αυτο λετε να γινετε???? εγω το δοκιμασα και μετρισα κιολασ το πινειο και ουτε ενα μιλιβολτ δεν εγραψε!! το μονο που ειχα διαφορετικο ηταν βεργα κυλινδρικη μαγνητη νεοδιμιου και οχι σαν πεταλο που εχει ο μπαρμπασ στο βιντεο. http://www.youtube.com/watch?v=WpTpxUlnvBs
-
ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ?????
Δεν ξέρω, αλλά μου φαίνεται λίγο ψέμα το video. Ότι υπάρχει ενέργεια που δε γνωρίζουμε πιστεύω ναι, αλλά με ένα πηνιάκι, ένα μαγνήτη κι' άλλο ένα πηνιάκι για κεραία να βγάλεις τάση 5 βόλτ, αδύνατο, εκτός και υπάρχει δίπλα κανένας πομπός κανα κιλοβάτ. Πάντως πολύ παλιά θυμάμαι, το περιοδικό τρίτο μάτι είχε ένα άρθρο για το πως μπορούμε να μετρήσουμε την ενέργεια μέσα σε αρχαίους ναούς. Είχε μια κατασκευή που αποτελούνταν από ένα κουτάκι που οι πλευρές του ήταν φτιαγμένες από αλλεπάλληλα φύλλα ξύλου και χαλκού (συσσωρευτής οργόνης) μέσα στο κουτί είχε ένα πηνίο αέρος με 90 σπείρες και τα δύο άκρα του πηνίου τα συνέδεε με ένα οργανάκι με το μηδέν στη μέση, δηλ να γυρίζει και στα θετικά και στα αρνητικά. Όταν πλησίαζε με αυτή την κατασκευή σε περιοχές με ενδιαφέρον έβλεπε ένδειξη στο όργανο. Όταν πλησίαζε κοντά ένα ποτήρι με νερό η ένδειξη άλλαζε απότομα.
-
ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ?????
Καλησπέρα ψαχτήρια.
Αφου λοιπόν ψάχνετε και για δωρεάν ενέργεια, πάρτε νάχετε.
http://www.youtube.com/watch?v=PFGiWiXMHn0
Το πρότζεκτ το έχω μελετήσει αρκετά και φαίνεται να είναι αληθινό.
Θα βρείτε και άλλα στην ίδια σελίδα και μπορείτε να τα μελετήσετε (όσοι από εσάς δεν το έχετε κάνει ακόμη).
Επειδή όμως οι μαγνήτες νεοδιμίου είναι πανάκριβοι, και από όσο υπολογίζω χρειάζονται γύρω στα 15-20 χιλιάρικα,
θα περιμένω πρώτα να βρω κανένα κίτρινο για να κάνω την κατασκευή, και αντίο ΔΕΗ!!!
Αυτά τα ολίγα… -
ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ?????
Καλησπέρα ψαχτήρια.
Θα βρείτε και άλλα στην ίδια σελίδα και μπορείτε να τα μελετήσετε (όσοι από εσάς δεν το έχετε κάνει ακόμη).
Επειδή όμως οι μαγνήτες νεοδιμίου είναι πανάκριβοι, και από όσο υπολογίζω χρειάζονται γύρω στα 15-20 χιλιάρικα,
θα περιμένω πρώτα να βρω κανένα κίτρινο για να κάνω την κατασκευή, και αντίο ΔΕΗ!!!
Αυτά τα ολίγα…αυτο ειναι με μαγνητεσ σε διαταξη συνχρονισμενει να τραβανε ο ενασ τον αλον και διμιουργουν κινηση, ειχα φτιαξει παλια ενα πολυ μικρο και πηγενε σφαιρα, αυτο το συστιμα θα κλισει τη δεη καποια στιγμη θα το διτε!! αυτο που εβαλα εγω παραπανω υπαρχει περιπτωση να δουλεψει???
-
ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ?????
