Καλημερα σε ολο το φορουμ πως μπορω να καθαρισω ασημενια νομισματα που εχουν μαυρισει???
-
Καθαρισμος ασημενιων νομισματων
@xristos77 μ οδοντοκρεμα κ βουρτσακι ν μπενει σε καθε σιμιο , η μ σταχτη κοσκινισμενη , βουρτσακι λιγο νερο να γεινει σαν κρεμα , αλα κανει πιο πολυ φθορα.....
-
@xristos77 η σταχτη εινε πιο αγρια απο την οδ.κρεμα κ θα τα ξυσει .....
-
@xristos77 αλουμινοχαρτο κοματακια - αλατι απο πανο και νερο χλιαρο.
Manus manum lavat!
-
@kosta66 αλιοσ καυστικη ποτασα απο μπαταρια αυτοκινιτου 1 προσ 3 με νερο και μεσα
Manus manum lavat!
-
@kosta66 αλουμινοχαρτο κ αλατι εχω , μου λυπουν τα νομισματα........
-
@JONY χαχαχαχ φιλε μου μη νομιζεις κι εμενα δεν ειναι δικα μου για λογαριασμο αλλου γραφω.. μακαρι να ταν δικα του...
-
@xristos77 διατυροντασ την παραδοση ,.[οταν δεν υπηρχαν αλουμινοχαρτα ,σοδεσ κ μπαταριεσ] ουτε οδ..κρεμεσ.... χαχαχαχ
-
@xristos77 Να τα αφήσεις όπως είναι αν τα πείραξες χάνουν την όποια αξία έχουν
Μετά πας βάρος μέταλλο για χύτευση!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
@panasss ωχ λες να τα χαλασουμε και να γινει ζημεια?? Θα δοκιμασω σε ενα να δω το αποτελεσμα κι αν δουμε οτι γινεται ζημεια θα τα αφησουμε ετσι..
-
@JONY χαχαχαχα επι της ευκαιριας τα ''κοκορια'' ξερει κανεις πως τα καθαριζουν???
-
Ο/Η @xristos77 είπε στο Καθαρισμος ασημενιων νομισματων:
@panasss ωχ λες να τα χαλασουμε και να γινει ζημεια?? Θα δοκιμασω σε ενα να δω το αποτελεσμα κι αν δουμε οτι γινεται ζημεια θα τα αφησουμε ετσι..
Μόνο νεράκι για να ξεπλυθούν από χώματα το μαύρισμα (θαμπάδα) δίνει την αξία του χρόνου και όχι το γυάλισμα!!!
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
@xristos77 γ ατυα τα κοκορια λεσ? γιατι απο τι εχω ακουσει ταλα δεν μαυριζουν.......
-
@JONY γιαυτα τα κοκορια λεω τζονι... απ οσο ξερω εαν ειναι για χρονια σε επαφη με το χωμα χανουν τη γυαλαδα τους και σαν να θαμπωνουν κατα καποιο τροπο.. διορθωστε με εαν κανω λαθος..
-
@panasss ναι αλλα εαν υπαρχει αυτο το θαμπωμα που αναφερεις μηπως χανουν ενα μερος απ την αξια τους??
-
@xristos77 Χρησταρα εμενα δεν μου θαμπονουν αυτα , τα ματια μου θαμπονουν οταν τα βλεπω...χαχαχαχα