δεν εινε συνηθισμενο τετια εποχη αυτεσ οι θερμοκρασιεσ , εδω καεικαμε , η γησ εγεινε πετρα τιποτα απο αυτα που σπυραμε δεν εγεινε ακομα ..Εδω ακουμε το πασχα θα εινε πολυ κρυο , πιοσ τα λεει κ που το ξερουν , δεν καταλαβενω .. μειναμε να κειταμε τον ουρανο μηπωσ<< πεσει >> καμια δροσια [βροχη] μα τιποτα ..
το μονο που βλεπουμε εινε αυτεσ η ασηνιθιστεσ γραμεσ που αφυνουν τα αροπλανα ..
τι εινε αυτα ?? λεσ κ ειμαστε στο κεντρο του ΜΑΝΧΑΤΑΝ ??συμβενουν αυτα στα μεροι σασ???? που βρεθεικαν κ που πανε αυτα τα αροπλανα...!?.
-
ασυνηθιστο
-
ασυνηθιστο
Ο/Η @JONY είπε στο ασυνηθιστο:
καλησπερα ,, για πεστε ρε πεδια τι γεινετε με το κερο εσοισ που ειστε πιο ενιμεροι ,πωσ θα παει ?? εδω κερασια αχλαδια τελιοσαν , να δουμε κ αυριο τα αμπελια ,μετα τον παγο ......
μονο τοισ πατατεσ εχομε καλα......κατι εινε κ αυτο...χαχαΦιλε Γιαννη απο που εισαι?
-
ασυνηθιστο
Ο/Η @JONY είπε στο ασυνηθιστο:
ειπαμε φιλε μου ηπειρο
Ηπειρο ειναι πολλα μερη βρε Γιαννη τι να σε πω δεν θελω να σε φερω σε δυσκολη θεση ολα καλα αδερφε να εισαι καλα
-
ασυνηθιστο
@JONY φιλε εχο φιλο καλο αδελφικο απο ηπειρο,,λοιπον οταν το κρατοσ εδινε επιδοτισει γεια δυχτια χαλαζοπτοσεισ αυτοσ ο φιλοσ μου την πιρε την επιδοτισει και εφτιαξε την σκεπι του απο την πανσιον που διαθετι,οταν λοιπον ειρθε
-
ασυνηθιστο
φιλε μου παρακολουθω πολυ τον κερο χρονια τωρα ,διοτι βασιζομε στα χτιματα μου μου τα εχω αποχτισει μ πολυ κοπο ..
αρχισα μ καζμα κ φτιαρι κ ευτασα εδω ...
φετοσ εινε απαραδεχτο εαν αλιθεβει αυτο που σκευτομε ?? ..... θα τα πουμε αλη φορα ..
εδω σε μασ εγεινε καταστροφη ,μακαρι να ειταν χαλαζι , χιλιεσ φορεσ ,, ειτανε φωτια [παγοσ] φιλε μου ...καταστραφικαν εκτασοισ , οχι μονο ε,μενα .... -
ασυνηθιστο
@selini3 φιλε σ ευχαριστω να εισε καλα , δεν εχω κ τι να κανω , εχω μια φωτο να θειμαμε ,,,ειχα ενα καλο ισοδυμα .. τωρα δεν θα το εχω....ο θεοσ βοηθοσ......