Μιας και αναφερατε σχετικα με την ελευθερη ενεργεια οσοι εχουν γνωση ηλεκρτονικων ας ασχοληρουν με την συσκευη Kapanadze υπαρχουν πολλα σχεδια στο ιντερνετ , κυριος απο ρωσια νομιζω ειχε ασχοληθει και ο Τεσλα με το συγκεκεριμενο.
Youtube Video -
ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ?????
Καλησπέρα ψαχτήρια.
Αυτά τα ολίγα…δε ξερω ποσο το εχεις μελετησει αλλα οταν το φτιαξαμε απλα δε δουλευε.
μπορεις να ξεκινησεις με ενα μικρο με 70 εως150 ευρω ωστε να δεις που θελει μαγνητικη θωρακιση(η λαμαρινα θωρακισης ειναι πανακριβη και οχι οι μαγνητες-για το συγκεκριμενο στοιχισαν 1150 ευρω και ηταν πιο μεγαλοι -και με 700 ευρω καλυπτεσε -χωρια η κατασκευη)@TSAPI.:
αυτο ειναι με μαγνητεσ σε διαταξη συνχρονισμενει να τραβανε ο ενασ τον αλον και διμιουργουν κινηση, ειχα φτιαξει παλια ενα πολυ μικρο και πηγενε σφαιρα, αυτο το συστιμα θα κλισει τη δεη καποια στιγμη θα το διτε!! αυτο που εβαλα εγω παραπανω υπαρχει περιπτωση να δουλεψει???
μπορεις να το δειξεις ή να πεις πως το εκανες και γυριζε μαγνητες-φορά-διαταξη-αλληλεπιδραση)
ευχαριστω -
ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ?????
δεν το εχω τωρα, το ειχα φτιαξει παρα πολυ παλια και το ξαναχαλασα γιατι χρειαστικα τουσ μαγνητεσ, δεν ηταν τιποτα, ενα σρογγυλο πλαστικο με καμια δεκαρια στρογγυλα μαγνητακια γυρω γυρω, ολα προσ μια πολικοτητα, και το γυρνουσε ενασ μισοφεγγαροσ απο ηχειο, κατασκευη μισησ ωρασ να το κανεισ ειναι και κανα διωρο μεχρι να τουσ συγχρονισεισ να δουλεψουν.
-
ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ?????
@TSAPI.:
δεν το εχω τωρα, το ειχα φτιαξει παρα πολυ παλια και το ξαναχαλασα γιατι χρειαστικα τουσ μαγνητεσ, δεν ηταν τιποτα, ενα σρογγυλο πλαστικο με καμια δεκαρια στρογγυλα μαγνητακια γυρω γυρω, ολα προσ μια πολικοτητα, και το γυρνουσε ενασ μισοφεγγαροσ απο ηχειο, κατασκευη μισησ ωρασ να το κανεισ ειναι και κανα διωρο μεχρι να τουσ συγχρονισεισ να δουλεψουν.
την κατασκευη τη εχω αλλα αυτο το διωρο με τρομαζει
μπορεις να μου πεις πως εβαλες τους μικρους μαγνητες στο ροτορα (που κοιταζε ο βορας πανω-κατω ή μεσα-εξω οπως το σχεδιο που εκανα)
και το μισοφεγγαρο απο κομματι του ηχειου κοιταζαν και οι δυο πολοι το ροτορα και το ειχες λοξα ή παραλληλα οπως το ζωγραφισα(δεν ειμαι καλος στο σχεδιο)
θα με γλιτωσεις απο πολυ κοπο ευχαριστω
-
ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ?????
