ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΛΙΝΕΑΡ FM? 50 H 100 WATT? Η ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΑΝΖΙΣΤΟΡ BLY89 ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΩ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΠΟΥ ΕΧΩ? ΕΧΩ PLL ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΕ ΚΑΝΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΡΑΦΙ ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΞΑΝΑΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!! ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ…....
-
LINEAR FM
τσαπάκο μάλλον μας έχουν πιάσει οι τεμπελιές μας και ξυνόμαστε :36_11_5:
θα χεσκονίσω έναν μεσαίατσίδικο με κάτι 4cx που εχω και εγώ άμα πέφτει το βαρομετρικό να με πιάνουν όλα τα ψαχτήρια και όλα τα γκολτενγκάνια :36_8_8:Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη. -
LINEAR FM
καλυτερα τα κλαρίνα από τα μόνιμα πέτρα που αναγγέλουν όλη μέρα στην τηλεόραση, θα έχουν και κέφι!!!! :8_2_96:
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη. -
LINEAR FM
ερε γλεντια! θα ξανανοιξω το σταθμο! 13 χρονων τον ειχα, δουλευα με PLL CDM ELECTRONICS, και λινεαρ 50 βαττ και επιανε σε ολα τα γιαννενα, τον ειχα με την παρεα μου 5-6 χρονια πηγενε η μα. . . .ια συννεφο! αφου δε μασ ειχαν χωσει μεσα τοτε. . . αλλα το PLL ηταν πολυ καλο και λινεαρ και δεν ειχε καθολου αρμονικεσ, αλιωσ σιγα μη τη γλυτοναμε! νικοσλαμ το πουλασ το παραπανω εργαλειο που ειπεσ? εχει και PLL μαζι?
-
LINEAR FM
εγω λαμπες αλλες δεν εχω εχουν φτασει και αυτες την ανηφορα .η 504 εχει 36 ευρω.
αν θες να κοιταξω και να σε πω παλικαριμου.Για δεστο και θα τα πούμε. Τι φωτιές μας αναψε μετά από τόσα χρονιά καλά δεν ήταν ξεχασμένος στην αποθήκη το βλέπω εγώ απόψε θα αδειάσω καμιά μπουκάλια τσίπουρο για να θυμηθούμε τα παλιά όμορφα νιάτα σκάτα γεράματα που λέει και μια παροιμία στο χωριό μου