@Teacher με τα συστηματα που μου ειπατε το σαββατο εχει κατα ενθουσιαστει η γυναικα μου
-
Θα τρελαθουμε τελειως...
@xristos77 φιλε χρηστο δεν ηταν ουτε μαγνητικα πεδια ουτε φαντασματα.. απλα ηταν καμια σκουριασμενη παλιολαμαρινα απο κοσερβα που εγινε τριμα και να ξερεις οτι το οξειδωμενο σιδερο στις βεργες και εκρεμες συμπεριφερεται οπως ο χρυσος και βαραγε και το τοπικο και οταν αναμοχλευτηκε η τρυπα διαλυθηκε η λαμαρινα σε ψιλους κοκους γιαυτο δεν επιασες τιποτε μετα
-
Θα τρελαθουμε τελειως...
Ο/Η @VAN είπε στο Θα τρελαθουμε τελειως...:
@Teacher με τα συστηματα που μου ειπατε το σαββατο εχει κατα ενθουσιαστει η γυναικα μου
θα σε χασουν οι παραλιες και θα σε κερδισουν οι εθνικες οδοι χααχαααχα
-
Θα τρελαθουμε τελειως...
@Teacher το ιδιο ειχε γινει στη Σερβια μετα το Νις. εδω τωρα πιστευω θα ειναι καλυτερα. το προβλημα βεβαια της γλωσσας υπαρχει
-
Θα τρελαθουμε τελειως...
@macgyver σε δοκιμες που εχω κανει με το εκρεμμες το σκουριασμενο σιδερο δεν εχει καμια σχεση με τη περιστροφη που κανει το εκρεμμες στο χρυσο.. κι αν ειναι οπως λες και διαλυθηκε η λαμαρινα και δεν χτυπαγε το τοπικο τοτε δεν θα επρεπε να πιανουν ουτε οι βεργες σημα...
-
Θα τρελαθουμε τελειως...
@xristos77 χρηστο ενας παπους ραβοσκοπος απο την κρυα βρυση γιαννιτσων ειναι 93 χρονον και ψανει ακομη μου ειπε πιν κανα δυο χρονια οτι σε σιδερο πολυ οξειδωμενο σχεδον σαπιο το εκρεμες και οι βεργες μπερδευονται και δειχνουν χρυσο.....οταν τον πηγα σε ενα μερος στο ωραμμο προπερσυ και με παλομενη βεργα επιασε χρυσο και απο πανω επιβεβαιωσε με ενα περιεργο εκρεμες που ηταν ενα γιαλινο καφε μπουκαλακι με κατι κοκους μεσα ...και οταν σκαψαμε βρηκαμε ενα φτυαρι σχεδον αλοιωμενο ....αλλα μεχρι να σκαψουμε απο την συμπεριφορα βεργας και εκρεμους ηταν σιγουρος οτι ο στοχος ηταν χρυσος μακαρι να εχεις δικιο αλλά αν δεν σκαψεις δεν θα μαθεις
-
Θα τρελαθουμε τελειως...
@macgyver μωρε εγω συμφωνω το θεμα ειναι οτι δεν βρηκα ουτε ιχνος απο σιδερο ειτε οξυδομενο ειτε οχι καταλαβες που κολλαω?
-
Θα τρελαθουμε τελειως...
@xristos77 αν ρωτησεις τον βαν σε ενα μερος που χτυπαγε ραυδοσκοπικο χτυπησε και το μηχανακι του και βγηκαν τριματα σκουριας
-
Θα τρελαθουμε τελειως...
Ο/Η @TSAPI. είπε στο Θα τρελαθουμε τελειως...:
Μαγνητικα πεδια και η μεταλευματα φιλε συγκεντρωμενα απο εκατομυρια χρονια παρθενου εδαφους σε σταθερο σημειο κανοντας ενα σωμα λογο ακινισιας, που βεργες εκρεμες και τοπικα δισκακια τα βλεπουν ενα σωμα και αντιδρουν δινοντας σου ενδιξη καλη., σκαβοντας τα εξασθενεις και εξαφανιζεις τη μαζα που ειχαν απειραχτα και χαλαει αυτο που σου εδινε την αντιδραση στο εκρεμες και σε ολα, ακομα και πανω απο τα μπαζα που εβγαλες να βαλεις ολα τα μηχανηματα δε ξανακανουν τιποτα και σου φενετε απιστευτο!
συμφωνω απολυτα με τον τσαπι.δεν μας ειπες βεβαια χρηστο εαν το σημα που επιασες οταν το διαχωρισες το ειχες για χρυσο;εαν ναι τοτε μιλαμε για καθαρη αυθηποβολη μετα και το μπιμπ του παλμικου.υγ.δεν πιανουν τα εργαλεια το σημα ο ρβδσκοπος το πιανει και τα εργαλεια μεταφραζουν ειναι η γνωμη μου.
Οι κοιμισμενοι ειναι εργατες και συνεργοι σε αυτα που γινονται στον κοσμο.ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ
-
Θα τρελαθουμε τελειως...
Ο/Η @VAN είπε στο Θα τρελαθουμε τελειως...:
@ΦΟΙΝΙΞ αν τολμας ελα να βρεις εμενα. θα μεινεις μισος απο το περπατημα
Χαχαχαχαχαχα θα ερθω τι νομιζεις δε θα ερθω για σου ρε Βαγγελη κανουμε και λιγο χαβαλε ρε φιλε τι να κανουμε
-
Θα τρελαθουμε τελειως...
@Περιτας εδω θα ηθελα να γραψω οτι οντως οι ραβδοσκοποι σημα πιανουν. τον στοχο τον πιανουν τα τοπικα
-
Θα τρελαθουμε τελειως...
@xristos77 βασικα προερχομαι απο ρεκορ αλλα τωρα ειμαι αρρωστος. δεν πηγα για ψαξιμο σημερα. εκεινη την γουρνα την εσκαψες???
-
Θα τρελαθουμε τελειως...
@VAN αποψη σου.σεβαστη..τα μηχ ναι πιανουν στοχο αν ειναι μεσα τις δυνατοτητες τους.οι ρβδσκοποι ναι πιανουν στοχο οχι σημα,αρκει να μπορουμε να το διαχωρισουμε.
Οι κοιμισμενοι ειναι εργατες και συνεργοι σε αυτα που γινονται στον κοσμο.ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