οπως εχεισ στο σχεδιο, στο στρογγυλο να το γεμισεισ μανητεσ ολο γυρω με κανα χιλιοστο κενα αναμεταξυ τουσ, για να κανει σαν σιμπιεση, οχι πανω απο 2-3 χιλιοστα κενο γιατι θα στο σταματαει. τουσ μανητεσ θα τουσ βαλεισ ολουσ προσ μια κατευθυνση πολικοτητασ, και θα προσεξεισ ποια πολικοτητα εχει ο μισοφεγγαροσ μαγνητησ εσωτερικα, π.χ. αν εχει το - θα βαλεισ ολουσ τουσ μαγνητεσ πανω στο στρογγυλο να ειναι εξω το - , και μολισ το πλισιαζεισ το μισοφεγγαρο να διοχνονται οχι να ελκονται. και τουσ μαγνητεσ στο στρογγυλο να τουσ βαλεισ με μια μικρη κλιση ολουσ το ιδιο, και αν μπορεισ κανε την κατασκευη ετσι οστε να μπορεισ να τουσ αλαζεισ ευκολα την κλιση αν χριαστει γιατι δεν θα πετυχενει με την πρωτη. αν το κατασκευασεισ θελει δοκιμεσ και πιραματισμουσ πολουσ μεχρι να δουλεψει.
-
ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ?????
για να καταλαβω καλυτερα
ο ροτορας ειναι οπως ενα cd που γυριζει (πχ http://www.youtube.com/watch?v=2KMt9C1PAWc )με πυκνους τους μαγνητες του ωστε να μην αφηνει κενα με λιγη κλιση ως προς τον αξονα του ροτορα .η πολικοτητα θα ειναι μεσα -εξω στο ροτορα οπως στο βιντεο.
ΟΧΙ πανω -κατω η πολικοτητα στους μαγνητες οπως το παρακατω βιντεο http://www.youtube.com/watch?v=4Y-AFQqZVBw&feature=related
εσυ το πρωτο εκανες ;
και ο εξωτερικος μαγνητης (το μισοφεγγαρο) η πολικοτητα του ειναι πανω - κατω ως προς τον κυλινδρο (αν ηταν απο ηχειο) δηλαδη κοιταζαν και οι δυο πολοι το ροτορα ; με λιγη κλιση ωστε να κοιταζει ενας πολος περισσοτερο ;
ευχαριστω -
ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ?????
παιδια τι γινετε με αυτο εδω? το βαζεις με 12βολτ και μετα ειναι αυτοτροφοδοτουμενο?
http://www.youtube.com/watch?v=jZNOD4BgugA&feature=related
πως δουλευει αυτο? -
ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ?????
αυτο το εχει δει κανεις?γινετε αυτο που κανει?
Youtube VideoΓιαννη να το σερνουμε μαζει αυτο να γλυτονουμε και το προπανιο . χαχαχαχα
-
ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ?????
Youtube VideoΓιαννη να το σερνουμε μαζει αυτο να γλυτονουμε και το προπανιο . χαχαχαχα
-
ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ?????
παιδια τι γινετε με αυτο εδω? το βαζεις με 12βολτ και μετα ειναι αυτοτροφοδοτουμενο?
http://www.youtube.com/watch?v=jZNOD4BgugA&feature=related
πως δουλευει αυτο?απ'οτι εχω καταλαβει που το κοιταζα και παλια το ενα μοτερ ειναι (12βολτο ή 24βολτο )DC συνεχες και το αλλο εναλλασομενου ή μια απλη γενητρια.το κολπο ειναι οτι το μοτερ του συνεχες παιρνει ρευμα με παλμο (τι παλμο οεο) ετσι ωστε να καταναλωνει λιγοτερο απο αυτο που παραγει η γενητρια ωστε να εχουμε και πλεονασμα
Youtube Videoτελικα υπαρχουν πολλες λυσεις για αφθονη ενεργεια που δεν ξερουμε(πως γινετε και τα ανακαλυπτουν ολο τα αμερικανακια δε μπορω να καταλαβω)
-
ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ?????
ρε παιδια τοσοι ηλεκτρονικοι εισαστε γιατι δεν κανουμε ενα θεμα απο την αρχη και να βαλουμε δυο τρεις πατεντες να τις φτιαξουμε? και ακομα καλυτερα να κανετε με τις γνωσεις σασ κατι καινουργιο! παρη admin για κανονισε να ανοιξεις ενα καινουργιο θεμα και να το στολισεις. ειμαι σηγουρος οτι θα βγει κατι καλο απο αυτο.