Παντως εγω πριν 10 χρονια περνουσα απο εναν δρομο ταχειας κυκλοφοριας και στην ακρη του δρομου ειχε ενα χωραφι 5 στρεμματα βαμβακι..
Το σκαλιζανε 3 κουκλαρες ξανθιες και φορουσανε ενα πουκαμισο ανοιχτο και μια βερμουδα..
Σταματαω και τις λεω σημερα θα φυγουνε πολλα αυτοκινητα εξω απο τον δρομο ετσι οπως ειστε..
Οι κουφαλες αρχισανε να γελανε και μετα δεν τις αφηνα να σκαλησουνε και τις εφερα και καφεδακι και η ημερα ξεκινησε με τα καλυτερα...
ειχαμε και ενα τυχερο πρωι,πρωι...
-
προσοχη στα ξενα χωραφια
-
προσοχη στα ξενα χωραφια
@PERSEAS να την βαλεις κατω και να την πατησεις μεχρι να γεμισει ο τοπος ζουμια
| last edited by VAN Φήμη: 467 | Δημοσιεύσεις: 4457 -
προσοχη στα ξενα χωραφια
@kostas-mpat εφ οσον ηξερες τι του μιλαγες μετα?? ας τον και να τον εχεις απο κοντα
-
προσοχη στα ξενα χωραφια
Ο/Η @VAN είπε στο προσοχη στα ξενα χωραφια:
@kostas-mpat εφ οσον ηξερες τι του μιλαγες μετα?? ας τον και να τον εχεις απο κοντα
αν γινοτανε αυτο που γραφεις δασκαλε η μιση Ελλαδα θα παρακολουθουσε την υπολοιπη και εγω θα ειχα ανοιξει αλυσιδα απο καντινες στα βουνα
| last edited by dimitrisps Φήμη: 405 | Δημοσιεύσεις: 7481 -
προσοχη στα ξενα χωραφια
Ο/Η @VAN είπε στο προσοχη στα ξενα χωραφια:
@PERSEAS να την βαλεις κατω και να την πατησεις μεχρι να γεμισει ο τοπος ζουμια
Ξεζουμιζμα δηλαδη
-
προσοχη στα ξενα χωραφια
Ο/Η @twins είπε στο προσοχη στα ξενα χωραφια:
@PERSEAS PERSEA που είναι το χωράφι σου να φέρω το πλοίο.....
Αμα κουβαλαει θυσαυρο μεσα να το φερεις
-
προσοχη στα ξενα χωραφια
Αν εχεις και εσυ πληροφορια για το μερος, του λες ομορφα και ωραια οτι το χωραφι σου ανοικει, οτι εισαι και εσυ της δουλειας και το ψαχνεις μονος σου, αν δεν γνωριζεις τιποτε παλι, με ομορφο τροπο του λες οτι επειδη ειναι στο χωρο σου θες να εχεις και εσυ μερος και βοηθας στο σκαψιμο. Που ξερεις μπορει να σου βγει και σε καλο..
Εξαρταται απο τα ψεματα που θα αρχισει να σου λεει βεβαια..
Αυτη την βρηκα στα μελισσια και μου ελεγε ψαχνει λιρες. Δεν την πιστεψα..
| last edited by thannos81 Φήμη: 79 | Δημοσιεύσεις: 182 -
προσοχη στα ξενα χωραφια
@thannos81 ειπε οτι βγαινει για περπατημα ενω τον ειδα να κρυβει τις βεργες
-
προσοχη στα ξενα χωραφια
@kostas-mpat κωστα χαμογελο φιλαρακι και χιουμορ τα λυνει ολα....πας κοντα ευδιαθετος και του λες...αχ ρε φιλαρακι ψαχνεις και συ ψαχνω και γω και ακρη δε βρισκω...με τι βεργες δουλευεις μονες η διπλες? Και αρχιζει μια ωραια κουβεντουλα και γιατι οχι και φιλια...εχει μεγαλη δυναμη το χαμογελο καιη καλοσυνη αδερφε.
-
προσοχη στα ξενα χωραφια
Ο/Η @kostas-mpat είπε στο προσοχη στα ξενα χωραφια:
@thannos81 ειπε οτι βγαινει για περπατημα ενω τον ειδα να κρυβει τις βεργες
Eπρεπε να του πεις..
-Ειπα και γω μηπως εχεις τιποτα βεργουλες και απαγορευονται αυστηρα εδω περα. -
προσοχη στα ξενα χωραφια
Εμένα μου τράβηξαν δίκαννο και όχι να μαι σε χωράφι αλλά στο βουνό.Έρχεται ένας τσοπάνης με το δίκαννο και άρχισε να μου λέει ότι η περιοχή είναι δικιά του και το καλύτερο που έχω να κάνω είναι να φύγω, μιλάγαμε για μια περιοχή περιοχή 3000 χιλιάδων στρεμμάτων .Βέβαια με την κουβέντα τελικά ψάξαμε μαζί και στο τέλος μου πε και διάφορες πληροφορίες που είχε
| last edited by spypavl Φήμη: 75 | Δημοσιεύσεις: 3537 -
προσοχη στα ξενα χωραφια
@PERSEAS ετσι επρεπε δεν το σκεφτηκα....
Απλα ειναι η πονηρια που με ενοχλει δλδ αμα ελεγε τι ππαιζει θα τον δαγκωνα χαχαχα -
προσοχη στα ξενα χωραφια
φιλε αν το χωραφι δεν ειναι περιφραγμενο νομικα μπορει να εχει διελευση με τα ποδια απο τη στιγμη που δε παταει στη παραγωγη δε μπορεις να του κανεις κατι,και η ραβδοσκοπια δεν απαγορευετε.Αστον να κανει τη δουλεια του,και μη νιωθεις οτι κατι θα σου παρει γιατι απλα τα λεφτα δε πιανοντε με βεργες και τα μηχανηματα που τα πιανουν στις περισσοτερες περιπτωσεις δε μπορουν να δουλεψουν εκει που ειναι το λιλι..και να σου πω δηλ οτι σε αυτο το μικρο βουνο εχει σιγουρα λεφτα,ειναι δυσκολο να τα βρεις αν δεν εχεις ολες τις πληροφοριες της δουλειας,αστον ταλαιπωρος ρα/πος θαναι
-
προσοχη στα ξενα χωραφια
@PERSEAS δε κανεις τιποτα και περιμενεις το φιλο σου το stampa.. ειναι παγιδευμενη!!
PS
-
προσοχη στα ξενα χωραφια
Ο/Η @stampa είπε στο προσοχη στα ξενα χωραφια:
@PERSEAS δε κανεις τιποτα και περιμενεις το φιλο σου το stampa.. ειναι παγιδευμενη!!
Χαχααα...
Που εισαι εσυ ρε φιλαρακι;
Θα την ξεπαγιδευσουμε μαζι