θα παω καποια μερα να δω αν αξιζει τον κοπο και σασ ενημερωνω. Παρη στο στελνω τωρα το ιμειλ σε π.μ.
-
ΨΑΞΙΜΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑΛΛΕΥΜΑΤΑ ΣΕ ΠΟΤΑΜΙ
@TSAPI.:
χαρισματικιε για μουτσο με θελεισ? χα! χα! απο παραλιεσ εψαξα και φετοσ αλλα λιγα πραγματα σε σχεση με περισι! δε χανει ο κοσμοσ κερματα φετοσ. . . γιατι δεν εχει ουτε απ'αυτα!
κανα ποταμι εδω προσ ηπειρο που να κατεβαζει τετοια μεταλευματα ξερετε? ολα τα ποταμια εχουν χρυσο ή πρεπει να παω σε συγκεκριμενα?aherondas
boronofski tomas
-
κάποτε με έναν φίλο διπλα σε ένα ρυάκι ψάχναμε για σημάδια. σε μια φάση ο φίλος μου έσκυψε και πήρε μια χούφτα άμμο μέσα από το νερό. και μέσα από το άμμο πήρε ένα μικρούτσικο κομματάκι σαν άμμο αλλα κίτρινο και γυαλιστερό, μου το έδειξε και ρώτησε αν μπορεί να είναι χρυσό. εγώ το πήρα κοίταξα έμοιαζε πολύ αλλα είπα δεν νομίζω, δεν πιστεύω να είναι τόσο εύκολο να μαζεύεις χρυσαφι από την φύση. αλλα τώρα που διαβάζω αυτά που γράφονται εδώ λέω μήπως μας περιμένει ένα καλούτσικο μεροκάματο?
-
@TSAPI.:
να πιλοταρω ξερω!! απο θαλασσα ειμαι ασχετος![/QUOTE Ερασιτέχνης συνάδελφος 3αξόνων?
-
@TSAPI.:
οχι! χειριστησ ελικοπτερου ειμαι. . . . που ακομα δε το κατασκευασα για να το πιλοταρω! χα! χα!
Καλοοό…..και αυτό πιλοτάρισμα είναι και μαλιστα ποιο ακίνδυνο απο αυτό που κάνω εγω, που εκανα μάλλον γιατί εχω να πετάξω αρκετό καιιρό.Τώρα το ρίξα στο ψάξιμο ας είναι καλά ο GARRETT.......