ψεκαζόμαστε
Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
Μας Ψεκαζόμαστε
Γιωργο δεν εχεις αδικο. βεβαια ειναι πιο ευκολο και βολικο το μαλωμα απο τον υπολογιστη παρα το τρεξιμο στο βουνο. υπαρχει κι ενα οικονομικο μουδιασμα στα ψαχτηρια που δεν υπαρχουν λεφτα ουτε για μπαταριες (αυτο ειναι αλλονου ατακα). εγω προσωπικα βλεπω οτι υπαρχει οικονομικη στενοτητα, αλλα η πηγη του κακου ειναι αλλη. για μενα το μοντελο του ψαξιματος του καθενος, σε ποστοσο 95% εχει οδηγησει τον καθενα σε αδιοξοδο. απο τις αναλυσεις που εχουν γινει σε εκατονταδες θεματα, σε ποσοστο 90%, μεινανε στο ραφι. πρεπει να εφαρμοσουμε νεα μοντελα ψαξιματος που να ειναι πιο ελκυστικα στον καθενα πιο ευελικτα και πιο φθηνα. η αγορα πανακριβων μηχανηματων σε σχεση με την διαχυτη γνωση που υπαρχει γυρω μας δεν εχει φερει τα αναμενομενα αποτελεσματα. αρα ή στραβος ειναι ο γυαλος ή στραβα αρμενιζουμε. εχω να γραψω και αλλα για αργοτερα.
-
Μας Ψεκαζόμαστε
@VAN
Δάσκαλε, δεν θα διαφωνήσω σε αυτά που λες, σαφώς ακόμα κινουμαστε στα απονερα παρωχημενων νοοτροπιων.
Η αλλαγή νοοτροπίας βέβαια θέλει τον χρόνο του, πρέπει να γίνει ή ζύμωση για να αλλάξουν τα πράγματα. Δεν μπορεί να είναι όμως μόνο αυτό. Έχουμε ένα φόρουμ με τεραστιες δυνατότητες ανάπτυξης, τα εχω πει αυτά και στην μανιακο όμως όλα αυτά τα χρόνια βλέπω μεν κάποια διαθεση για συμβολή ειδικά από νέα μέλη αλλά μετά, τσαφ. Κάτι δεν κάνουμε σωστά ειδικά εμείς οι παλαιοιτεροι κατι δεν έχουμε καταλάβει, κάτι μας διαφεύγει. Ξέρεις ισως δεν το έχετε καταλάβει αλλά εμείς οι παλαιοιτεροι είμαστε πλέον κατεστημένο και οταν είσαι τέτοιο λειτουργείς και ως τέτοιο όσο ανοιχτομυαλοι και να είμαστε. Μόνο με νέα άτομα με όρεξη να μάθουν να συμβάλλουν και με νέες ιδέες. Όλοι εμείς οι υπόλοιποι του κατεστημένου ακολουθούμε. Αυτή είναι η φυσική τάξη των πραγμάτων. Ουγκ μα την καθιστή αρκούδα 🐻.Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
Μας Ψεκαζόμαστε
@GoldHunter καλημερα ,, οτι μασ ψεκαζομαστε δεν ξερω ασ πουνε κ τα αλα μελοι ,ενα θελω να πω , οποσ λεσ μουδιασμενοι , ετσι ειμαστε , αφου εχομε θεματα βαλει κ κανενασ δεν συμετεχει τι τα θελομε ? να αρεντευομε κουτουρου στα βουνα κ τα λαγγαδια?
για να εχει συνεχια θελει συζητηση κ σημετοχη , αμα αυτα λιπουν , τοτε..............................?? -
Μας Ψεκαζόμαστε
Καλημέρα θα συμφωνήσω απόλυτα και θα συνεχίσωμε μία ιστορία που θα πρέπει να μπεί σε άλλη ενότητα, αλλά κουβέντα να γίνεται..... Ήταν ένας μπάρμπας οικογενειακός φίλος του παππού μου (εγώ τον συγκεκριμένο δεν τον γνώρισα λόγο ηλικίας)Ο οποίος αριστερός στα φρονήματα ,κατά την κατοχή ήταν ήδη μεσήλικας κ διηγηθείκε στον παππού μου μια ιστορία: ότι φιλοξένησε έναν Εγγλέζο πληγωμένω κείνη την περίοδο ο οποίος ανθρώπος κατέληξε κ ο μπάρμπας φοβούμενος τι να τον κάνει,τον πέταξε μέσα στο πηγάδι του μαζί με ένα βαλιτσακι; χαρτοφύλακα;με τα χρόνια η διήγηση που έφτασε σε εμένα στα αυτιά μου από συγγενικό μου πρόσωπο αλλά και από τον γιο του μπάρμπα (ένα γιό κ μια κόρη ο μπάρμπας,η κόρη συγχωρεθηκε το 93' ο γιος πριν 9μηνες ακληροί και οι2)που σε ηλικία 14ων τότε για αδιευκρίνιστους σε εμένα λόγους είχε συλληφθεί από τους Ιταλούς τότε κ του είχαν αφήσει κ κουσουρι από τα βασανιστήρια (παίζει να έχει σχέση το ένα με το άλλο.) Η συνέχεια το απόγευμα 😁
-
Μας Ψεκαζόμαστε
@RG.Pagou Καλημέρα κ συγνώμη για την ασυνέπεια.Παρεπιπτωντος το σπίτι του μπάρμπα γειτνιάζει με ένα δικό μου χωράφι έχει κ αλλά σπίτια κοντά, αλλά είναι ακριβώς στα όρια της πόλης.Απο χρόνια τουλάχιστον 2 ραβδοσκοποι που το κοίταξαν από απόσταση 50 μ. είχαν ενδείξεις αλλά κάτι τους μπερδευε,όπως απόδειχτικε πριν 15 χρ.Και σε απόσταση λιγότερη των 100 μ. σε τέλεια ευθεία ανακαλύφθηκε ασύλητος θολωτός τάφος με χρυσό (πολύ πιθανό να υπάρχουν κ άλλοι)οπότε......Πριν λοιπόν λίγες μέρες παίρνω ένα φίλο μαζί με ένα ραβδοακοπικο δώρο μέλους του φόρουμ που το ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια του(καθώς επίσης κ των υπολοίπων)του δείχνω την λειτουργία κ δεν του λέω τίποτα άλλο , απλά το δίνω να το δουλέψει μίας κ εγώ ξέρω τον στόχο κ δεν θέλω να αυθυποβαλω...... τεσπά καταλαβαίνετε τι λέω κ τσουπ παίρνει γραμμή στο στόχο.Τον παω παραπέρα 2η κ 3η φορά να σταυρώσω χωρίς να του λέω και να του δείχνω με αντιδράσεις μου τίποτα κ αυτό εκεί!!!!!! Τώρα τι κάνω;;;;;;