για σε ολουσ , σημερα πηγα να μαζεψω αγριολαχανα στο βουνο , στο γυρισμο μετα απο 1 ωρα ,ενα περιπολικο μου εχει κλεισει το δρομο κ ο αστινομικοσ ειταν μεσα . καλημερα ,, καλημερα λεει ανιξε το δρομο κ πηγα στη δουλια μου ...δεν καταλαβενω τι γινετε , μηπωσ δεν πρεπει να μαζευομε λαχανα???
πεστε καμια γνωμη.....
-
ραδικια
-
ραδικια
JONY αν αρχισει και ισχυει η ατζεντα(δεν θυμαμαι το νουμερο ακριβως) οχι λαχανα ουτε χωμα δεν θα μπορουμε να μαζεψουμε...σποροι τελος,θερμοκηπια τελος,βοτανα και χορταρικα τελος...ΜΟSANTO κλπ..Η εκτος αν ηταν -στημενοι- εκει για καποιο αλλο λογο...Εμενα με πετυχαν στο ιδιο μου το χτημα να μαζευω ραδικια και παπαρουνες και σταματησαν να ελεγξουν τι μαζευω.
vermio <3
-
ραδικια
@mixalaras ετσι εγηνε και με μενα ο φιλοσ που πιγα να δω στην λιβαδια δουλευε με τουσ αστινομικουσ κλιναν τον δρομο και καναμε δουλια,το αφεντικο τησ δουλιασ ιταν προεδροσ μιασ ποδοσφερικισ ομαδασ τοισ Α κατοιγοριασ ,,,μπορει να επεσεσ και σε δαυφτουσ
-
ραδικια
@ΑΝΔΡΕΑΣ δεν εχω τιποτα μ κανεναν ,ειμε καθαροσ απο ολα ,, το μονο αν καπιοσ ενοχλειτε απο τα ομορφα βραχια που εχω διμοσιευσει εδω στο φορουν ...ΓΙ ΑΥΤΟ Κ ΣΤΑΜΑΤΙΣΑ Ν ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ , αλα θα μιλαω ελευθερα , οπωσ εινε τα σημβαντα .....
-
ραδικια
Οι μπαχτσεδες απαγορευονται εδω και μερικα χρονια. Αν σε καταγγειλει καποιος την εφαγες.
Και το ωραιο τωρα.....
Ψηφισανε λεει νομο στο Ευρωπαικο κοινοβουλιο οτι το πολυ σε εννεα χρονια τα αγροτικα προιοντα πρεπει να παραγονται να επεξεργαζονται να τυποποιουνται και να διατιθενται το πολυ απο τρεις εταιριες και κανενας αλλος δεν θα επιτρεπεται να το κανει.Παντα για το καλο μας....
-
ραδικια
@PERSEAS παντα για το καλο μασ , .ομοσ αυτοι που παλια τρογαν αυτα απο το βουνο ζυσαν 90-100χρ ουτε ζαχαρα ουτε πιεση , εμοισ ειμαστε υποψηφιοι τωρα ,, ΑΜΙΓΕΝΙΤΟΝ . εχωμε το εμα γκλουμπουντουρα ....
-
ραδικια
@PERSEAS παντα για το καλο μασ , .ομοσ αυτοι που παλια τρογαν αυτα απο το βουνο ζυσαν 90-100χρ ουτε ζαχαρα ουτε πιεση , εμοισ ειμαστε υποψηφιοι τωρα ,, ΑΜΙΓΕΝΙΤΟΝ . εχωμε το εμα γκλουμπουντουρα ....
Oταν λεω 'για το καλο μας' ειρωνευομαι φιλε γιατι αυτη την ατακα την χρησιμοποιουνε οι ιδιοι ως δικαιολογια για τις αηδιες που μας πασαρουν
Θελουν να μας ξεκανουνε ωστε να μεινουνε λιγοι για να τους κουμανταρουν πιο ευκολα.
Η υγεια ητανε και ειναι στον αγρο και στο βουνο και στην παλια γνωση. Τα φαρμακα πλην ολιγων φερανε το μεγαλο κακο στην ανθρωποτητα. Ολα υπαρχουν στη φυση τα υπολοιπα ειναι παραμυθακια για να μαζευουνε το χρημα απο τον κοσμο με δολο οταν ποναει