παιδια εχω ενα smart pasion αυτοκινητο 2003 μοντελο 600 κιβικα, πηγα σημερα να το ξεκλιδωσω απο το κλιδι ασυρματα και δεν ξεκλιδωνε, αναβοσβηνουν τα φλας πολυ γρηγορα 9 φορες και δεν ξεκλιδωνει. μπηκα απο το πορτμπαγκαζ γιατι δεν εχει κλειδαριες στις πορτες, βαζω το κλιδι να παρει μπρος και αναβοσβηνει το κλειδι στην οθονη και δεν κανει τιποτα, αυτο απο οτι ξερω μπλοκαρε και παλιοτερα ειχα βρει τον κωδικο στο ιντερνετ και το ξεκλειδωσα, τωρα δεν υπαρχει απο οτι ειδα, ξερει κανενας κανεναν κωδικο ξεμπλοκαρισματος? ο κωδικος ειναι π.χ. παταμε φρεο πατημενο ανοιγουμε διακοπτη, κατεβαζουμε χειροφρενο, αφηνουμε φρενο κ.τ.λ. και ξεκλιδωνει, αλλα δεν θυμαμαι τη σειρα που κανουμε ολο αυτο, μηπως τον ξερει καποιος που εχει ιδιο αυτοκινητο η δουλευει σε τετοια συνεργεια?
-
ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ ΣΜΑΡΤ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Διαβασες το βιβλιο για τον συναγερμο??
Μηπως το 9 σε παραπεμπει σε καμια διαδικασια??
Εγω στο τζιπ οταν εβαζα ενα ειδικο κλειδωμα αναλογα με το ποσες φορες αναβοσβηναν τα λαμπακια μου ελεγε τι ακριβως ειχε συμβει και με παρεπεμπε σε αναλογο ξεκλειδωμα!Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ ΣΜΑΡΤ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
δοκιμασα πολλα αλλα τιποτα. παναη θα σε παρω αυριο τηλ, το ειδα το π.μ., δεν εχει συναγερμο. παρη απο θεμα βενζινης καλο ειναι, 4 λιτρα στα 100 χιλιομετρα, αλλα δεν κανει για ταξιδι, απο προβληματα αν δεν το προσεχεις το περνεις στα χερια συχνα, ειδικα αυτα τα ηλεκτρικα ειναι αστα να πανε.